ay senin hastane nerde kadın doktor varmı sezeryan fiyatınız ne kadar paketiniz varmı nisaya gittim demesinmi bizim acıbademle anlaşmamız bittiakannehir hemde ben hamile kaldıgımzaman var bende bi şanssızlık anlamadım gitti çok soru sordum canım kusura bakma
dr lar bizim kadar telaş yapmıyorlar.bende de gelıodu sonrasında bişey kalmaz merak etme.bu arada ne kadarlık hamişsinşimdı doktordan geldım önemli bişi dılmış ilişkıden dolayıymış neysekı içim rahatladı
ben de nerde bu kız dedim..şimdı doktordan geldım önemli bişi dılmış ilişkıden dolayıymış neysekı içim rahatladı
izleme canım ben sezeryanla dogum yaptım yaptıtan sonra izledim iyikş dogurmadan izlememişim şimdi spinal dayanabilirmiyim diyorum korkar kesik kesik masadan kalkmaya çalışırım neme lazım narkozda mahvediyo beni dogum o anda kişiyle alakalı bişey kimi bi itişte doguruyo kimi kaç gün sancı çekiyo ALLAH kolay dogum nasip etsin herkese:Saruboceq:
ya caım benim limitim bintl eşim bankacı sezeryan olcam mecburen acıbademde sezeryanla dogum 6000 falan beş bin liracebimden veremem eşimin kredi taksidi var yoksa bi problem olmazda kasıma kadar biraz sıkıntı var hem ben param olsada o kadar para vermek içimi acıtıyo ya onunla çocugumun gelecegine bişeyler yaparım dogum sonrası masraflı geçiyo zaten dört buçuk yasındada oglum var o yuvaya gidiyo yazın yüzmeye yollamayı düşünüyorum öyle yani anlayacagın hem dogum hem muayene bu limte dahiil şekerimkafamçokkarıştıOzmos bişey sorcam madem acıbadem sigortan var neden acıbademe gitmiyorsun?? Hem onların kendi hastanelerinde sigorta daha avantajlı bildiğim kadaruyla.
şimdı doktordan geldım önemli bişi dılmış ilişkıden dolayıymış neysekı içim rahatladı
ben netten bakarım odalar falanda gözüküyosa süper iyi ya okadar pahalı degilmiş hisarı aradım 5600 dediler doganda 3600 dedi benim begendiklerimdede acıbadem yok medicine var bagcılarda orada hoşuma gitti oraylada anlaşma yok bakalım ne yapıcaz doganda filiz hanım da hoşuma gitti ama ne sorsam söylüyo sagolsun bakalım eşimlede bi konuşıyım iyicecanım benimm..
sezaryen 1,500-2,000 gibi bişidi yanlış hatırlamıyorsam..
hastane gop da..
kadın doktor var, hemde 3 tane..
çok ayrıntı istersen bizim anlaşmalı kurumlarla konusabilirsin.. işin özlerini onlar daha iyi bilir.
numarayı verem de ara istersen..
hisar çok pahalı ya şimdi netten baktım özge kezban hanım galiba nasıl tavsiye edermisin yada ettigin baska doktor varmı ilk cumartesi gelirim zaten eşimle muayene ücreti ne kadar kafanı şişirdim bugün
valla az önce normal doğum izledim nasıl doğacakbu çocuk dedim inannın bende normal yapmak istiyorum ama gözüm korktuuuu:1shok:
Kızlar
National Geographic nin Anne Karnında Yaşama Yolculuk dvd sini aldık
gerçekten çok güzel bir belgesel tavsiye ederim
bende hamile kalmadan izliyordum doğum videoalarını
o zaman diyordum ki hayatta normal doğuramam
hamile kaldıktan sonra izledim hiç korkunç gelmedi nedense, hatta bebek doğup da annesinin kucağına verilince annenin yüzündeki o mutluluk ifadesi çok hoşuma gitti
deli miyim neyim kafamçokkarıştı
valla az önce normal doğum izledim nasıl doğacakbu çocuk dedim inannın bende normal yapmak istiyorum ama gözüm korktuuuu:1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?