2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım tatlı tuzlu ne olursa..
dört yumurtayı bir buçuk bardak şekerle köpürene kadar çırp sunra bir su bardagı süt ve sıvı yag ekle gene çırp un ekle kıvamı krep hamurundan koyu olacak bir paket kabartma tozu ekle sonra içine damla çikolat fındık ceviz ne varsa elinde akatabilrsin kalıbını yaglayıp raz koyuluyo az bir süt ekle onuda dök hamurun üstüne 180 derecede ilk 20 dakika kapaını açam içini çekene kadar pişr bi tane de pıgaça vercem tarif pratik bişey mayalanmasını beklemiyosun kabarma tozlu

canı biraz karışmış tarif kakao ekleyince hamur koyuluyo biraz süt kat azıcık onuda çırpıp hamurun üstüne dök fırına at

pogaça için bir paket yagı erit ılık olacak sonra içine bir yumurta kır dört çorba kaşıgı yogurt ,bir çay bardagı sıvı yag ekle bir paket kabatma tozu bir tatlı kaşıgı tuz koy un ekleyip yogur hamur çok sert olmayacak içine peynir koyabilirsin bu hem çok kolay hemde çok lezzetli bi pogaça yapıp yollayablsem yapardım ben sana

Senin son reglin benle aynıymış hihoyyyt
Benm kızım olucak inş. hihoyyyt bakalım senin ve casper in ki ne olcek kaydirigubbakcemile3

hiç bir şey hissetmiyorum dr.da söylemedi 2li testte ama görenler erkek gibi diyorrr
hep erkek isterdimmm ama bi kız sevdası başladı anlatamam hayırlısı ya hiç önemli değil sağlıkla gelsinlerdeedelikafadulden

daemon umarım anlaşılırdır taifler kolay gelsin sana neyse ben kaçıyorum kızlar işlerimi bi halledeyimzemuszemus

güneşim gelirgelmez montunu çıkarmadan yaz bize güzel habrlerini...

yaaa kızlar doktrdan geldım ama doktr olcmlerı yaptı hatta bebegm ılk basta uygn pozısynda deıldı brz gezdm zıpldm öle baktı donmş hersyını olctu bana bişi solemedı kan tahlılı aldı sonclr pazrtesı alnck ama acklama yaptı 300de 1 vs muhabbtı
herneyse ozt gecyrm
sonra ultrasn resmını verdı bana uzerıne nk= 2.70 ve mesane= ölçüsü dıye not almş= bu 2.70 ense kalnlıgı dııldr dımı eger oleyse korkuyormmm aglcm sımdııı

nk değilde nt olmasın şekrim o

canım panik yapma sonuçta biz bu terimlerden bişey anlamıyoruz,ha buarada en kötü ihtimali bile düşünsek bebeğin çok hareketliymiş o anda anlaşılan düzgün ölçüm alamamış ve yorum yapmamış sana kan testine bakar,kötü bişi yoktur hiç stres yapma bile bence...ara hemen doktoru yada

umarım cnm yaaa aryrmda ulaşamıyrm

cnmm bencede panik yapma bi sakin ol nt olacağını sanmıyorummm o nedenle bekle doktorunun haberini boşu boşuna da üzme kendinikafamçokkarıştı

canı biraz karışmış tarif kakao ekleyince hamur koyuluyo biraz süt kat azıcık onuda çırpıp hamurun üstüne dök fırına at

ya ben cok ıyı anlamadım tarıfı=( ama cok guzel bıseye benzıyo.. ozmos su tarıfı bı daha nalatsann

kimsecikler yok herkez annesinde heralde)))))
eee bende çıkayım bari güzel hafta sonlarııı güzel anneler ve güzel bebişleriopuyorumnanaktan

slm herkese ..bir bakayım dedim ..ama ozsafa dediği gibi herkes annesinde..:)

selam kızlar evden çıktıktan sonra ulaştım doktora
test sonuçlarım gayet iyiymiş
20000 de 1 miş olasılığı
su serpildi içime

ya kızlar benim de salı günü ikili test olacak uykularım kaçıyo, bi de sonucu aynı gün alıyomusunuz sabah 9 da randevum kan testi de sonuçlanır mı acaba?

merhaba kizlar ben de geldiiiim.hg mehtapcim sen de.
nasilsiniz?
stellacim sonuclarin iyi olmasina sevindim.tebrikler.
Maryacim burda yaptiran arkadaslar hepsi birkac gun sonra aldilar kan sonuclarini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…