2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kızlar .. ben folıc plus günde 3 kere alıyorum.. 2.kutuyu bıtırıcem nerdeyse..
dıs agrısını sormayın benım dısım 2 aydır abselı cok agrıdıgı zman mınoset alıyorum bır tane doktora gıttım de ancak 5 aylıkken tedavı yapabılırım dedı . kadın dogum doktorumda bır zararı olmayacagını söylemıstı.. ben de ne olur olmaz dıye beklıyorum ama 2 aydır yanagım sıs valla ..bana kanal tedavısı yapılcak daha 1.5 ay var.ama üzülmüyorum bu bebegı cok bekledım ben cok savas verdım .. herseye katlanırım..

ay ben 2 tane patik aldım.. 3-6 aylıklar için ama olsun..
internetten sipariş verdim bugün geldi.
biri kuzucuk şeklinde, biri arı vız vız :)) şeklinde..
yerim onları ben yaa..
bide çıngırak var içinde salladıkça çın çın ötüyo

Merhabalar kızlar... Herkeste değişik şikayetler başladığı sayfa sayısından belli :)) Fazla ilerlemiyor bugün kaydirigubbakcemile3
Dişeti problemi olanlar papatya çayıyla gargara iyi geliyor isterseniz onu bi deneyin...

facebookdaki profil resminde olan patiği mi aldın yoksa??
bende dün lcw da uğur böcekli patik gördüm çok şirindi.
ama kendimi tuttum ve almadım, iyi mi yaptım bilmiyorum aklım kaldı:çok üzgünüm:

merhaba arkadaşlar
bende 12+4 'üm,daha önce erken gebelik döneminde kaybım var,o yüzden şu an hiçbirşey almıyorum,6.ayın ortasına kadar da almayı düşünmüyorum
doktorum calsiyum,magnezyum ve demir hapına geçti,ikili test yaptırsı,sonucu yarın alıcaz
geçmişte mide problemim olduğu için demir hapı(ferrum fort)beni mahvediyor,hatta dün bulantı ve çıkarmaktan acile gittim,yarın da doktorumla konuşacağım,farklı bir demir hapı kullanan var mı,bağırsakta çözüneni varmış sanırım bu ilacın

Ben Hamile olmadan önce bile daha çok eşya almıştım bebişe hamile olduğumu öğrendiğimden beri bişey almadım bende ters etki yaptı heralde kaydirigubbakcemile3 cinsiyetini öğrenmeden almayım diyorum aslında turuncu alsam erkeğede kızada olurr ama bu grip olayı yüüznden evden dışarıya çıkmaya korkuyorum açıkcası.Doktoruma sorup aşı olmayı düşünüyorum en kısa zamanda AŞI OLMAYI DÜŞÜNEN YOKMU BAŞKA YADA OLAN??????????

bende demir hapı kullanmıyorum şu an, ama midem çok hassastır.
eğer bende senin gibi olursam yandım desene
bende ilk dönemlerde düşük riski taşıdığım için elim bebek eşyalarına gitmiyor.
allah korusun birşey olsa eşyalarına bakıp daha çok üzülürüm :1no2:
o yüzden bende senin gibi beklemedeyim.

evet bu gibi sorunlar oluyor demir haplarında canım hatta vitamin hapı yazarken soruyorum doktora demir takviyesi varmı içinde zaten midem bulanıyor daha kötü yapmasın dye ama henüz yoğunlukta bir demir takviyesi hapı yazmadı inşallahta gerek kalmaz şimdi kullandığım hapın içinde az miktarda var ama oda fazla etkilemiyor bide sana tavsiyem vitamin haplarını gündüz değil akşam yatarken iç mide bulantın daha az olduğunu farkediceksin banada annem söledi geçen doktor mehmet özden duymuş bende öle yapıyorum artık:hulya:

slm hanımlar nasılsınız bakalım valla ben 2 gündür tuvaletimi tutamaz oldum böyle bir durum yaşayan varmı aranızda nerdeyse yürürken gidecek neden olmuştur sizce birde henüz vitaminlere başlamadım bulantı açısından geçmi kalıyorumdur

Ben de ilk başlarda öyle düşünüyordum ama her an risk var, doğumda, doğduktan sonra bile (Allah korusun). O yüzden şu anda çalışırken almaya başladım, hepsini son ana sıkıştırmak istemiyorum.

bende para biriktirmeye başladım. hepsini aynı anda alırsak zaten ocağımız batar
dediğin gibi hep risk var ama az daha büyüsün istiyorum, bari 2 li teste gireyim de sonra hevesleneyim.

bende para biriktirmeye başladım. hepsini aynı anda alırsak zaten ocağımız batar
dediğin gibi hep risk var ama az daha büyüsün istiyorum, bari 2 li teste gireyim de sonra hevesleneyim.

Aslında dediğin doğru, düşününce ben de ikili testi beklemişim meğerse

bende henüz hiç bişey almadım bende 3 lü testi ve cinsiyetini bekliyorum 14 ocaktan sonra inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…