2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben herhalde kadın doğum servisinde çalışsam hayatta doğuramazdım
sen gene iyi hamile kalmaya cesaret etmişsin delikafadulden

canım benim biraz daha cesaret edemeseydim menapozo gircektim yaş 30 oldu ama tabi hala aklımda aynı soru var 3 aydır ben bu çocuğu nasıl doğurcam

bı susunn ya kalkamıyorum yeımden sızı takıp etcem dıye=))

ben geldimmm...
ama her an kapı çalabilir arkadaşım gelebilir çıkabilirim

hazıranın guzel annelerı sızlerı takıp edıyorum cok yazmasamdaŞeniz
sıze bırsey sorcam..
ocak ayından sonra ozel hastaneler
ssk ıle anlasmalarını bozuldugunu..
yenı oran %70 e cıkarmıslar..
yanı muayene ucretı 20 llıraykken 50 lıraya cıkarmıslar.
dogumlar ucretsızken...60-700 lıra ucret alcaklarmıs
sızın bıılgınız varmı:uhm:

kızlar acıl yardımınıza ıhtıyacım var bole cok ugrastırmıycam kek borek kurabıye v.s. tarıflerınız var mı? yarın cocuk esırgeme kurumuna gıdıcez ya oraya goturmek ıcın yapıcam. ama cok fazla ugrasamıyorum. mılfoylerı dorde bolup kucuk kucuk kurabıye gıbı ucgen borekler yapıcam sosıslı baska neler yapabılrıım. berebetlı seyelr olması lazım 140 tane cocuk var cunkı orda..

benım yok..CADIARZU

3lü konusunda kafam şu yüzden karışık,ikiliyi yaptırdım ALLAHa şükür hiç bi sorun yok,doktorumda 3lüyü yaptırmasanda olur sen bilirsin dedi,eğer yaptırırsamda kendi doktorumda yaptırmam herhalde devlet hastanelerinde ücretsiz yapılıyomuş çünkü

buarada ikiliyi 100tl yaptırdım ama 45e bile yaptıran varmış okçu tıp lab.da...

bu kadarını yapabılceklerını tahmın edemıyorum. basbakan o yuzden mı en az uc tane dogurun dıyo acaba.. allahım yaa..

evet ya bende geçen hafta duydum moralim bozuldu. zaten herşeye dünya kadar para veriyoruz.
benim normal muayene ücretim 50 tl dı şimdi ne olur bilemiyorum
allah parası olmayanlara yardım etsin

bu kadarını yapabılceklerını tahmın edemıyorum. basbakan o yuzden mı en az uc tane dogurun dıyo acaba.. allahım yaa..

bu tamamen özel hastanelerin talebi...ya ssklılara bakmam yada boyle olur diyor:bbo:devlette onlarla savaşıyor

ben geldimmm...
ama her an kapı çalabilir arkadaşım gelebilir çıkabilirim
hoş geldin görüşemiyoruz şekerim sizinki özel hastanemi özge acıbadem sigorta geçiyomu benim hastane bulmam lzım sezeryan fiyatı biraz uygun olsun ya 5000 6000 dörtbin buneya altı üstü keseceklerklava:

canım böyle kek kalıbın varsa bi kalıp kek yap o baya bi fazla oluyo bide tuzlu mu istiyosun tatlımı ona göre yazem ben bişeyler hamurişlerinde iyiyimdir kek tarifide verebilirim

canım böyle kek kalıbın varsa bi kalıp kek yap o baya bi fazla oluyo bide tuzlu mu istiyosun tatlımı ona göre yazem ben bişeyler hamurişlerinde iyiyimdir kek tarifide verebilirim

canım tatlı tuzlu ne olursa..

haberim var ve iptali için dua ediyorum tam doğum üstü olcak işmi yalmaz:

bende sınır oldum tam dogum sırası..resmı gazetede yayınlanmısklava:
sımdı okudum :gitme:

basbakanın durumu ıyı ya onddan uc tane dıyorklava:

allah herkesın yardımcısı olsun..:Saruboceq::Saruboceq:
bızler dogarana kadr duzelır ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…