ya taneli nar yemeyin diyorlar bilmiyorum taneler yüzünüzden biyere sıçrarsa bebekde leke yapıyormuş, batul inanç gibi ama korkudan ben alamadım ayva yiyorum ben. )
kızlar biizde yarın akşam tekrar gidiyoruz dr a kalp atışlarımızı duycaz inşallahh
birde bişey sorcam ben ilk gittiğimde dr kese için alttan bakmıştı şimdi artık gerek yok sanırım,
bu arada belki çok özel olacak ama özel bölge için ne yapıyorsunuz?? ben hep ağda ile alıyordum
dünde aldım ama korkuyroum da bi sakıncası olurmu acaba?? iler ki zamanlarda çok zorlancaz ya
(
midem yanıyor bulantım yok şuan çok şükür daha iyiyiym
bizde yarın kalp atışlarımızı duymaya gitcez inşallahhhh
mmerhaba canim tabiki yazarim.
ama burda dil farkli oldugu icin turkcesini yazamiycam cunku bilmiyorum anlarsin sen:))
Immunoferment tahliller yaziyor basinda
tahlilin adi: Cardiolipin M
benim sonucum 30
ama normal 11e kadar olmaliymis.
Positiv >11
bende de 11in uzeri 30 cikti.
kızlar bende inşallah cuma görecem meleğimi cok heycanlıyım
Canım progestan ben de kullanıyorum aynen üç öğün ikişer tane. Aynen beni de kötü yapıyor kalkasım gelmiyor yerimden. Bu arada bildiğim birşey var ki hamile olduğunu öğrendikten sonra dikkat etmek gerekiyor ilaçlara falan. Öncesinde aldığın ilaçların zararı yok diye biliyorum ama bu direk üreme ile ilgili bir iğne olduğundan ne desek yalan olur. Prospektüsünde -Hamilelerde veya ilacı alırken hamile olabilecek kadınlarda kontrendikedir.- tavsiye edilmez yazıyor ama en doğru yanıtı doktorun verir sanırım ve umarım bir sorun olmaz tatlım. Sen içini rahat tut bence....
inşallah görürsün canım çok güzel bir duygu kaydirigubbakcemile3
midem yanıyor bulantım yok şuan çok şükür daha iyiyiym
bizde yarın kalp atışlarımızı duymaya gitcez inşallahhhh
Canım biz seninle aynı gidiyoruz sanırım. Ben de yarın görmeye gideceğim kalp atışlarını ve ben de 7+2 yim. Umarım bir sorun çıkmaz ama ben çok endişe ediyorum ya yıllar sonra kendiliğinden geldi umarım bu kadar bekletti bundan sonrası sorunsuz geçer cümlemizin de :)
evet canım aynıyız bende 2 yıldan sonra kavuştum meleğime o kadar tedaviden sonra bizede süpriz yaparak geldi.. bende arada endişeleniyorum tabi acaba nasıl iyimi kalbi atıyormu diye düşünmeden edemiyorum ama sakin olmaya çalışıyorum çok endişelenmemeye çalışıyorum Rabbime güveniyorum, ona sığınıyorum meleğimin bu dünyada yiyecek ekmeği varsa elbet haziranda bizimle olacak diyorum...
inşallah Rabbim hepimizin hamileliklerini sonuna kadar daim eder de meleklerimizi sağlıcakla kucağımıza alırız...
günaydın kızlar nasılsınız
hafta sonum pek iyi geçti sayılmaz sürekli halsizlik ve yorgunluk vardı kullandığım ilaçtan mı ne kalkmak bile istemiyorum progestan kullanıyorum bu ilacı kullanan var mı aranızda kızlar günde üç öğün ikişer tane atıyorum ilaçtan sonra çok kötü oluyorum birde benim bebeğim süpriz bir şekilde geldi tüp bebek ilaçlarını kullanıyordum meleğim geldi en son doktora gittiğim ultrasyona baktı bişey çıkmadı bir hafta sonra ilaçlara başla dedi ilaçlara başladıktan sonra ilişkide yasaktı zaten o bir hafta içinde meleğim galiba tutundu şu an içimde korku var ilaçlardan dolayı luckrin iğinesi kullanıyordum bu konuyla ilgili bilgi verirmisiniz kızlar. çarşamba günü doktora randevum var ona da soracağım ama dayanamıyorum işte
slm kizlar. bugün doktara gidebildim nihayet. bebegimi gördüm kalbi atiyo allahima bin sükür bugün hamile olduguma inandim sonunda. cok güzel bir duygu ya aglamamak icin kendimi zor tuttum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?