• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet canım hamileyken atlattım 1 ay filan oluyo. şimdi önce eşim hastalandı akşam gittiğimde evde yatıyodu hastaneye gidelim dedim bekleyelim yarın gideriz dedi neyse ben işe geldim sabah sonra çok fena oldum inanılmaz bi halsizlik öksürük mide bulantısı hemen eve gittim sonra yattım doktorumu aradım şehir dışındaydı ateşini düzenli kontrol et yükselmemesine dikkat et ve bol sıvı iç dedi. hastaneye gitmedim çünkü hastanelerde de artık kimse lgilenmiyo okadar çok grip vakası varki. evde kendi kendime iyileştim eşim çok iyi baktı bana saolsun 4 gün hiç kalkmadan yattım ateşimi kontrol ettim sürekli. akratdan bitki çayı yaptırdı bana onu içtim çorba taze sıkılmış meyve suyu derken sonunda ayağa kalktım çok şükür.
çok geçmiş olsun canım..

Kızlar hatırlarıtım iki gün önce Nergis arkadaşımız kuzeninin daha yeni domuz gribinden öldüğünü üstelik yaşının genç olduğunu ve herhangi bir yan hastalığı bulunmadığını yazmıştı. Yani kötü örneklerde var bence tedbir almak gerekli herkes öyle hafif atlatamıyor maalesef tabi yinede kimseyi etkilemek istemem herkesin kişisel tercihidir.

oooo selmacım canım 19 haftalık olmuşsunuz. nerdeyse yolu yarıladın canım. inşallah kalan yarısıda sorunsuz ve güzel geçer canım.:nazar:
teşekkür ederim canım kaldı diğer yarısı ama zaman azaldıkça heyecanım ve korkum artıyo
çok geçmiş olsun canım..

saolasın canım Allah sizi korusun

canım bendede çarpıntı oluyor bunun sebebini doktora sordum..
Kansızlıktan oldğunu söyledi.. Kan şurubu kullanıyorum ben.. Bu aralar pek çarpıntım olmuyor ama hamileliğin ilerleyen zamanlarında bu açrpıntılar sıklaşa bilir.. Bol bol pekmez yiyeyim.. Kanımız olsun a.s

cnm keşke yıyp ıceblsn o dedgn seylerı ben norml yemek bıle yıyemyrm corbalrla beslnyrm hala bulantılrm azallsada sıddetını koruyr:(:(vitamınlerımı bıle hıc ıcmedım bulantılrmdn yarn doktor bana kızabılrrr:(:(

herkesin bünyesi farklı canım her hastalığı her insan farklı geçirir. Ben doğru dürüst grip bile olmam bünyem çok sağlamdır.

efet hem bunye hemde derecelerı var sanrm bunnda yanıı basnda farketmiş olmak falanda önemlii gecmiş olsn arkdsm ucz atltmşşn

çok şanslısın o zaman selmacım artık zaten bağışıksın sen domuz gribi geçirenlere zaten önermiyolar artık sen yinede koru kendini dikkat et

kızlar hepinize hayırlı cumalar inşallah tüm dualarınız kabul olur sağlıkla bebeklerinize kavuşursunuz

özgeçay hanım ne kadar sessizsiniz bugün
toplantı mı var gene

işlerim vardı onları yaptım biraz..

bide işyeirnde çok sıkılmaya başladım artık fazlasıyla sinirlerim bozuluyor çekip gidesim var..

ama sizi takip ediyom uzaktan :jeyyar:

efet hem bunye hemde derecelerı var sanrm bunnda yanıı basnda farketmiş olmak falanda önemlii gecmiş olsn arkdsm ucz atltmşşn

çok şanslısın o zaman selmacım artık zaten bağışıksın sen domuz gribi geçirenlere zaten önermiyolar artık sen yinede koru kendini dikkat et

teşekkürler kızlar çok şükür atlattık ama genede iki kat dikkat etmek gerekiyo ben çok şanslıydım bu konuda eşim ve ailem elimi sıcak sudan soğuk suya sokmadılar sürekli bişeyler getiriyolar yyim içim diye neyseki bitti

işlerim vardı onları yaptım biraz..

bide işyeirnde çok sıkılmaya başladım artık fazlasıyla sinirlerim bozuluyor çekip gidesim var..

ama sizi takip ediyom uzaktan :jeyyar:

bizi uzaktan seyretmek aşkların en güzeli naniknanik

bende sıkıldım işten ya. evde otursam evden sıkılıyorum , işe gelsem işten sıkılıyorum
yakında kendimden sıkılacağım

bizi uzaktan seyretmek aşkların en güzeli

bende sıkıldım işten ya. evde otursam evden sıkılıyorum , işe gelsem işten sıkılıyorum
yakında kendimden sıkılacağım
ay herkes sinirimi bozuyo sanki herkes üstüme üstüme geliyo yani bu kadar olur yaa..
yani şu yaza ve izin kullanmamıza da çok var, nasıl dayanacam bilmiyorum..

ya kızlar bişey sorcam siz dr a giderken vizite kağıdı alıp mı gidiyorsunuz??
şirket gittiğiniz günü maaşınızdan kesiyormu??

ya kızlar bişey sorcam siz dr a giderken vizite kağıdı alıp mı gidiyorsunuz??
şirket gittiğiniz günü maaşınızdan kesiyormu??

yoo kimliğimle gidiyorum. rapor aldığımda vizite kağıdı istediler sadece.
ayrıca maaşından kesemezler yasak . keserlerse de çok ayıp ederler

Back
X