bana dr miktar sölemedi ya
al dedi sadece ben eskiden folbiol içerdim günde bir tane
şimdi folic plus aldım onuda günde 1 tane alıyorum yeterlidir heralde
yarın dr kullanmaya devam et derse sölücem ben 1 tane içiyorum günde diye...
amin insallah gercekten 1 tasla 2 kus :)
bu arada bende günde 1 tane folik asid ilacı kullanıyorum
günaydın kızlar c.tesi doktora gittim ve bebislerimi gordüm veeee cinsiyetlerini ogrendimmm :):)
birı kız biri erkekkk kızlar çok sevincliyim allah bebislerime herkezinkini sağlıklı uzun omür versin insallah :):)[/QU
canım çok güzel bir haber bu ne güzel... Allah kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bebişlerimizi :ecrin_bebek:
Kızlar folik asit konuşmuşsunuz. Ben hamile kalmadan önce folbiol kullanıyordum sonra bitince bir ara bulamadım folic plus aldım. Folbioli günde bir adet kullanıyordum hamile kalınca folic plusi sordum doktoruma onuda günde bir tane kullan dedi 400 mg folik asit tableti günde bir kere almak yeterli dedi. Bu arada 12. haftada bıraktırdı çünkü artık bi katkısı kalmıyormuş elevite geçirdi.Şimdi unutmadığım zamanlarda elevit içiyorum :)
ben artık eleviti her gün almamaya basladım.. beni aşırı acıktırıyor..
3 gün almadım hapı, valla bu sabah tartıda 1 kilo eksik çıktım kızlar..
elevit içerken sürekli yiyordum
birsürü kilo aldım boşu boşuna yaa..
artık 3 günde 1 fln almayı düşünüyorum eleviti ne yapayım
bence de canım valla, arada alırım işte.. hergün alınca bünyeme mi fazla geldi nedir devamlı kilo aldım yahu..Canın nasıl istiyosa öyle yap şekerim ama sağlıklı beslen yeter. Aldığın zamanda akşamları al böylece daha rahat olur. Bende doktora hergün almadığımı söyledim oda istersen hiç almasanda olur ben onu sana takviye verdim bebişe bi artısı yok dedi.(Benim tahlil sonuçlarımda iyiydi demir eksiğim falan yoktu hiç içmesende olur ama 18. hafta sonrası demir eksikliği genelde olabilen bişey önlem olsun diye veriyorum demişti başta)
Zaten ikimizin doktoru aynı tip eminim seninkide istersen içme dicektir.
peki hangi marka folic asidi alıyorsun??
hepsinin kullanımı aynı olmuyor da
ya kızlar birde son bir haftaya kadar son derece iyiydim hıh tamam bitti bulantılı haftalar artık zaten olmaz demeye kalmadı son bir haftadır acayip midem bulanıyor hafta sonu dahada arttı e hani olmazdı rahatlardı bulantısı olanlar bile çok kötü midem çookkkk
GUNLUK 400 mg ALMK GEREKIYR ÖZTELE KIZLR YETERLİ MİKTAR BU
bende at gibiydim 2 güne kadar.
2 gündür hafifte olsa bulantım oldu. canım yemek istemedi.
hayret ettim bende. bu zamana kadar birşey olmadı şimdi başladı
bu seferde kendimi dinliyorum acaba domuz gribimi oldum diye.
paranoyaklaştım iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?