ben herhalde kadın doğum servisinde çalışsam hayatta doğuramazdım
sen gene iyi hamile kalmaya cesaret etmişsin delikafadulden
ay ultrason resmi var önümde çok güzel ya özledim ben şimdi gelirmi ocakın onikisi
hazıranın guzel annelerı sızlerı takıp edıyorum cok yazmasamdaŞeniz
sıze bırsey sorcam..
ocak ayından sonra ozel hastaneler
ssk ıle anlasmalarını bozuldugunu..
yenı oran %70 e cıkarmıslar..
yanı muayene ucretı 20 llıraykken 50 lıraya cıkarmıslar.
dogumlar ucretsızken...60-700 lıra ucret alcaklarmıs
sızın bıılgınız varmı:uhm:
haberim var ve iptali için dua ediyorum tam doğum üstü olcak işmi yabenım yok..CADIARZU
hazıranın guzel annelerı sızlerı takıp edıyorum cok yazmasamdaŞeniz
sıze bırsey sorcam..
ocak ayından sonra ozel hastaneler
ssk ıle anlasmalarını bozuldugunu..
yenı oran %70 e cıkarmıslar..
yanı muayene ucretı 20 llıraykken 50 lıraya cıkarmıslar.
dogumlar ucretsızken...60-700 lıra ucret alcaklarmıs
sızın bıılgınız varmı:uhm:
bu kadarını yapabılceklerını tahmın edemıyorum. basbakan o yuzden mı en az uc tane dogurun dıyo acaba.. allahım yaa..
bu kadarını yapabılceklerını tahmın edemıyorum. basbakan o yuzden mı en az uc tane dogurun dıyo acaba.. allahım yaa..
hoş geldin görüşemiyoruz şekerim sizinki özel hastanemi özge acıbadem sigorta geçiyomu benim hastane bulmam lzım sezeryan fiyatı biraz uygun olsun ya 5000 6000 dörtbin buneya altı üstü keseceklerben geldimmm...
ama her an kapı çalabilir arkadaşım gelebilir çıkabilirim
ben gider, size bol çeneler
canım böyle kek kalıbın varsa bi kalıp kek yap o baya bi fazla oluyo bide tuzlu mu istiyosun tatlımı ona göre yazem ben bişeyler hamurişlerinde iyiyimdir kek tarifide verebilirimkızlar acıl yardımınıza ıhtıyacım var bole cok ugrastırmıycam kek borek kurabıye v.s. tarıflerınız var mı? yarın cocuk esırgeme kurumuna gıdıcez ya oraya goturmek ıcın yapıcam. ama cok fazla ugrasamıyorum. mılfoylerı dorde bolup kucuk kucuk kurabıye gıbı ucgen borekler yapıcam sosıslı baska neler yapabılrıım. berebetlı seyelr olması lazım 140 tane cocuk var cunkı orda..
canım böyle kek kalıbın varsa bi kalıp kek yap o baya bi fazla oluyo bide tuzlu mu istiyosun tatlımı ona göre yazem ben bişeyler hamurişlerinde iyiyimdir kek tarifide verebilirim
haberim var ve iptali için dua ediyorum tam doğum üstü olcak işmi yalmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?