2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım benimm..
sezaryen 1,500-2,000 gibi bişidi yanlış hatırlamıyorsam..
hastane gop da..
kadın doktor var, hemde 3 tane..
çok ayrıntı istersen bizim anlaşmalı kurumlarla konusabilirsin.. işin özlerini onlar daha iyi bilir.
numarayı verem de ara istersen..

şimdı doktordan geldım önemli bişi dılmış ilişkıden dolayıymış neysekı içim rahatladı
dr lar bizim kadar telaş yapmıyorlar.bende de gelıodu sonrasında bişey kalmaz merak etme.bu arada ne kadarlık hamişsin

amin amn

Ozmos bişey sorcam madem acıbadem sigortan var neden acıbademe gitmiyorsun?? Hem onların kendi hastanelerinde sigorta daha avantajlı bildiğim kadaruyla.
ya caım benim limitim bintl eşim bankacı sezeryan olcam mecburen acıbademde sezeryanla dogum 6000 falan beş bin liracebimden veremem eşimin kredi taksidi var yoksa bi problem olmazda kasıma kadar biraz sıkıntı var hem ben param olsada o kadar para vermek içimi acıtıyo ya onunla çocugumun gelecegine bişeyler yaparım dogum sonrası masraflı geçiyo zaten dört buçuk yasındada oglum var o yuvaya gidiyo yazın yüzmeye yollamayı düşünüyorum öyle yani anlayacagın hem dogum hem muayene bu limte dahiil şekerimkafamçokkarıştı

ben netten bakarım odalar falanda gözüküyosa süper iyi ya okadar pahalı degilmiş hisarı aradım 5600 dediler doganda 3600 dedi benim begendiklerimdede acıbadem yok medicine var bagcılarda orada hoşuma gitti oraylada anlaşma yok bakalım ne yapıcaz doganda filiz hanım da hoşuma gitti ama ne sorsam söylüyo sagolsun bakalım eşimlede bi konuşıyım iyice

tamam cnım gerekli olursa numarayı veririm ben ayrıntılı konusur, sigortayla ilgili fln da bilgileri alırsın..
telefonda pek fiyat ermez yalnız bizimkiler haberin olsun..
gelmeniz lazım derler..
olmazsa bir ctesi fln gelip yüz yüze konusursunuz

hisardan çok memnun kalmış bi arkadasm.güzel hastane cidden.bende bursa acıbademe gidiyorum memnunum şimdilik.

hisar çok pahalı ya şimdi netten baktım özge kezban hanım galiba nasıl tavsiye edermisin yada ettigin baska doktor varmı ilk cumartesi gelirim zaten eşimle muayene ücreti ne kadar kafanı şişirdim bugün

hisar çok pahalı ya şimdi netten baktım özge kezban hanım galiba nasıl tavsiye edermisin yada ettigin baska doktor varmı ilk cumartesi gelirim zaten eşimle muayene ücreti ne kadar kafanı şişirdim bugün

canım ücretli hastalar 80 tl.
ssk 54 TL. (42+12)

nefize hn var onu tavsiye ederim ben. a.s

valla az önce normal doğum izledim nasıl doğacakbu çocuk dedim inannın bende normal yapmak istiyorum ama gözüm korktuuuu:1shok:

bende hamile kalmadan izliyordum doğum videoalarını
o zaman diyordum ki hayatta normal doğuramam
hamile kaldıktan sonra izledim hiç korkunç gelmedi nedense, hatta bebek doğup da annesinin kucağına verilince annenin yüzündeki o mutluluk ifadesi çok hoşuma gitti
deli miyim neyim kafamçokkarıştı

Kızlar
National Geographic nin Anne Karnında Yaşama Yolculuk dvd sini aldık
gerçekten çok güzel bir belgesel tavsiye ederim

allahım burnuma kek kokuları geliyor ama ortada kek yok
ayy şimdi bayılazaammmm, taze pişmiş kek istiyorum

neyse kızlar size iyi sohbetler dünden beri başım bi fena agrıyoki tam uyumuşum eşim aradı bidahada uyuyamadım bide cumartesi günü alttan muayene etti güzel ölçebiliyim diye öyle canım yanıyoki valla hala kasıklarım agıyo ne güzel baya kendime gelmiştim gene rahatsızım bu günlerde hiç keyfim yok biraz dinleniyim kurstada bişey yapamadım bigün hoca atcak beni kurstan ama haftaya hamile kıyafti dikcem kendime bakıyım nasıl bişey dikcem

iyi bari canım etkilenmede

ya nasıl pis bir uykum var kızlar anlatamam yorgunluk, uyku oturduğum yerde uyukluyorum resmen sizde böyle oluyormusunuz?

valla az önce normal doğum izledim nasıl doğacakbu çocuk dedim inannın bende normal yapmak istiyorum ama gözüm korktuuuu:1shok:

vücut yapınız ve sağlığınız elveriyorsa normal yapın arkadaşlar. Öyle şeyleri izleyip korkutmayın kendinizi. çok pozitif olun. Allah herkese ve tabi bana da benim ilk doğumum gibi doğum nasip etsin. Gece 3:30 -04:00 gibi başladı sancım 06:55'de doğurmuştum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…