bende folic plus kullanıyorum günde bir tane sen kaç tane içiyorsun zeyhat??
bana dr miktar sölemedi ya
al dedi sadece ben eskiden folbiol içerdim günde bir tane
şimdi folic plus aldım onuda günde 1 tane alıyorum yeterlidir heralde
yarın dr kullanmaya devam et derse sölücem ben 1 tane içiyorum günde diye...
aa ben 1 alıyorum yaaa hepp
merhaba canım hoşgeldin inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağınaSlmm kızlar
13 haftalık 6 gÜnlÜk hamİleĞİm bende Çok hoŞuma gİttİ ve uzun zamandırda dİkkatİmİ Çekİyor hazİran annelerİİ burası Çok eĞlencelİİ bende hazİran annesİ olucammm İnŞallahhh benİde ekleyİnnn
canım ben hastaneye sorum böyle bir bilgi bi ze halen gelmedi dedi.her hastane için geçerli değilmiş hastaneye göre değişecekmişş diye duydum ben haberlerdehazıranın guzel annelerı sızlerı takıp edıyorum cok yazmasamdaŞeniz
sıze bırsey sorcam..
ocak ayından sonra ozel hastaneler
ssk ıle anlasmalarını bozuldugunu..
yenı oran %70 e cıkarmıslar..
yanı muayene ucretı 20 llıraykken 50 lıraya cıkarmıslar.
dogumlar ucretsızken...60-700 lıra ucret alcaklarmıs
sızın bıılgınız varmı:uhm:
yok canım öyle değilmiş. özel hastaneleri temsil eden kişi çıktı haberlerde bu durum bizi de zor durumda bırakıyor diyor çünkü özele giden insanlar bayağı azalıcak. Allah olmayana yardım etsinbu tamamen özel hastanelerin talebi...ya ssklılara bakmam yada boyle olur diyor:bbo:devlette onlarla savaşıyor
çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa sürede atlatırsınamin canım cümlemize nasip etsin benim birde karaciğerde yağlanma var inşallah yükselmez ikili testte cıktı mafoldumbenbi ondan korkuom
canım ben pekmezli süt içilmez diye biliyorum süt demiri öldürür sanırım demir olduğu için ben birini içince diğerini farklı saatte içiyorumsensicim ben hergün pekmezli süt iciyorum.ayrani cok sevdigim halde icemiyorum.ictigim an davul gibi sisip afedersin amel oluyorum.benim mide bulantim yok ama mide agrilarim var su sira.Allah kimseye yasatmasin cok fena bir durum.o yüzden fazla birsey yiyemiyorum hemen midem sisiyor.
canım çok geçmiş olsun Allahım inşaallah daha kötüsünü yaşatmasınmerhaba hayatımda geçirebileceğim en kötü günleri geçiriyorum arkadaşlar beni listenizden silebilirsiniz bebeklerimi kaybettim içim acıyor , canım çok yanıyor...Allah sizlerin meleklerine ömür versin
bana dr miktar sölemedi ya
al dedi sadece ben eskiden folbiol içerdim günde bir tane
şimdi folic plus aldım onuda günde 1 tane alıyorum yeterlidir heralde
yarın dr kullanmaya devam et derse sölücem ben 1 tane içiyorum günde diye...
merhaba hayatımda geçirebileceğim en kötü günleri geçiriyorum arkadaşlar beni listenizden silebilirsiniz bebeklerimi kaybettim içim acıyor , canım çok yanıyor...Allah sizlerin meleklerine ömür versin
günaydın kızlar c.tesi doktora gittim ve bebislerimi gordüm veeee cinsiyetlerini ogrendimmm :):)
birı kız biri erkekkk kızlar çok sevincliyim allah bebislerime herkezinkini sağlıklı uzun omür versin insallah :):)
günaydın kızlar c.tesi doktora gittim ve bebislerimi gordüm veeee cinsiyetlerini ogrendimmm :):)
birı kız biri erkekkk kızlar çok sevincliyim allah bebislerime herkezinkini sağlıklı uzun omür versin insallah :):)
Kızlar aranızda rüya yorumlayabilen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?