yok yaff 3 gündür çıkartıyorum yine yatıyordum hep
bugün evi temizleyeyim diye kalktım
önemli gelişme var mı 3 günün özeti ltfen
lülülülülülüevet gene bir bebiş klasiği aşağıda kim var kim yok topiğe yazmak :roflol:
lülülülülülü
yok yaff 3 gündür çıkartıyorum yine yatıyordum hep
bugün evi temizleyeyim diye kalktım
önemli gelişme var mı 3 günün özeti ltfen
günesim ben senin yazdıklarını anlamak için decoder istiyorum
valla 3 günün özettini yaparsam 3 gün burdan kalkmamam lazım
biliyorsun çenemiz düşük , her telden çaldık gene
biliyorsunuz bu topiğin tembeli benim vaalllaaaaa kim daha geriye gidecekte okuyacak ee okumuş farzedeyim bende herkes iyimiş maşşallah:hulya:hihoyyyt
bende dedm ama kimse duymadi.bebisssssss senin yüzünden gecen hastanelik oluyodumm nerdeyse, cig köfte de cig köte diyen sendin sanirim.sen öyle dedice benim canimda cekti cokacimcoookgece 12 de kisir yapip yedim hala da agrisini cekiyoooooommafoldumbenayyyyyyyyyyyyyyyyyyy
ben geldim diyorum
huhuuuuuu kimse yok muuuuu
iyiyiz şükür seni gördük daha iyi olduk. geldin neşelendirdin topiği
bende dedm ama kimse duymadi.bebisssssss senin yüzünden gecen hastanelik oluyodumm nerdeyse, cig köfte de cig köte diyen sendin sanirim.sen öyle dedice benim canimda cekti cokacimcoookgece 12 de kisir yapip yedim hala da agrisini cekiyoooooommafoldumben
ee akşama ne yemek var bende karaşimşek yaptım malum demir almamız gerek yanında da söğüç turşu ayran v.s.cokacimcoook
biliyorsunuz bu topiğin tembeli benim vaalllaaaaa kim daha geriye gidecekte okuyacak ee okumuş farzedeyim bende herkes iyimiş maşşallah:hulya:hihoyyyt
bende dedm ama kimse duymadi.bebisssssss senin yüzünden gecen hastanelik oluyodumm nerdeyse, cig köfte de cig köte diyen sendin sanirim.sen öyle dedice benim canimda cekti cokacimcoookgece 12 de kisir yapip yedim hala da agrisini cekiyoooooommafoldumben
ee akşama ne yemek var bende karaşimşek yaptım malum demir almamız gerek yanında da söğüç turşu ayran v.s.cokacimcoook
bebişim ben sana özetlerim . Bugün kiminin başı ağrıyo kiminin dişi sabahın konusu buydu. Sonra bir doğum teleşı aldı kızları daha şimdiden doğum yöntemleri ve doğum görüntüleri konuşuldu. En sonda klasik ne yemek yapılacak muhabbetleri var. Üç günün özetine gelince kısaca klasik domuz gribi aşısi ikli test üçlü test muhabbetleri bebeklere alınan ciciler ihtiyaç listeleri konuşuldu. Aramıza birkaç arkadaş katıldı birkaç arkadaşda maalesef ayrıldı. Durum bu yani.
ayy yine enteresan bir yemek..
karaşimşek ne kızz..
patlıcan fln mı yoksa
ayy yine enteresan bir yemek..
karaşimşek ne kızz..
patlıcan fln mı yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?