E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi daemon
-
- #11.861
dört yumurtayı bir buçuk bardak şekerle köpürene kadar çırp sunra bir su bardagı süt ve sıvı yag ekle gene çırp un ekle kıvamı krep hamurundan koyu olacak bir paket kabartma tozu ekle sonra içine damla çikolat fındık ceviz ne varsa elinde akatabilrsin kalıbını yaglayıp raz koyuluyo az bir süt ekle onuda dök hamurun üstüne 180 derecede ilk 20 dakika kapaını açam içini çekene kadar pişr bi tane de pıgaça vercem tarif pratik bişey mayalanmasını beklemiyosun kabarma tozlucanım tatlı tuzlu ne olursa..
Senin son reglin benle aynıymış hihoyyyt
Benm kızım olucak inş. hihoyyyt bakalım senin ve casper in ki ne olcek kaydirigubbakcemile3
güneşim gelirgelmez montunu çıkarmadan yaz bize güzel habrlerini...
nk değilde nt olmasın şekrim oyaaa kızlar doktrdan geldım ama doktr olcmlerı yaptı hatta bebegm ılk basta uygn pozısynda deıldı brz gezdm zıpldm öle baktı donmş hersyını olctu bana bişi solemedı kan tahlılı aldı sonclr pazrtesı alnckama acklama yaptı 300de 1 vs muhabbtı
herneyse ozt gecyrm
sonra ultrasn resmını verdı bana uzerıne nk= 2.70 ve mesane= ölçüsü dıye not almş= bu 2.70 ense kalnlıgı dııldr dımı eger oleysekorkuyormmm aglcm sımdııı
nk değilde nt olmasın şekrim o
canım panik yapma sonuçta biz bu terimlerden bişey anlamıyoruz,ha buarada en kötü ihtimali bile düşünsek bebeğin çok hareketliymiş o anda anlaşılan düzgün ölçüm alamamış ve yorum yapmamış sana kan testine bakar,kötü bişi yoktur hiç stres yapma bile bence...ara hemen doktoru yada
yaaa kızlar doktrdan geldım ama doktr olcmlerı yaptı hatta bebegm ılk basta uygn pozısynda deıldı brz gezdm zıpldm öle baktı donmş hersyını olctu bana bişi solemedı kan tahlılı aldı sonclr pazrtesı alnckama acklama yaptı 300de 1 vs muhabbtı
herneyse ozt gecyrm
sonra ultrasn resmını verdı bana uzerıne nk= 2.70 ve mesane= ölçüsü dıye not almş= bu 2.70 ense kalnlıgı dııldr dımı eger oleysekorkuyormmm aglcm sımdııı
canı biraz karışmış tarif kakao ekleyince hamur koyuluyo biraz süt kat azıcık onuda çırpıp hamurun üstüne dök fırına at
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?