kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
göğüslerim acayip kaşınıyooo kocaman oldular ve büyümeye devam ediyolar delikafadulden
heee benim akıllı kocamda kızkardeşim bakar dedi... bende kafayı yedin galiba
kızkardeşin işitme engelli bekar, el kadar bebeği ben ona gfüvenip nasıl bırakayım
kafayımı yedin sen ben günde 10 kez ararım durumunu sorarım kız kardeşin konuşamıyor duyamıyor ne diycek bana o çocuk ağlasa hasta olsa ne olacak ne yapacak böyle saçma fikirleri aklından çıkar ona baktıracağıma işten ayrılır kendim bakarım dedim helede annen bakar anneme baktırırım felan deme annen ben bakama ancak yanımda biri olup çocuğu kucağıma verirlerse olur diyor fıtık hastasıyım diyor
bende zaten öle baktırmak gibi bi düşüncem yok böyle şeyleri gündeme sakın getirme
dedim.. doğru haklısın dedi sustu.... ayyyyyyyyyy deli oluyorum bu erkeklere bazen ne kolay sanıyorlar çocuk bakmayı
:1shok::1shok::1shok:
bazen kaynana ile kayınbabalarda yaştan dolayı sigortalar atıyor herhalde. devreleri falan yanıyor
allahım biz de mi ilerde böyle olacağız acaba?? kendi çocukları evlenip gidince bile yas tutuyorlar.
ama el kadar anneye muhtaç bebeği alıp gitmeyi düşünüyorlar.
aynenn..
dün kocam da anamm bunlar ne büyümüş böyle dedii.. benim normalde küçüktü çünkü.. adam da inanamıyo..
gerçi bi işine yaramıyo çünkü hala çok acıyo o ayrı kaydirigubbakcemile3
aynenn..
dün kocam da anamm bunlar ne büyümüş böyle dedii.. benim normalde küçüktü çünkü.. adam da inanamıyo..
gerçi bi işine yaramıyo çünkü hala çok acıyo o ayrı kaydirigubbakcemile3
Kızlar bu arada siz göbüşlere falan hevesleniyosunuz ya benim göbüş şu anda bildiğin 7 aylık göbüşü. Ben zaten şişko hamile kaldım göbüş iyice çıktı bu yüzden kaç haftalık hamilesin diye sorduklarında utanıyorum hiç 16 haftalık durmuyo 28 haftalık desem inanırlar valla
benim göğüslerde kavuşmuyor düğmeler moduna girdi.
zaten hep büyüktü ama şimdi silikonlu gibi oldu. yakında playboydan hepimize teklif gelirse şaşırmayın :roflol::roflol:
ahahahahahahah :roflol:benim göğüslerde kavuşmuyor düğmeler moduna girdi.
zaten hep büyüktü ama şimdi silikonlu gibi oldu. yakında playboydan hepimize teklif gelirse şaşırmayın :roflol::roflol:
evet anacım yaa görüşemiyoruz.. sen de girmiyorsun ki doğru düzgün..Naber özgem yaaa görüşemiyozz epeydir ...
Gece wc ye uyuandğmda üstlerine yatmış oluyom galiba ki acayip acıyolar
Samantha fox halt etmiş alkisalkisalkis
Karnım aynı duruyo ama göğüslermden ötürü gidip mont aldım kendme delikafadulden
yani aynen canım eşimin kızkardeşinin yaşı büyük aklı felan zehir gibi,elinden her iş gelir ama sonuçda oda canı sıkılınca gider bıktım der ben çalışırken ortada bırakır ki zaten baktırmayı asla aklımdan geçirmiyorum da onun bunu dile getirmesi bile yanlış dı bence sinir oldumm durup dururken...efet erkekler ınce dusnemyorlr benımde kaynanam ben baakrım dedı bıgun. kociş hemn annem bakack dıyor annesı bıgun bakr 3 gun sıklr sonra tekrar baakym der 5 gun bakar yıne teepsı atar cock pat ortada onlamı ugrascam amannn ya cıkarım işten kendım bakarım sımdı 3-4 aylık bebegı bakıcıyada bırakamıcama göree offf offffişim zo r klava: klava:benmmm
ayy bir zamanlar samantha fox vardı dimii.. ıyy :1ninca:Samantha fox halt etmiş alkisalkisalkis
Karnım aynı duruyo ama göğüslermden ötürü gidip mont aldım kendme delikafadulden
ayyy evet bencede işi bırakıp kreş açalım benceahahahaah haklısın valla utandım kendimdenn :kedi:
kaydirigubbakcemile3
ay kızlar bütün bu bıkkın çalışanlar olarak işten ayrılıp şöyle beraber küçük bi iş mi kursak ne yapsak
yani aynen canım eşimin kızkardeşinin yaşı büyük aklı felan zehir gibi,elinden her iş gelir ama sonuçda oda canı sıkılınca gider bıktım der ben çalışırken ortada bırakır ki zaten baktırmayı asla aklımdan geçirmiyorum da onun bunu dile getirmesi bile yanlış dı bence sinir oldumm durup dururken...
:1shok::1shok::1shok:
bazen kaynana ile kayınbabalarda yaştan dolayı sigortalar atıyor herhalde. devreleri falan yanıyor
allahım biz de mi ilerde böyle olacağız acaba?? kendi çocukları evlenip gidince bile yas tutuyorlar.
ama el kadar anneye muhtaç bebeği alıp gitmeyi düşünüyorlar.
ayyy evet bencede işi bırakıp kreş açalım bence
yengem iki çocuğuna baktırmak için bakıcı arıyor, 1 çocuk için 900 tl demiş bakıcı
yuh dedimmmm...ben yapsam köşe olurdum :))
Bide benim göğüslerim 10 yaşımdan beri büyük maalesef. Ben hiç normal herkesin giydiği sütyenlerden giyemedim hayatımda sırtım hep dar göğüsler kocaman olduğu için sırt 80 göğüs D yada E olur onuda bulması çok zordur sadece M&S. de var. Bide üstüne hamiş olunca siz düşünün artık ben şu anda emzirme sütyeni takıyorum arkadaşlar dalga geçiyo senin çocuk boğulur sen tekbaşına emziremezsin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?