2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bende folıc plus kullndım gunde 3 tane alınıyor dıye bılyrm bnde .ama benım bıttı devame tmyrm sız kac ay kullanacksnz kibunu elevite gectim

amin insallah gercekten 1 tasla 2 kus :)
bu arada bende günde 1 tane folik asid ilacı kullanıyorum

kızlar buarada herkese gunaydın... akşam 5 de sonclarımı alcam cok merak edıyorm umarım guzel sonclar alırım

Günaydın kızlar.

Kembetcim gözün aydın allah gönlüne göre vermiş.

Benim diş ağrım hala devam ediyor. Dişçi randevum önümüzdeki cumartesiye bu hafta içi tekrar gitmek istemiyorum. Çünkü gidince iğne yapıyorlar her nekadar bebişe zararlı olmadığını bilsemde bukadar sık olması hoşuma gitmiyor. Off bugün çabuk bitse bari bu ağrı dayanılmaz

Kızlar folik asit konuşmuşsunuz. Ben hamile kalmadan önce folbiol kullanıyordum sonra bitince bir ara bulamadım folic plus aldım. Folbioli günde bir adet kullanıyordum hamile kalınca folic plusi sordum doktoruma onuda günde bir tane kullan dedi 400 mg folik asit tableti günde bir kere almak yeterli dedi. Bu arada 12. haftada bıraktırdı çünkü artık bi katkısı kalmıyormuş elevite geçirdi.Şimdi unutmadığım zamanlarda elevit içiyorum :)

ben artık eleviti her gün almamaya basladım.. beni aşırı acıktırıyor..
3 gün almadım hapı, valla bu sabah tartıda 1 kilo eksik çıktım kızlar..
elevit içerken sürekli yiyordum
birsürü kilo aldım boşu boşuna yaa..
artık 3 günde 1 fln almayı düşünüyorum eleviti ne yapayım

hay ben bu doktorlarım emi
birinin dediği birini tutsa bari
bana günde 3 kere al dedi. çocuğum folic asit manyağı oldu valla

bu arada günaydın herkese...

haftasonu seyahatteydim giremedim hiç.. ama çok yorgunum hafta hafta hamilelikte bu haftalarda bir dişçiye gidip genel muayene olunması yazıyordu..

Canın nasıl istiyosa öyle yap şekerim ama sağlıklı beslen yeter. Aldığın zamanda akşamları al böylece daha rahat olur. Bende doktora hergün almadığımı söyledim oda istersen hiç almasanda olur ben onu sana takviye verdim bebişe bi artısı yok dedi.(Benim tahlil sonuçlarımda iyiydi demir eksiğim falan yoktu hiç içmesende olur ama 18. hafta sonrası demir eksikliği genelde olabilen bişey önlem olsun diye veriyorum demişti başta)
Zaten ikimizin doktoru aynı tip eminim seninkide istersen içme dicektir.

herkese günaydınlaaaarrrr folic konuşuyoruz galiba ben son bir senedir içiyorum folic plus.günde 3 tane.12+2 oldum bugün hala daha içiyorum sanırım bir süre daha içmem gerekecek folbiol günde 1 tane içiliyor.elevite hepiniz yeni yeni başlıyo dr ben hamileyim der demez başlattı o gün bugün içiyorum elevitide günde bir tane

bence de canım valla, arada alırım işte.. hergün alınca bünyeme mi fazla geldi nedir devamlı kilo aldım yahu..
şimdi birkaç gün almadım rahatım..
ahh bu bebişler ahh şimdiden nelere katlanıyoruz nelerle uğraşıyoruz valla..
bi çıksın zaten her herini ısırıca onun.. bıdık..

ya kızlar birde son bir haftaya kadar son derece iyiydim hıh tamam bitti bulantılı haftalar artık zaten olmaz demeye kalmadı son bir haftadır acayip midem bulanıyor hafta sonu dahada arttı e hani olmazdı rahatlardı bulantısı olanlar bile çok kötü midem çookkkk

bende at gibiydim 2 güne kadar.
2 gündür hafifte olsa bulantım oldu. canım yemek istemedi.
hayret ettim bende. bu zamana kadar birşey olmadı şimdi başladı
bu seferde kendimi dinliyorum acaba domuz gribimi oldum diye.
paranoyaklaştım iyice

folik plus taki tabletlerin 1 tanesi 150 mg. diye biliyorum. bir ara ben de kullandım cünkü.. o nedenle 3 tane veriyor bazı doktorlar. üzerini bir okuyabilir mi kullananlar

Allah korusun kız deli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…