hee ay cahil miyim neyim kaydirigubbakcemile3yeşil mercimek karaşimşek dediği kaydirigubbakcemile3
selamm kızlarrrrrrrrrrrrrrr... özledınız mı benı
sagol canim.haklisin valla,sana vermedim diye oldu herhalde.yok tatlim baharati degilde,eeee acliktan cikmis gibi yersem,bide marullu bulgur da olunca gaz sancisindan geberiyodum.24 saat agri cektim.akannehirdogurasiya kadar kendime yasak koydum kisir misir yokkk töbeeeee:çok üzgünüm:tabi ağrısını çekersin inleyen ben yiyen sen banada bir tabak verseydin olazdı böyle canım işin şakası geçmiş olsun muhtemelen baharatını abartmışsındır bu arada kızlar turşu delisi oldum günde bir kase yiyorum yanicokacimcoook
sagol canim.haklisin valla,sana vermedim diye oldu herhalde.yok tatlim baharati degilde,eeee acliktan cikmis gibi yersem,bide marullu bulgur da olunca gaz sancisindan geberiyodum.24 saat agri cektim.akannehirdogurasiya kadar kendime yasak koydum kisir misir yokkk töbeeeee:çok üzgünüm:
haklisin valla,uydum bir kere.bak bugünde mercimek diyo yaaaa,ama yok yapmammmm felaket gaz yapar oda.geceseye kadar hafif seyler yiyecegim mecbur.kisirida cok seviyom.yerken kendimi kaybetmisim ama napimm.seviyom bundan sonra yok o ayrimafoldumbensen bebişin aklına uyarsan öyle olursun
bende kısır yiyince şişiyorum o yüzden az yiyorum ama gözümde hep tabakda kalıyor
milattan önce yaptığım sarma ile gene milattan önce yaptığım şehriye çorbası var
umarım tencereyi açınca içinde oluşan yaratıklarla karşılaşmam delikafadulden
kızlar ben cıktım.. kociş gelmiş. öpüyorum
Bebis02 ; Foruma her gırdıgın de acaba bu sefer ne yazacak sın dıye beklıyorum :) ılgınc hıkayelerın ve ve sen :) çok mutlu ve ıyı yasa emi...
merhaba kızlar bugn sonunda domuz gribi aşısını yaptırdım
Allah seni davul etmesin emiiiiiii.yaaaa offfffff yapma kuzummm nolur.zaten acimmmmmmmmmmmafoldumbenbana gel sana yumurtalı ya da patetesli köfte yapayım yanında da bol limonlu salata
ardından yeşil çay pasta sonrada kahve ve bol topiğin dedikodusu naniknaniksırnaşık şeydelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?