Kızlar benim bu diş problemim maalesef önümüzdeki 5,5 ay devam edecek. Dişçi ancak doğumdan sonra kalıcı çözüm üretebilirim şimdilik 15 günde bir gelmen gerekecek dedi. İşe akılsız başın cezasını ayaklar çekermiş diye boşuna dememişler dimi. Okadar planladım hamile kalmayı kalmadan önce gitsene bi dişçiye. Şimdi kendime "Kendim Ettim kendim buldum" şarkısını armağan ediyorum:bbo:
güneşim seni yazını okumaya çalışmaktan gözlerim bozulacak delikafadulden
çözene kadar 5 kere okuyorum
patronunun kıymetini bil. sesini çıkarma her zaman öylesini bulamazsın
İlk deneme mesajından sonra daha detaylı bırseyler yazabılırım :)
Forumun acıldıgı ılkgunden berı duzenlı olarak takıp edıyorum yazdıklarınızı (hepınızı tanıyorum ozgecay, archimim, bebiş ve diğerleri )
Hepinize sevgiler
Kızlar benim bu diş problemim maalesef önümüzdeki 5,5 ay devam edecek. Dişçi ancak doğumdan sonra kalıcı çözüm üretebilirim şimdilik 15 günde bir gelmen gerekecek dedi. İşe akılsız başın cezasını ayaklar çekermiş diye boşuna dememişler dimi. Okadar planladım hamile kalmayı kalmadan önce gitsene bi dişçiye. Şimdi kendime "Kendim Ettim kendim buldum" şarkısını armağan ediyorum:bbo:
tabi bacım şurda 1-2 gündür sarıya dönmeye başladı akıntım.hala yatıyorum ben...hep kanamam devam etti ..bayramdan önce gittiğimde dr 1 ay daha heyet vericemö yatıcaksın demişti...
şimdi de kayınpederler yanımda ve kayınpeder aşırı derece de grip oldu.kayınvaldeye de geçmek üzere bana da geçecek diye korkuyorum...
diş etlerim felaket oldu..yarın dr gidicem bende...
aa bu arada kalp sayım 4 e çıkmışşş hihoyyyt
sadece SAT değil, beraberinde sürecimiz de aynı gidiyor Zeynepçim.
Aynen valla.
Şimdi ben de dişimden muzdaribim.
15 günde bir ne yapıcak?
Şekerim benim 10 senelik bi dolgum var 2 aylık hamileyken düştü ve dişimin bir kısmıda kırıldı. Üç ay dolsun diye bekledim ha bugün ha yarın giderim derken ağrı yapmaya başladı cumartesi acile gittim. Ordaki nöbetçi doktor dişin konum itibariyle ve daha önce kırılmış olduğu için rontgen çekilmeden çekilemeyeceğini yada diğer işlemlerin yapılamayacağını söyledi. bu nedenle 15 de bir gidip açini açtırıp bi ilaç koyduracakmışım.
:) Çenesi düşük demek pek dogru olmaz ben yazdıklarınızı takip etmekden cok memnunum, benım hamılelıgım 13+4...
Bu ikinci kez hamile kalısım (su an cok sukur kı hersey yolunda gıdıyor) ılk gebelik benım rahatsızlıgım nedenıyle son bulmuştu
burda mızmızlanan bazı arkadaslar var onların yazdıklarını okuyunca uzuluyorum ne sıkıntılar var yasanan halınıze sukredın ve bebeklerınizi sevin her ne kadar basınızı agrıtıp miğdenizi de bulandırsalar
Şekerim benim 10 senelik bi dolgum var 2 aylık hamileyken düştü ve dişimin bir kısmıda kırıldı. Üç ay dolsun diye bekledim ha bugün ha yarın giderim derken ağrı yapmaya başladı cumartesi acile gittim. Ordaki nöbetçi doktor dişin konum itibariyle ve daha önce kırılmış olduğu için rontgen çekilmeden çekilemeyeceğini yada diğer işlemlerin yapılamayacağını söyledi. bu nedenle 15 de bir gidip açini açtırıp bi ilaç koyduracakmışım.
ay evet heyecanla yazdım birden.. delikafaduldenallah iyiliğini vermesin bende diyorum doktora mı gitti, bebeğin kalbi mi 4 olmuş
sonradan jeton düştü ki kk da ki kalp sayısıymışdelikafaduldendelikafadulden
bende 2010 bebişlerin cicilerine bakıp duruyorum içim içime sığmıyo. dün eşimle gezerken bişiler almamak için kendimi zor tuttum yaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?