2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
onların bir çoğunu izledim national de, gerçekten çok güzel bir belgesel

bide dvd nin içinde uzun hali var yani aralarda uzman doktorlar yaptıkları testlerden gelişimlerden bahsediyorlar başka hastalar üzerinden görüntüler
6. aya kadar izledim biraz daha ilerlesin zaman son üç ayıda 1 aya izlerim

merhaba arkadaşlar bende haziran annesi olcam inşallah bebeğimin cinsiyeti belli oldu erkekmiş çok güzel bi duygu anne olduğunu hissetmek allah çok isteyip olmayanlarada versin inşallah

hala daha cınsıyetını ogrenemedım yaa bu gıdışle dogumda ogrencem galıbafisfisfis

merhaba arkadaşlar bende haziran annesi olcam inşallah bebeğimin cinsiyeti belli oldu erkekmiş çok güzel bi duygu anne olduğunu hissetmek allah çok isteyip olmayanlarada versin inşallah
hayırlı olsun canım Allah kucağına aldığın günleri de nasip etsin inşallah

hala daha cınsıyetını ogrenemedım yaa bu gıdışle dogumda ogrencem galıbafisfisfis

canım senin kaç haftalık oldu ki

canım bende izledim onu netten ama sonlarında doğumlarıda gösteriyorlar normal ve sezeryan onları izleme canım etkilenme..

ay ben öyle bir belgeselde izlemiştim.. belki de o belgeseldir bilmiyorum, kadın ayakta doğum yapıyorduu

canım bende izledim onu netten ama sonlarında doğumlarıda gösteriyorlar normal ve sezeryan onları izleme canım etkilenme..

bişey söyleyeyimmi o belgeselin sonunda izledim doğum kadar içimi ferahlatan, rahatlatan başka bi video daha görmedim
kadın epidural normal yaptı
5-6 ıkındı çıktı
ne bi acı ne bişey, sonra kızını kucağına verişleri falan çok güzeldi
ama ondan yani hamile kalmadan önce facede sezeryan izlemiştim o kötüydü:sinifsinif:

ayy benim de daha doktora gitmeme 2 hafta var.. tam 15+0 da gidecem..
o zaman belki öğrenirim cinsiyetini

kız bende şimdi yedim nasıl aldın kokuyu anacım. yakında pastane falan yokmu

nasıl yediysen kokusu bana geldi sırnaşık şey burası mahrumiyet bölgesi pastane falan yok malesef

canım ya çalışıyosun bi de di mi yakınsan buyur gel valla yaparım ben sana ben evdeyim işten ayrıldım

kartaldayım sen hazırla keki ben gelirim.
kakaolu olsun bir de dışı kıtır kıtır olsun
bir yerim şişecek valla hemen yapmam lazım

oy canım benim kıyamam yakında değilizk getirem. neyse akşama bişi kalmadı az daha sabret

:roflol:
okmeydanındayım bende canım buyur gel valla ne canıın istiyosan yaparım ben.zaten ben de yemek yemeye yer arıyorum:roflol:

eylüll ben de işten ayrılmak istiyorum yaa

canım zor olyo dimi inşallah rahat rahat geçirirsin ben çok fazla uyuyorum dayanamıyorum. bi kere de düşük yaşadım o yüzden girmedim işe canım korkudan.Allahım yardım etsin inşallah tüm çalışanlara sana da

eylüll ben de işten ayrılmak istiyorum yaa

bende ağustos sonunda işten ayrılmıştım. bazen sıkıldıkça çalışmak isityorum ama halime bakıncada hamilelik evde rahat geçiyo hakkatten. benim patronlarda anlayışlı değildi valla bir izin al iki izin al mırın kırına başlayıveriyolardı. çalışan hamişlerimizin allah yardımcısı olsun kızlar.

sağolun kızlar yapmış kadar oldunuz
casper yakın olsak koşarak gelirdim de dua et uzağındaymışım kaydirigubbakcemile3
ekmek arası peynir yiyeyim bari, ağzım boş kalmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…