ay ben 2 tane patik aldım.. 3-6 aylıklar için ama olsun..
internetten sipariş verdim bugün geldi.
biri kuzucuk şeklinde, biri arı vız vız :)) şeklinde..
yerim onları ben yaa..
bide çıngırak var içinde salladıkça çın çın ötüyo
Bebek Tekstil - Bebek Patikleri - Mini Moda Bebek Market, Bebek Arabaları, Bebek Alışveriş, Mama Sandalyesi
bakın buradakilerden kuzu ve arı onları aldım süperler
ördekte de aklım kaldı ama mavi ya da pembe diye almadım.. cinsiyeti bilmiyom ya
merhaba arkadaşlar
bende 12+4 'üm,daha önce erken gebelik döneminde kaybım var,o yüzden şu an hiçbirşey almıyorum,6.ayın ortasına kadar da almayı düşünmüyorum
doktorum calsiyum,magnezyum ve demir hapına geçti,ikili test yaptırsı,sonucu yarın alıcaz
geçmişte mide problemim olduğu için demir hapı(ferrum fort)beni mahvediyor,hatta dün bulantı ve çıkarmaktan acile gittim,yarın da doktorumla konuşacağım,farklı bir demir hapı kullanan var mı,bağırsakta çözüneni varmış sanırım bu ilacın
merhaba arkadaşlar
bende 12+4 'üm,daha önce erken gebelik döneminde kaybım var,o yüzden şu an hiçbirşey almıyorum,6.ayın ortasına kadar da almayı düşünmüyorum
doktorum calsiyum,magnezyum ve demir hapına geçti,ikili test yaptırsı,sonucu yarın alıcaz
geçmişte mide problemim olduğu için demir hapı(ferrum fort)beni mahvediyor,hatta dün bulantı ve çıkarmaktan acile gittim,yarın da doktorumla konuşacağım,farklı bir demir hapı kullanan var mı,bağırsakta çözüneni varmış sanırım bu ilacın
bende demir hapı kullanmıyorum şu an, ama midem çok hassastır.
eğer bende senin gibi olursam yandım desene
bende ilk dönemlerde düşük riski taşıdığım için elim bebek eşyalarına gitmiyor.
allah korusun birşey olsa eşyalarına bakıp daha çok üzülürüm :1no2:
o yüzden bende senin gibi beklemedeyim.
Ben de ilk başlarda öyle düşünüyordum ama her an risk var, doğumda, doğduktan sonra bile (Allah korusun). O yüzden şu anda çalışırken almaya başladım, hepsini son ana sıkıştırmak istemiyorum.
bende para biriktirmeye başladım. hepsini aynı anda alırsak zaten ocağımız batar
dediğin gibi hep risk var ama az daha büyüsün istiyorum, bari 2 li teste gireyim de sonra hevesleneyim.
bende henüz hiç bişey almadım bende 3 lü testi ve cinsiyetini bekliyorum 14 ocaktan sonra inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?