merhaba kızlar bugn sonunda domuz gribi aşısını yaptırdım
bizde annem var kızlaaarrr.oohh ne rahatmış eve gidince hazır masa bulması.ne yemek olduğu önemli değil o yüzden.hazır ya herşey önemli olan o.bakalım saltanatım kaç gün sürecek?
bebişcim cinsiyet bellı degıl bızde. haftaya uclu testte ogrenmeyı denıycez ama ben pek umutlu degılım gosterecegınden:d
bende anneme zeytınyaglı dolma sıparıs ettım bı tencere sarmıs annecım bugun pısırcem afıyetle yıycemmm.. yanınada ıkı dk da corba yaptım mı tamamdırralkisalkisalkis
Bu arada kullandıgınız ilaçların adetlerıni kafanıza göre degıstırmenızı anlayamadım,ya da verılen ılacı içmemenizi !
Ben Hergün Coraspin,demir,kalsiyum,elevit(Bunu hamıle kalmaya karar verdıgımız zamandan ıtıbaren ıcıyorum yaklasık 1 senedır,ben de kilo aldırmak gıbı bır yan etkısı olmadı),Clexan iğne ve İnterferon grubu İntron iğne yapıyorum...
Beni takip eden iki prof. Var biri Hematologum biri jinekologum.
2'li testim yapıldı sonuclarımın iyi oldugunu soyledı dr'um, 02 ocak da 4lü test yapılacak!
ana ne inattçı bebiş o gelip ben bacaklarını açayım yaaf kız heycan yaptırıyor size kıymete bindiriyor kenata kendini sağlıklı olsunda varsın göstermesin :Saruboceq:
9 haftanız nasıldı? sız tecrubelısınızdır.
9 haftanız nasıldı? sız tecrubelısınızdır.
:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif: böö hergün çıkartıyordum evin ortasına eşimde temizliyordu zavallımalkisalkisalkisdelikafadulden
o bı dogsun ısırcam her yanını cok ınatcı bu cookkk cınsıyetten gectım uclu test ıcın de ınsallah 10 kere ultrasona gırmek zorunda kalmayız umarım.. kıme cektıyse ınadı..
servıs tabagını yollamakla olmaz yemege bıze beklıyorum
daemon günahıma giriyon gözümün önünden sarmalar geçiyor :kedi:
gel anacım gel işteyıyelım beraber sen kısırlardan bahsederken ıyıydı dımı hala guzel kısır yapan bırını bulup yıyemedım
aşk olsun bu cümleler yazılır mı bu topikte servis tabağını yolluyorum bi zahmet fulla:teytey:
canım az önce sıra sıra yiyecekleri yazan sen değilmiydin acaba?ben yanlışmı hatırlıyorum yoksa kaydirigubbakcemile3
akşamüstü oldumu hepimiz çıldırıyoruz burda.herkesin herşeyden canı çekiyo.
konus aysey konus.. kendı her gun mılletı delı edıyo anacıgımın dolması dedım solemedıgı laf kalamdı halada bol yesıllıkllı kısır dıyo allahımmm..
sen yap bole kocişini tabı canın ıstemez bızım ahımızı alıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?