cok sukur biraz azaldi ama arada gidip geliyor.yediklerime dikkat etmem lazim.
ama ben su gaviscon-u ictigimde nedense hep kusuyorum(
hamileler 6 kat daha cabuk kapiyorlarmis ve hamileligin son 3 ayi hamileler icin bu grip cok tehlikeliymis.bebek büyüdükce akcigerlerin daralmasindan dolayi cok cabuk virüsü kapip cigerlere iniyormus.ama yinede panik yapmayalim arkadaslar,bebekler icin.hamileler icin olan asidan oluruz ne yapalim.katkisiz oldugu icin bize bir zarari yok.
zeyhatcim,normal gripten ölende cok oluyordu zaten.biraz da abartiltimi iste fos haber.ama dedim ya neye inanacagimizi bilemiyoruz artik.olabilirde olmayabilirdebuda olabilir insanlar herşeyi yapabilir ama ölenlerde çok oda var
evt bende tüketiyorum bol bol.ben evdeyken panik yapiyorum. sen birde calisiyorsun sanirim.Allah yardimcin olsun.hic kolay degil.ben ayda 1 dra gidip geleseye kadar fenaliklar geciriyorum ki drumde evimin arkasinda.cok yakin.buna ragmen paniklerdeyim.gecen dra gittim,agzimi kaskolla kapattim.buradaki yabancilar nasil bakiyorlar yobazlar ne olacak.sanki grip olmusum.önüne gelen bakti sinir oldum.hamilelerin 4.ayda yapildigini biliyorum ben ama yinede tabi sen druna sormussunduryarın bende yaptıracaktım ama şu an çok kararsızım
bolca mandalina portakal limon ve nar tüketin onların çok faydası varmış bağışıklık için hoş biliyorduk ama gene gündemdeler zaten fiyatlarda 2 ye katlamış
ben dün haberlerde izledim,domuz gribi fos cikti diye,dünyanin 4 büyük bilim adaminin zengin olmak icin uydurduklari birseymis.zaten iclerinden bir tanesinin,ilac firmasi varmis.hatta dünya saglik örgütünü araya sokup haberi yaydirmislar.haber yayildigindan beri hesaplarinda cok büyük bir katlama olmus yani cok zengin olmuslar.su anda mahkemeye verilmisler.bakalim sonuc ne olacak acaba bosuna mi panik yaptik.:uhm:kime neye inanacagimizi sasirdik artik.bende asi olmayi düsünüyordum ama su anda ne yapacagimi bilmiyorum.kafamçokkarıştı
içerken tiksiniyormusun
zeyhatcim,normal gripten ölende cok oluyordu zaten.biraz da abartiltimi iste fos haber.ama dedim ya neye inanacagimizi bilemiyoruz artik.olabilirde olmayabilirde
cok sukur biraz azaldi ama arada gidip geliyor.yediklerime dikkat etmem lazim.
ama ben su gaviscon-u ictigimde nedense hep kusuyorum(
Nasilsiniz kizlar, sut yogurt veya ayranla durumunuz nasil ben zorla tuketiyorum bunlari.
Ve zaman zaman hala bulantim ve cikartmam var, okadar ilerlememe ragmen aranizda benim gibi olan var mi?
Nasilsiniz kizlar, sut yogurt veya ayranla durumunuz nasil ben zorla tuketiyorum bunlari.
Ve zaman zaman hala bulantim ve cikartmam var, okadar ilerlememe ragmen aranizda benim gibi olan var mi?
rennie-yi de duymustum canim...ama gaviscon bitti sayilir.onu da denerimCanim gaviscondan bende kusuyordum, sonra doktorum rennie yazdi oda mideyi cok rahatlatiyor birde onu dene istersen.
ben vitamin de icemiyorum.acaba bebek icerde nasil?bende önceden süt içerdim ama artık içemiyorum yoğurdu ayranı zor tüketiyorum dr um istemediğin şeyleri bebelk için faydalı diye zorla tüketme bırak dedi ömür boyu yiyemezsin yoksa dedi birde folic plusa güveniyorum ben
cikarma bende de var canim.sut icmiyorum ama yogurt yemege calisiyorum.ayran da icerim.
rennie-yi de duymustum canim...ama gaviscon bitti sayilir.onu da denerim
ben vitamin de icemiyorum.acaba bebek icerde nasil?
evt canim aynen.bir zamanlar kus gribini cikarttiklari gibi.noldu kapandi gitti.insaallah buda böyle olur.evet canim oyle.peki nerden cikti bu grip?tabiki insanlar yani bilim adamlari cikardi.hastalikla birlikte asisi,ilclari da coktan var,sadece panik yaratiyorlar ki,ilaclari da satilsin,kazansinlar.
Rusyada zaten oyle bir merkez var.virus ve s hazirliyorlar.Bir keresinde bilim adami yeni bi virus hazirlarken igne eline batmis,e tabi bulasmis adama.adam olmus.adami olurken ailesine de vermemisler.yakmislar.sonra da oyle bir sarip sarmalayip ve kuyu gibi derin bi yere gommusler.virus yayilmasin diye.
yani bu hastaliklarin hepsini insanlar kendileri cikariyor.arada olan masum insanlara oluyor.
hayir canim,tiksinmiyorum.mideyi anlik rahatlatiyor.ictikten yarim saat 1 saat sonra mutlaka cikariyorum.yan etki bende herhalde :)
sensicim ben hergün pekmezli süt iciyorum.ayrani cok sevdigim halde icemiyorum.ictigim an davul gibi sisip afedersin amel oluyorum.benim mide bulantim yok ama mide agrilarim var su sira.Allah kimseye yasatmasin cok fena bir durum.o yüzden fazla birsey yiyemiyorum hemen midem sisiyor.Nasilsiniz kizlar, sut yogurt veya ayranla durumunuz nasil ben zorla tuketiyorum bunlari.
dr un ultrasonda görüyordur eğer ihtiyaç olursa verir
evet,kus gribi,cin gribi...ohoo...var da var :)evt canim aynen.bir zamanlar kus gribini cikarttiklari gibi.noldu kapandi gitti.insaallah buda böyle olur.
merhaba hayatımda geçirebileceğim en kötü günleri geçiriyorum arkadaşlar beni listenizden silebilirsiniz bebeklerimi kaybettim içim acıyor , canım çok yanıyor...Allah sizlerin meleklerine ömür versin
merhaba hayatımda geçirebileceğim en kötü günleri geçiriyorum arkadaşlar beni listenizden silebilirsiniz bebeklerimi kaybettim içim acıyor , canım çok yanıyor...Allah sizlerin meleklerine ömür versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?