aynen öyle canım
tuvalette o kadar kustum da ses gitmedi mi onlara yani
sadece biri sordu nerden çıktı şimdi bu 4. Ayında diye
onunda karısı hamile de ondan sormuştur
ben geri dönmedşm maaşallah gerçi zaten eski günlerim de de bişi yoktu da..
sanırım bu gidişle ben işyerindeki herkesi tarayıp ya akıl hastanesine ya da hapishaneye gideceğimklava:
Al benden de o kadar, insanlar bu kadar mı salak olur yaa, ya da hepsi şu zamanda salaklaştı. 2 lafı anlamayanı nasıl mühendislikten mezun ederler aklım almıyor
valla en ıyı patronu olan benmym yoksabenm seslrmı duyduklrı anda patrnm zorla eve gonderyr gıt dınlen dıye oysa işe girelı 9 ay oldu ben kovlmym dıkkt cekmym dıyeee gebersmde ızın ıstemyrm gerçi diger clşnlr birz ugrasyrlr benleee o kötü yoksa patronm cok sukr anlayşlı
günaydın kızlar c.tesi doktora gittim ve bebislerimi gordüm veeee cinsiyetlerini ogrendimmm :):)
birı kız biri erkekkk kızlar çok sevincliyim allah bebislerime herkezinkini sağlıklı uzun omür versin insallah :):)
slm herkese...
benden de hastalara geçmiş olsunlar...
kızlarrrrrrrrrrrrr sanırım kanamam bitti artık..öle gözüküyor....inşallah ....herşey güzel devam eder...
ayy senin kanaman hala devam mı ediyor.
ben 1 ay yattımda delirdim allah sana sabır vermiş valla
hadi gözün aydın.
slm herkese...
kızlarrrrrrrrrrrrr sanırım kanamam bitti artık..öle gözüküyor....inşallah ....herşey güzel devam eder...
slm herkese...
İlk deneme mesajından sonra daha detaylı bırseyler yazabılırım :)
Forumun acıldıgı ılkgunden berı duzenlı olarak takıp edıyorum yazdıklarınızı (hepınızı tanıyorum ozgecay, archimim, bebiş ve diğerleri )
Hepinize sevgiler
slm herkese...
İlk deneme mesajından sonra daha detaylı bırseyler yazabılırım :)
Forumun acıldıgı ılkgunden berı duzenlı olarak takıp edıyorum yazdıklarınızı (hepınızı tanıyorum ozgecay, archimim, bebiş ve diğerleri )
Hepinize sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?