2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay özbeekkk..
senin mesaj sayın olan 2000 mesajın yaklaşık 1500 tanesi herhalde şu yuvarlanan bebektir
:roflol:

yok yaff 3 gündür çıkartıyorum yine yatıyordum hep
bugün evi temizleyeyim diye kalktım
önemli gelişme var mı 3 günün özeti ltfen

walla burda yazılanlr nasıl özetlenebılrkı bız takıpte oldgmz halde zor yetşyorz konulara:):) hehehehe tamam özge ben denıcm bu poşetleri

yok yaff 3 gündür çıkartıyorum yine yatıyordum hep
bugün evi temizleyeyim diye kalktım
önemli gelişme var mı 3 günün özeti ltfen

valla 3 günün özettini yaparsam 3 gün burdan kalkmamam lazım
biliyorsun çenemiz düşük , her telden çaldık gene

günesim ben senin yazdıklarını anlamak için decoder istiyorum

YA CNM NEDEN YA DIKKAT EDIYORM AMA SADECE BIKAC UNLU HARFİ UNUTYORM :):) ÖLE ALIŞMIŞ ELİM TAMAM BUNDAN SONRA BİRAZ DAHA DİKKAT:d:dvereliniortak

valla 3 günün özettini yaparsam 3 gün burdan kalkmamam lazım
biliyorsun çenemiz düşük , her telden çaldık gene

biliyorsunuz bu topiğin tembeli benim vaalllaaaaa kim daha geriye gidecekte okuyacak ee okumuş farzedeyim bende herkes iyimiş maşşallah:hulya:hihoyyyt

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy
ben geldim diyorum
huhuuuuuu kimse yok muuuuu
bende dedm ama kimse duymadi.bebisssssss senin yüzünden gecen hastanelik oluyodumm nerdeyse, cig köfte de cig köte diyen sendin sanirim.sen öyle dedice benim canimda cekti cokacimcoookgece 12 de kisir yapip yedim hala da agrisini cekiyoooooommafoldumben

tabi ağrısını çekersin inleyen ben yiyen sen banada bir tabak verseydin olazdı böyle canım işin şakası geçmiş olsun muhtemelen baharatını abartmışsındır bu arada kızlar turşu delisi oldum günde bir kase yiyorum yanicokacimcoook

ayy yine enteresan bir yemek..
karaşimşek ne kızz..
patlıcan fln mı yoksa

ee akşama ne yemek var bende karaşimşek yaptım malum demir almamız gerek yanında da söğüç turşu ayran v.s.cokacimcoook

senin menü iyimiş sade ama güzel ya nedn benm hersydn mıdem bulanıyor yafssss turşuda yıyemyrm artk

biliyorsunuz bu topiğin tembeli benim vaalllaaaaa kim daha geriye gidecekte okuyacak ee okumuş farzedeyim bende herkes iyimiş maşşallah:hulya:hihoyyyt

bebişim ben sana özetlerim . Bugün kiminin başı ağrıyo kiminin dişi sabahın konusu buydu. Sonra bir doğum teleşı aldı kızları daha şimdiden doğum yöntemleri ve doğum görüntüleri konuşuldu. En sonda klasik ne yemek yapılacak muhabbetleri var. Üç günün özetine gelince kısaca klasik domuz gribi aşısi ikli test üçlü test muhabbetleri bebeklere alınan ciciler ihtiyaç listeleri konuşuldu. Aramıza birkaç arkadaş katıldı birkaç arkadaşda maalesef ayrıldı. Durum bu yani.

sen bebişin aklına uyarsan öyle olursun
bende kısır yiyince şişiyorum o yüzden az yiyorum ama gözümde hep tabakda kalıyor

ee akşama ne yemek var bende karaşimşek yaptım malum demir almamız gerek yanında da söğüç turşu ayran v.s.cokacimcoook

milattan önce yaptığım sarma ile gene milattan önce yaptığım şehriye çorbası var
umarım tencereyi açınca içinde oluşan yaratıklarla karşılaşmam delikafadulden

:uhm:rutin şeylermiş canım tşkrlr
ama:gitme:ayrılanlar kim çok üzüldüm inşallah ben ayrılmam baya bağlandım ben bu manyağa ya:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…