ense kalınlıgını ölçücem demişti sadece
Bazı doktorlar ense kalınlığına bakıyor sadece . Kan tahlili istemiyor daha sonra üçlü test yapıyorlar. Bazı doktorlar hem ikili hem üçlü test yapıyor. Benim doktorum ikiliyi yaptı onun sonucuna bakarak üçlüyü istemedi. Ama yaşım 30 un üzerinde olsaydı üçlüyü isterdi muhtemelen.
kızlar bu arada cumartesi epidural yaptıran bir arkadaşla tanıştım..doğumunun çok rahat geçtiğini ve sonrasında da sorun yaşamadığını söyledi.bu konuda çok şey okudum fakat birisinin ağzından duymak beni biraz daha rahatlattı epidural hakkında ne düşünüyorsunuz.duydugunuz olumlu olumsuz şeyler varmı?
normal mi doğurmuş yoksa sezaryan mi ??
normal doğum da bazen ıkınma hissinin olmadığını söylüyorlar ama ben daha doktorumla bu konuyu konuşmadım
epidurale de karşı değilim, madem böyle ağrısız doğum nimetleri var neden yararlanmayalım ki ??
gözünüz aydın canm ikili teste aç karnınamı gittin?
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr simdii doktorum aradı bende o araynca korktum sonucum kotu mu dıye ama cok guzel bir sonuc cıktı hemen paylaşmak ıstedım dedı ıkılı test sonucum 3150 de 1 oranında cıkmış ....çok şükür allahım
aynı fikirdeyim ikiz gardaşımnormal mi doğurmuş yoksa sezaryan mi ??
normal doğum da bazen ıkınma hissinin olmadığını söylüyorlar ama ben daha doktorumla bu konuyu konuşmadım
epidurale de karşı değilim, madem böyle ağrısız doğum nimetleri var neden yararlanmayalım ki ??
kızlar yaa size de oluyor mu.. ben hala inanamıyorum birkaç ay sonra bir bebişim olacağına.. onu kucaklayacağıma falan.. hayal gibi geliyor bazen..
Allahım sağlıkla sıhhatle kavuştursun hepimize onları insallah
aynen bende inanamıyorum canım. şu an oynamıyoda yani kusmalarım olmasa hamile olduğuma inanmıyacam. şurda 4 ay önce hamile kalacağımı deseler inanamazdım çok zor günler geçirmiştim artık olmayacak bizim bebeğimiz demiştim ama o şu an göbişimde allahıma şükürler olsun inşallah hepimiz sağlıcakla zamanında kucağımıza alırız
bide günlük tutuyorum uğurböceğim için korunmayı bıraktıktan beri olmaması tedavilerimi hamile kalışımı ilk keseyi görüşümü pıtpıtları duyuşumu öncelikle ikiz olduğu vede sonradan 1 tane olduğu ne var ne yok her şeyi yazıyorum ben ileride yavrum okusun.
hihoyyytCANIM ÇOK SEVİNDİM HADİ GÖZÜN AYDINNN)))))hihoyyyt
aynen bende inanamıyorum canım. şu an oynamıyoda yani kusmalarım olmasa hamile olduğuma inanmıyacam. şurda 4 ay önce hamile kalacağımı deseler inanamazdım çok zor günler geçirmiştim artık olmayacak bizim bebeğimiz demiştim ama o şu an göbişimde allahıma şükürler olsun inşallah hepimiz sağlıcakla zamanında kucağımıza alırız
bide günlük tutuyorum uğurböceğim için korunmayı bıraktıktan beri olmaması tedavilerimi hamile kalışımı ilk keseyi görüşümü pıtpıtları duyuşumu öncelikle ikiz olduğu vede sonradan 1 tane olduğu ne var ne yok her şeyi yazıyorum ben ileride yavrum okusun.
evet ben de günlük tutuyorum.. genelde her doktora gittikten sonra yazıyorum..
ilerde kendisine de okutacağım onu ne kadar beklediğimi ne kadar istediğimi görsün kendisi de istiyorumm..
aynı fikirdeyim ikiz gardaşım
:1hug:kaydirigubbakcemile5
evet ben de günlük tutuyorum.. genelde her doktora gittikten sonra yazıyorum..
ilerde kendisine de okutacağım onu ne kadar beklediğimi ne kadar istediğimi görsün kendisi de istiyorumm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?