• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
daha çok var yaaa hasta oldum hepsineee
topik açımda bakınnnn

evet ukla bi topik ac da ben de ekleyeyim oraya birkaç oda resmi

Bir Bebek Hikayesi

Henüz bilmediğim bir yerde şekilsiz bir ışık olarak yaratıldım.Benim bu halime ruh deniyormuş.Benim gibi olan milyonlarca ruhlarla beraberim. Onlarda benim gibi
bir şeyleri bekliyor.Akibetimizin ne olacağı hakkında hiçbir bilgiye sahip değiliz.Allah (c.c) ,in görevlendirdiği bir melek, benim dünyaya gönderileceğimi ve Allah(c.c) ,e kul olacağımı söylüyordu bende yaratıcımız olan Allah(c.c) söz veriyor O,na kul olacağımı söylüyordum.Dünya denen bir yere gideceğimi ve bir bedene yerleştirileceğim Söylendi. Dünya neydi?Beden neydi? bilmiyordum.Ama yinede çok merak ediyordum.Nihayet benim içine yerleştirileceğim bedenin canlandığı söylendi ve bedenime yerleştirildim.Hiç Bişey görmüyor ama yinede bir sıcaklık hissediyordum.Henüz görmediğim uzuvlara sahip olduğumu algılayabiliyordum. Bu bekleyiş esnasında dünya hakkında bilgi veriliyor,ve sorumluluklarım anlatılıyor,kulluğun zor olduğu söyleniyordu.ışte dünyadayım yapabildiğim tek şey ağlamak çünkü hiç bir şeyi algılamıyor ve hareket edemiyorum.Bedenimin acılarını ilk kez duyuyor o acının sıkıntısını çekiyorum.Ama sıcaklığını hissettiğim o bedenin sahibi beni sarıyor ve kucaklıyor.Henüz Göz denen ağzayı yeni kullanmaya başlıyor yalnız gördüğüm görüntü ve şekilleri anlıyamıyorum.Okadar acizim ki isteklerimi ve sıkıntılarımı ağlıyarak belirtebiliyorum.ışte aradan geçen zaman zarfında Annemi,Babamı ve çevredeki diğer insanları anlıyabiliyor ve sevgilerine gülümsüyerek cevap veriyorum.Ağzalarımı kullanmaya başlıyor ağzımdan tam olarak anlaşılmasa da Anne kelimesi çıkıyor.Herkez bana bir şeyler söylüyor tekrarlamam istreniyor ,bende tekrarlamaya çalışıyorum.Bu arada yürümeye başlıyor çevrede hareket edebiliyorum.Doğruyu Yanlışı henüz bilmiyorum.Annem
benimle çok ilgileniyor.Bende bu ilgiye gülümsüyerek cevap veriyorum.Hayatın çok sıkıntılı ve zor olduğunu yavaş yavaş anlamaya başlıyorum.Henüz Buluğ çağına gelmediğim için çevremde ki yanlışlarıma kötü gözle bakılmıyor.Bende sürekli hareket halindeyim yerimde hiç durmuyorum.Biri beni durdusun diye bağrıyorum.Çevredeki insanlar bana bakıp gülümsüyorlar.

42028837.jpg

kızlar ya internette dolaşırken buldum çok cici dimiii çok sade ama bayıldım bennn

çok qüzelmiş canımm o yeşil yerleri turuncu olsa daha hoş olurmuş
hem kız hemde erkek bebekler için çok ideal
bende böyle bir takım almayı düşünüorum canım

özge kaybolan ikiz kardeşim misin nesin.
habire aynı şeyleri yazıyoruz
bende beyaz olanlara bayılıyorum bebişimin perdesi hazır zatennn
yeşilli puantiyeli alt tarafında da yeşil stor var çok cici ona uygun bebek odası düşünüyorum ancak oda da bilgisayar masası ve benim tek kişilik bazam var
baza ilerde genç odası için çok yaracak işimize o yüzden o odada kalacak zaten verecek kimsede yok ya hem bebiş doğunca belki annenesi felan gelince o odada kalır diye düşünüyorum, gardrop ve karyola almayı planlıyorum sadece kızlar şimdilik tam takım sığmayacak odamıza çünküüü

yeşilli puantiyeli alt tarafında da yeşil stor var çok cici ona uygun bebek odası düşünüyorum ancak oda da bilgisayar masası ve benim tek kişilik bazam var
baza ilerde genç odası için çok yaracak işimize o yüzden o odada kalacak zaten verecek kimsede yok ya hem bebiş doğunca belki annenesi felan gelince o odada kalır diye düşünüyorum, gardrop ve karyola almayı planlıyorum sadece kızlar şimdilik tam takım sığmayacak odamıza çünküüü
aynen ben de dolap ve karyola alacam.. büyüyen karyolalardan istiyorum daha uzun kullansın diye

bende bu odayı çok beğendim. ama daha çok kız bebekleri için bu oda

Ay bu harikaymış ya, erkek için de pembe çiçekler yerine mavi bulutlar yapılabilir, dolap da sipariş üzerine, üzerinde yine kabartmalı mavi bulutlar...

durun ben de bi odaya bayılmıştım bulmak üzereyim ekleyecem.. tam istediğim gibi o

Ay bu harikaymış ya, erkek için de pembe çiçekler yerine mavi bulutlar yapılabilir, dolap da sipariş üzerine, üzerinde yine kabartmalı mavi bulutlar...

evet benimde aklıma sonrada geldi o fikir . erkek için olanında mavi ışıklı nesneelr kullanılır olur biter.
beyaz her bebeğe uyar çünkü

karizma1.jpg

kızlar işte ben de bundan istiyorum.. tam hayal ettiğim gibi

Bizim çocuk odası da çok küçük ve maalesef baca çıkıntısı var, o yüzden sipariş üzerine yaptırmak istiyorum dolabını

Back
X