2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benimde ilk zamanlar ilişki sonrası geliodu sorun olmadı ama sen yınede sor dr una

ense kalınlıgını ölçücem demişti sadece

Bazı doktorlar ense kalınlığına bakıyor sadece . Kan tahlili istemiyor daha sonra üçlü test yapıyorlar. Bazı doktorlar hem ikili hem üçlü test yapıyor. Benim doktorum ikiliyi yaptı onun sonucuna bakarak üçlüyü istemedi. Ama yaşım 30 un üzerinde olsaydı üçlüyü isterdi muhtemelen.

eskiden öyle yapıyorlarmış sanırım.ama bu kadar ikili tes yaptıran görünce ben isticem yapmazsada.yada açlık sorun olmadıgı için gidince yapacak .teşk canm

kızlar bu arada cumartesi epidural yaptıran bir arkadaşla tanıştım..doğumunun çok rahat geçtiğini ve sonrasında da sorun yaşamadığını söyledi.bu konuda çok şey okudum fakat birisinin ağzından duymak beni biraz daha rahatlattı epidural hakkında ne düşünüyorsunuz.duydugunuz olumlu olumsuz şeyler varmı?

normal mi doğurmuş yoksa sezaryan mi ??
normal doğum da bazen ıkınma hissinin olmadığını söylüyorlar ama ben daha doktorumla bu konuyu konuşmadım
epidurale de karşı değilim, madem böyle ağrısız doğum nimetleri var neden yararlanmayalım ki ??

o sezaryen le olmuş ben normal istiyorum.

hihoyyytCANIM ÇOK SEVİNDİM HADİ GÖZÜN AYDINNN)))))hihoyyyt

aynı fikirdeyim ikiz gardaşım

aynen bende inanamıyorum canım. şu an oynamıyoda yani kusmalarım olmasa hamile olduğuma inanmıyacam. şurda 4 ay önce hamile kalacağımı deseler inanamazdım çok zor günler geçirmiştim artık olmayacak bizim bebeğimiz demiştim ama o şu an göbişimde allahıma şükürler olsun inşallah hepimiz sağlıcakla zamanında kucağımıza alırız

bide günlük tutuyorum uğurböceğim için korunmayı bıraktıktan beri olmaması tedavilerimi hamile kalışımı ilk keseyi görüşümü pıtpıtları duyuşumu öncelikle ikiz olduğu vede sonradan 1 tane olduğu ne var ne yok her şeyi yazıyorum ben ileride yavrum okusun.

evet ben de günlük tutuyorum.. genelde her doktora gittikten sonra yazıyorum..
ilerde kendisine de okutacağım onu ne kadar beklediğimi ne kadar istediğimi görsün kendisi de istiyorumm..

aaaa ne güzel.bende tutuyorum günlük gibi bişey.hastaney gidişlerim,onun gelişmeleri,ne kadarlık olduğu gibi şeyleri yazıyorum.

evet ben de günlük tutuyorum.. genelde her doktora gittikten sonra yazıyorum..
ilerde kendisine de okutacağım onu ne kadar beklediğimi ne kadar istediğimi görsün kendisi de istiyorumm..

ne güzel yaaa ben beceremiyorum yazmayı hiç anlamıyrm bu iştenmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…