2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayyy evet bencede işi bırakıp kreş açalım bence
yengem iki çocuğuna baktırmak için bakıcı arıyor, 1 çocuk için 900 tl demiş bakıcı
yuh dedimmmm...ben yapsam köşe olurdum :))
ayy valla kreş işini düşünebiliriz hee.. hepberaber cocuklara bakar dururuz işte

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
göğüslerim acayip kaşınıyooo kocaman oldular ve büyümeye devam ediyolar delikafadulden

aynen yaa, ben bi de yıllar önce göğüs küçültme ameliyatı olmuştum, diyorum verdiğim para boşa gitti, eski hallerine döndüler :)
benimde göbeğim nasıl tatlı tatlı kaşınıyor anlatamam, tırnaklamadan okşuyorum bende...

ya söylemedi cinsiyetini dr daha belli olmaz dedi usg bakan dr farklıydı o söylemedi kadın doğum dr uda söylemedi kimse söylemedi üff belli olmazmı 12+3 olduk bugün akşam başka bi dr a gidip sorsammı acep ya her gittiğim dr da başka bi kan istiyo süzgeç oldum valla

Hiç sorma anacım klavyeyi göremiyom artık okadar yani delikafadulden kaydirigubbakcemile3
ahahahahahahah :roflol:

evet anacım yaa görüşemiyoruz.. sen de girmiyorsun ki doğru düzgün..
göğüsler mi manii oluyor yoksa bilgisayarın karsısına oturmana.. kaydirigubbakcemile3

haklısın napcaz yaaaa ben işin içinden cıkamıyorum kararı son dakıkaya bıraktım bakıcıda bana mantıklı gelmıyorr işimde guzel bi cıkarsam bıdaha donemem
yok bende memnunum işimden çok rahatım 7 sene oldu zaten, maaşı ve işimde iyi
bir tek dönünce bakalım ünvan meselesi ne olacak onu merak ediyorum
mecbur çocuğu bakıcıya vercem pahalı felan ama yapcak bişey yok..

valla anacım al benden de o kadar
lise yıllarında badi giymeye utanırdım büyük göğüslüyüm diye
anca evlenince alıştım valla göğüslerimin büyüklüğüne
şimdi ise hiç görmeyin hamilelikten sonra samanta fox halt etmiş pamela anderson gibiyim zaten buluşma günü görürsünüz merak etmeyin kafam kadar yani

ben nasıl bakıcya bırakcam bebegımı daha çok küçük olck ama ooo keşke annem gelsede baksa:1no2:

One minute.

kendi kendinize muhabbet ediyosunuz bakıyorum. Yahu bankacıyım dedim, bu ortamda bile girip ben de katılmaya çalışıyorum muhabbete, bize en ufak yorum yapan yok Maşallah, sanki duvara söylüyorum.

Valla kızdırmayın kafamı, daha da Davos'a gelmem.

tek çocuk 900 kreş açmaya ne hacet 3 çocuk baksam tamam işte sıcak mikropsuz evimde ya ama kim verirki 900 çokmuş

sen boşver davosu buluşmaya gel hatta bize mekan önerisinde bulun:)

bende annemin bakmasını çok isterimde kadın 62 yaşında
üstelik abimin kızına ve oğluna baktı çok yoruldu yıprandı
zaten abimlerde maşallah hiç anne yoruldun git demediler
onlar öle yaptıkca ben deli oldum yengemin annesi kılını bile
kıpırdatmadı, annem herşeyi yaptı... ona kıyamıyorum oyüzden

valla anacım aynenn

ne alıngansın ayollll kaydirigubbakcemile3naniknanik

ben nasıl bakıcya bırakcam bebegımı daha çok küçük olck ama ooo keşke annem gelsede baksa:1no2:

bu dert tüm çalışanlarda var galiba. Bir de bizim evimiz biraz şehir dışında, nasıl bakıcı bulacağız, bulduğumuz kadına nasıl güveneceğiz bilmiyorum

tek çocuk 900 kreş açmaya ne hacet 3 çocuk baksam tamam işte sıcak mikropsuz evimde ya ama kim verirki 900 çokmuş
var canım olmazmı benim burda iş yerindeki arkadaşın annesi bakıcı kadın 1 çocuğa 1200 alıyor :bbo:

ayy valla kreş işini düşünebiliriz hee.. hepberaber cocuklara bakar dururuz işte

valla özge dün diyodun ortak iş açalım diye.
al sana kreş işte.

doğumdan sonra küçülürler herhalde böyle kalcak halleri yok.
benim göbeğimde pul pul dökülüyor . sürekli bebeyağı sürüyorum ama fayda etmedi.
kakao yağı alacağım şimdi

tememmmmmmmmmmmmmmmm kusura bakmaa burda okdr hızlı ılerlıyorkı muhbbt atlayabılyrz bazn benm yazdıklarımada cvp yazılmıyor malum hassas donemdeyız eheheeheh bnde solenıyorummm:)buarada banka ortamında nasıl gırebılyrsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…