Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güzelmiş canım evet..
ben de sade şeyleri seviyorum..
beyaz istiyorum bende.. üzerinde de biraz renk olsun istiyorum, birden fazla renk.
özge kaybolan ikiz kardeşim misin nesin.
habire aynı şeyleri yazıyoruz
daha çok var yaaa hasta oldum hepsineee
topik açımda bakınnnn
hahahahhahaah
valla ben de farkettim de korktum ses etmedim laelaelaelaelae
çok da benziyoruz zaten sen sarışın ben esmer :roflol:
ama doğum seneleri tutuyor şüphelenmeye başladım
![]()
kızlar ya internette dolaşırken buldum çok cici dimiii çok sade ama bayıldım bennn
Geçmiş olsun şekero, aman dikkat et
kız bunun dolabı molabı nerdee delikafadulden![]()
bende bu odayı çok beğendim. ama daha çok kız bebekleri için bu oda
bende beyaz olanlara bayılıyorum bebişimin perdesi hazır zatennnözge kaybolan ikiz kardeşim misin nesin.
habire aynı şeyleri yazıyoruz
kız bunun dolabı molabı nerdee delikafadulden
aynen ben de dolap ve karyola alacam.. büyüyen karyolalardan istiyorum daha uzun kullansın diyebende beyaz olanlara bayılıyorum bebişimin perdesi hazır zatennn
yeşilli puantiyeli alt tarafında da yeşil stor var çok cici ona uygun bebek odası düşünüyorum ancak oda da bilgisayar masası ve benim tek kişilik bazam var
baza ilerde genç odası için çok yaracak işimize o yüzden o odada kalacak zaten verecek kimsede yok ya hem bebiş doğunca belki annenesi felan gelince o odada kalır diye düşünüyorum, gardrop ve karyola almayı planlıyorum sadece kızlar şimdilik tam takım sığmayacak odamıza çünküüü
bende bu odayı çok beğendim. ama daha çok kız bebekleri için bu oda
Ay bu harikaymış ya, erkek için de pembe çiçekler yerine mavi bulutlar yapılabilir, dolap da sipariş üzerine, üzerinde yine kabartmalı mavi bulutlar...
bende beyaz olanlara bayılıyorum bebişimin perdesi hazır zatennn
yeşilli puantiyeli alt tarafında da yeşil stor var çok cici ona uygun bebek odası düşünüyorum ancak oda da bilgisayar masası ve benim tek kişilik bazam var
baza ilerde genç odası için çok yaracak işimize o yüzden o odada kalacak zaten verecek kimsede yok ya hem bebiş doğunca belki annenesi felan gelince o odada kalır diye düşünüyorum, gardrop ve karyola almayı planlıyorum sadece kızlar şimdilik tam takım sığmayacak odamıza çünküüü