ayy valla kreş işini düşünebiliriz hee.. hepberaber cocuklara bakar dururuz işteayyy evet bencede işi bırakıp kreş açalım bence
yengem iki çocuğuna baktırmak için bakıcı arıyor, 1 çocuk için 900 tl demiş bakıcı
yuh dedimmmm...ben yapsam köşe olurdum :))
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
göğüslerim acayip kaşınıyooo kocaman oldular ve büyümeye devam ediyolar delikafadulden
ahahahahahahah :roflol:
evet anacım yaa görüşemiyoruz.. sen de girmiyorsun ki doğru düzgün..
göğüsler mi manii oluyor yoksa bilgisayarın karsısına oturmana.. kaydirigubbakcemile3
yok bende memnunum işimden çok rahatım 7 sene oldu zaten, maaşı ve işimde iyihaklısın napcaz yaaaa ben işin içinden cıkamıyorum kararı son dakıkaya bıraktımbakıcıda bana mantıklı gelmıyorr işimde guzel bi cıkarsam bıdaha donemem
Bide benim göğüslerim 10 yaşımdan beri büyük maalesef. Ben hiç normal herkesin giydiği sütyenlerden giyemedim hayatımda sırtım hep dar göğüsler kocaman olduğu için sırt 80 göğüs D yada E olur onuda bulması çok zordur sadece M&S. de var. Bide üstüne hamiş olunca siz düşünün artık ben şu anda emzirme sütyeni takıyorum arkadaşlar dalga geçiyo senin çocuk boğulur sen tekbaşına emziremezsin diye
Hiç sorma anacım klavyeyi göremiyom artık okadar yani delikafadulden kaydirigubbakcemile3
yok bende memnunum işimden çok rahatım 7 sene oldu zaten, maaşı ve işimde iyi
bir tek dönünce bakalım ünvan meselesi ne olacak onu merak ediyorum
mecbur çocuğu bakıcıya vercem pahalı felan ama yapcak bişey yok..
One minute.
kendi kendinize muhabbet ediyosunuz bakıyorum. Yahu bankacıyım dedim, bu ortamda bile girip ben de katılmaya çalışıyorum muhabbete, bize en ufak yorum yapan yok Maşallah, sanki duvara söylüyorum.
Valla kızdırmayın kafamı, daha da Davos'a gelmem.
One minute.
kendi kendinize muhabbet ediyosunuz bakıyorum. Yahu bankacıyım dedim, bu ortamda bile girip ben de katılmaya çalışıyorum muhabbete, bize en ufak yorum yapan yok Maşallah, sanki duvara söylüyorum.
sen boşver davosu buluşmaya gel hatta bize mekan önerisinde bulun:)
ne alıngansın ayollll kaydirigubbakcemile3naniknanikOne minute.
ben nasıl bakıcya bırakcam bebegımı daha çok küçük olck ama ooo keşke annem gelsede baksa :1no2:
var canım olmazmı benim burda iş yerindeki arkadaşın annesi bakıcı kadın 1 çocuğa 1200 alıyor :bbo:tek çocuk 900 kreş açmaya ne hacet 3 çocuk baksam tamam işte sıcak mikropsuz evimde ya ama kim verirki 900 çokmuş
ayy valla kreş işini düşünebiliriz hee.. hepberaber cocuklara bakar dururuz işte
aynen yaa, ben bi de yıllar önce göğüs küçültme ameliyatı olmuştum, diyorum verdiğim para boşa gitti, eski hallerine döndüler :)
benimde göbeğim nasıl tatlı tatlı kaşınıyor anlatamam, tırnaklamadan okşuyorum bende...
ne alıngansın ayollll kaydirigubbakcemile3naniknanik
One minute.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?