• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    36
Benim son 2-3 gündür yine kasık ağrılarım başladı bayadır yoktu kasık ağrısına beyaz akıntı da eşlik ediyor bu sefer doktoruma sormadım normaldir diye sanırım bebişler büyüdükçe kasıklarımızdaki kaslar geriliyor ondandır diye düşünüyorum
Benimde kasık ağrılarım devam ediyor rahim büyüdüğü için olabiliyormuş böyle bende 14 hafta 5 günlüğüm

Kızlar tüm semptomlarınız geçti mi? Ara ara kasık ağrınız oluyor mu? Benim rahim kısmımda oluyor sızı, ağrı neden acaba? Böyle bi şey deneyimleyen oldu mu 14 haftalık olduk ikili test de temiz geldi
Benimde kasık ağrılarım devam ediyor rahim büyüdüğü için olabiliyormuş böyle bende 14 hafta 5 günlüğüm

Benim son 2-3 gündür yine kasık ağrılarım başladı bayadır yoktu kasık ağrısına beyaz akıntı da eşlik ediyor bu sefer doktoruma sormadım normaldir diye sanırım bebişler büyüdükçe kasıklarımızdaki kaslar geriliyor ondandır diye düşünüyorum
evet 2 gündür benimde regl benzeri hafif ağrılarım başladı akıntım da başladı büyüyo bebişler diye düşünüyorum ben de 🙈

Selamlar anneler ☺️ bende bir haziran annesi olacağım şuan 14 hafta 5 günüz hazırlık yapmaya başladınız mı erken mi 🥰
Ben biraz arastirma yapmaya basladim ne var ne yok ne alınmali gibo🥰 kiyafet işini annemle halletmeyi dusunuyorum bir de cok hediye gelir bize o yuzden ona başlamadim hic. Bebek kitabi falan aldim o kadar 😂kayda değer bir seyi yok henuz😂

Ben biraz arastirma yapmaya basladim ne var ne yok ne alınmali gibo🥰 kiyafet işini annemle halletmeyi dusunuyorum bir de cok hediye gelir bize o yuzden ona başlamadim hic. Bebek kitabi falan aldim o kadar 😂kayda değer bir seyi yok henuz😂
ay bize de kıyafet falan çok gelir o yüzden gözüme çok güzel gelen şeyleri alıcam sadece 🥹 kayınvalidem annemler falan alıp yapmak istiyor bize bişey bırakmıyosun diyolar ama benim daha çok hevesim var anlamıyolar 🙈 onların aklına gelmeyecek şeyleri almayı planlıyorum turuncu yeşil renk alıyım ki ikinci çocukta da kullanabileyim diye düşünüyorum

Evet benim de sağ taraf ağrıdı dün bugün geçti geçen hafta da vardı geçip geri geliyor inşallah bebişlerimiz iyidir
kasık ağrısı bende de var ama tek taraflı, sizin de öyle mi
evet bir sağ bir sol oluyor bazen direk göbek altım ağrıyor o sizde de oluyor mu?

Evet benim de sağ taraf ağrıdı dün bugün geçti geçen hafta da vardı geçip geri geliyor inşallah bebişlerimiz iyidir

evet bir sağ bir sol oluyor bazen direk göbek altım ağrıyor o sizde de oluyor mu?
evet 12+0 olduk dün geceden beri regl ağrısı gibi ağrım oluyor bazen sağ bazen sol bazen direkt ortası

ay bize de kıyafet falan çok gelir o yüzden gözüme çok güzel gelen şeyleri alıcam sadece 🥹 kayınvalidem annemler falan alıp yapmak istiyor bize bişey bırakmıyosun diyolar ama benim daha çok hevesim var anlamıyolar 🙈 onların aklına gelmeyecek şeyleri almayı planlıyorum turuncu yeşil renk alıyım ki ikinci çocukta da kullanabileyim diye düşünüyorum
Bizde de oyle bir durum var hem ilk torun annemlerin hemde tup bebek seneler sonra nasip olunca hepimiz cok hevesliyiz🥰 bende benlik ihtiyaclara yogunlasmayi dusunuyorum hani kiyafet zaten cok az giyebiliyormuş ya o yuzden. Aldigimi da dedigin gibi buyuk almayi dusunuyorum onun icinde cinsoyet bekliyorum🥰 ama yeni yıl gelmeden kesin alacagim bazi seyleri almayi dusunuyorum😊

Benim genelde sağ tarafım ağrıyor ve evet hemen göbeğin altı kasık sayılır

Back
X