2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aynen öyle canım
tuvalette o kadar kustum da ses gitmedi mi onlara yani
sadece biri sordu nerden çıktı şimdi bu 4. Ayında diye
onunda karısı hamile de ondan sormuştur

valla en ıyı patronu olan benmym yoksa benm seslrmı duyduklrı anda patrnm zorla eve gonderyr gıt dınlen dıye oysa işe girelı 9 ay oldu ben kovlmym dıkkt cekmym dıyeee gebersmde ızın ıstemyrm gerçi diger clşnlr birz ugrasyrlr benleee o kötü yoksa patronm cok sukr anlayşlı

günaydın arkidişler..

yeni girdim, son 1-2 sayfayı okudum. Size inanamıyorum.
birtek ben değilmişim demekki,
bugün ben de hiç iyi değilim.
hem fena halde karın ağrısı, hem diş ağrısı var.
Serviste işe gelene kadar soğuk soğuk ter döktüm.
Bir minoset aldım, biraz hafifletti de geçmedi.

Allah hepimizi nazarlardan saklasın İnşallah..

selam kızlar, hastalara geçmiş olsun
dün bütün gün baş ağrısı çektim bende
şükür bugün iyiyim

ben geri dönmedşm maaşallah gerçi zaten eski günlerim de de bişi yoktu da..
sanırım bu gidişle ben işyerindeki herkesi tarayıp ya akıl hastanesine ya da hapishaneye gideceğim klava:

Al benden de o kadar, insanlar bu kadar mı salak olur yaa, ya da hepsi şu zamanda salaklaştı. 2 lafı anlamayanı nasıl mühendislikten mezun ederler aklım almıyor

aslında işyerindekiler hep öyleydi de biz tahammülsüz olduk
bende artık kimseye sabredemiyorum. çıldırasım geliyor bazen,

slm herkese...
benden de hastalara geçmiş olsunlar...

kızlarrrrrrrrrrrrr sanırım kanamam bitti artık..öle gözüküyor....inşallah ....herşey güzel devam eder...

güneşim seni yazını okumaya çalışmaktan gözlerim bozulacak delikafadulden
çözene kadar 5 kere okuyorum

patronunun kıymetini bil. sesini çıkarma her zaman öylesini bulamazsın

günaydın kızlar c.tesi doktora gittim ve bebislerimi gordüm veeee cinsiyetlerini ogrendimmm :):)
birı kız biri erkekkk kızlar çok sevincliyim allah bebislerime herkezinkini sağlıklı uzun omür versin insallah :):)

ayy ne güzelll..sağlıkla kucağına al canım...tebriklerrrr

slm herkese...

kızlarrrrrrrrrrrrr sanırım kanamam bitti artık..öle gözüküyor....inşallah ....herşey güzel devam eder...

ayy senin kanaman hala devam mı ediyor.
ben 1 ay yattımda delirdim allah sana sabır vermiş valla
hadi gözün aydın.

Mehtapçım gözün aydınn.. Allah bir daha kanama yaşatmasın insallah...

ayy senin kanaman hala devam mı ediyor.
ben 1 ay yattımda delirdim allah sana sabır vermiş valla
hadi gözün aydın.

tabi bacım şurda 1-2 gündür sarıya dönmeye başladı akıntım.hala yatıyorum ben...hep kanamam devam etti ..bayramdan önce gittiğimde dr 1 ay daha heyet vericemö yatıcaksın demişti...

şimdi de kayınpederler yanımda ve kayınpeder aşırı derece de grip oldu.kayınvaldeye de geçmek üzere bana da geçecek diye korkuyorum...

diş etlerim felaket oldu..yarın dr gidicem bende...

slm herkese...

herkese geçmişş olsun..

gözün aydın canım Allah bir daha yaşatmasın inşallah.. benimde lekelenmelerim bitti artık çok şükür zemuszemus

slm herkese...

geçmiş olsun, gözün aydın Mehtap.
Allah sağlıkla tamamına erdirsin..

ılk deneme mesajından sonra daha detaylı bırseyler yazabılırım :)
Forumun acıldıgı ılkgunden berı duzenlı olarak takıp edıyorum yazdıklarınızı (hepınızı tanıyorum ozgecay, archimim, bebiş ve diğerleri )
Hepinize sevgiler

kaydirigubbakcemile3 en çenesi düşükler tanınıyo tabi kaydirigubbakcemile3

hoşgeldinn..
sen ne kadarlık hamişsin

Kızlar benim bu diş problemim maalesef önümüzdeki 5,5 ay devam edecek. Dişçi ancak doğumdan sonra kalıcı çözüm üretebilirim şimdilik 15 günde bir gelmen gerekecek dedi. ışe akılsız başın cezasını ayaklar çekermiş diye boşuna dememişler dimi. Okadar planladım hamile kalmayı kalmadan önce gitsene bi dişçiye. Şimdi kendime "Kendim Ettim kendim buldum" şarkısını armağan ediyorum:bbo:

slm herkese...

gözünaydın canım. bundan sonra bir sorun olmaz inşallah hayırlısı ile allah tamamına erdirsin

Hoşgeldin canım hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…