bende inanamıyorum sanki eşim hamile
karnımda bir canavar var ve ben farkında değilim
hazirandan sonra o canavarlar sesleriyle kendileri bize epey belli edecekler
o zaman anlarız anne olduğumuzu :roflol::roflol:
hazirana daha çok var yaa
bende inanamıyorum sanki eşim hamile
karnımda bir canavar var ve ben farkında değilim
hazirandan sonra o canavarlar sesleriyle kendileri bize epey belli edecekler
o zaman anlarız anne olduğumuzu :roflol::roflol:
hazirana daha çok var yaa
canım geçmiş olsun ama dikkatli ol madem gripler ya fazla odada durmamaya çalış gerçi o da olmaz ama bence maske tak. bunda alınacak bi şey yok. sen hamilesinn. başka gidecek yerleri yokmuydu ki belki iyileşene kadar giderler
merhaba canım hoşgeldin
canım ben de şu an hiç bi şey almıyorum ama Allah korusun aklıma kötü şeyler getirmiyorum ben de bir düşük yaşadım hiç ayağa kalkmadım yattım ama yine de düştü bunda hiç haberim bile yoktu lekelenme oldu ben alışverişe bile gittim hasta oldum sandım. Allah koruyo . inşallah hepimizin bebekleri sağlıklı dünyaya gelir
maşallah senin kaynanan iyi gene ben organikten vazgeçtim daha dili varıp da tebrik bile etmedi. sanırım kendi doğurmayı düşünüyodu:roflol::roflol:
Aaaa kaynanam bi tanedir. Hatun çıldırmış durumda. Beni nerelere oturtucağını bilemiyor. Bi önümde takla atmadığı kaldı. Hele bir de kız olursa tam çıldırır herhalde. Kadının 2 oğlu var, tek hayali bir kız sahibi olmakmış. İlk önce beni kızı gibi benimsedi, bir de kız torun gelirse artık neler yapar hayal bile edemiyorum :)
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr simdii doktorum aradı bende o araynca korktum sonucum kotu mu dıye ama cok guzel bir sonuc cıktı hemen paylaşmak ıstedım dedı ıkılı test sonucum 3150 de 1 oranında cıkmış ....çok şükür allahım
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr simdii doktorum aradı bende o araynca korktum sonucum kotu mu dıye ama cok guzel bir sonuc cıktı hemen paylaşmak ıstedım dedı ıkılı test sonucum 3150 de 1 oranında cıkmış ....çok şükür allahım
canım bence doktoruna git ya da bir şekilde ulaşmaya calış derim ben..selam kızlar dün sabah idralımdan kan geldı o gecede eşimle beraber olmuştuk doktora gıtmedım daha haftaya gıdıcem sizce kötu bı durummu bune yapmalıyım yardımcı olursanız sevınırım benım için bu durumdan bılgı edının lütfen bende doktorumun telı yok o yuzden bişi yapamıyorum
selam kızlar dün sabah idralımdan kan geldı o gecede eşimle beraber olmuştuk doktora gıtmedım daha haftaya gıdıcem sizce kötu bı durummu bune yapmalıyım yardımcı olursanız sevınırım benım için bu durumdan bılgı edının lütfen bende doktorumun telı yok o yuzden bişi yapamıyorum
selam kızlar dün sabah idralımdan kan geldı o gecede eşimle beraber olmuştuk doktora gıtmedım daha haftaya gıdıcem sizce kötu bı durummu bune yapmalıyım yardımcı olursanız sevınırım benım için bu durumdan bılgı edının lütfen bende doktorumun telı yok o yuzden bişi yapamıyorum
gözünüz aydın canm ikili teste aç karnınamı gittin?
Aaaa kaynanam bi tanedir. Hatun çıldırmış durumda. Beni nerelere oturtucağını bilemiyor. Bi önümde takla atmadığı kaldı. Hele bir de kız olursa tam çıldırır herhalde. Kadının 2 oğlu var, tek hayali bir kız sahibi olmakmış. İlk önce beni kızı gibi benimsedi, bir de kız torun gelirse artık neler yapar hayal bile edemiyorum :)
Kız sen birinci bebişinde ikili yaptırmadın mı ??? Bu arada aç karnına falan gitmiyorsun sakın haa aç gideyim deme bide tansiyonun falan düşer allah korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?