:roflol: :roflol:eblek tabi sinir oluyorum. İkitane kızı var büyük 4 senede ancak paralı üniversiteye oda ucu ucuna girebildi. Küçük ayrı bi embesil annesine yapışık orta sonda 1yaşındaki kuzenini kıskanıyor hala annesi ile yatıyor ay neyse hamile hamile kınamak yanlış allah başıma veriri sonra tövbe tövbe. Bide benim saf kocam annen gelmezse bebişe bakmaya ablam bakar demezmi bende dedim kendisi ikitane embesil yetiştirdi bir üçüncüyü eline vermeye gerek yok diye haklı olduğumu anlayınca bişey diyemedi tabi
ne derlerse desinler valla ben takmıyorum benim damarımı bilmedikleri içinUklacım çok sevindim canım herşeyin yolunda olmasına cuma günü boşa panik yapmışsın.
bu arada benimde büyük görümcem ve eblek kızları beğenmedi bebeğimin ismini. Eşimin yanında yapmadılar ama (ki ismi eşim koydu) hepsi yüzünü buruşturdu Ayşe köylü ismi gibi dediler sadece naz koyun falan bende sinir oldum. Tabi eve gelince direk eşime anlattım eğer dedim başka bir isim düşünürsen seni vururum bu çocuğun adı (doktor yanılmamışsa kesin kızsa) Ayşe Naz olucak dedim. Umarım kız halaya oğlan dayıya lafı bizde doğru olmaz.Kızım büyük halasına benzemez inşallah
Uklacım çok sevindim canım herşeyin yolunda olmasına cuma günü boşa panik yapmışsın.
bu arada benimde büyük görümcem ve eblek kızları beğenmedi bebeğimin ismini. Eşimin yanında yapmadılar ama (ki ismi eşim koydu) hepsi yüzünü buruşturdu Ayşe köylü ismi gibi dediler sadece naz koyun falan bende sinir oldum. Tabi eve gelince direk eşime anlattım eğer dedim başka bir isim düşünürsen seni vururum bu çocuğun adı (doktor yanılmamışsa kesin kızsa) Ayşe Naz olucak dedim. Umarım kız halaya oğlan dayıya lafı bizde doğru olmaz.Kızım büyük halasına benzemez inşallah
bizimde bayramda kaynanamlar bizdeydi ben rahatsız olduğum için.. çocuk bakmaya falan geldi laf ben çalışıyorum ya nasıl bakcaksın diye sordular bende bi bakıcı bulacağız baktıracağız dediler.. benim kayınpederde demesinmi sütten kesilince biz alır götürürüz bakarız orda diye (denizliden izmire götürecekmişşş) neye uğradığımı şaşırdım valla... eşimde güldü hemen valla hiç kusura bakma baba hayatta olmaz dedi.. düşünsenize ya varmı böyle bişey kafayı yemişler resmenlmaz:
tubi kız nerelerdesin bacım sen gözükmüyon ortalarda
bizimde bayramda kaynanamlar bizdeydi ben rahatsız olduğum için.. çocuk bakmaya falan geldi laf ben çalışıyorum ya nasıl bakcaksın diye sordular bende bi bakıcı bulacağız baktıracağız dediler.. benim kayınpederde demesinmi sütten kesilince biz alır götürürüz bakarız orda diye (denizliden izmire götürecekmişşş) neye uğradığımı şaşırdım valla... eşimde güldü hemen valla hiç kusura bakma baba hayatta olmaz dedi.. düşünsenize ya varmı böyle bişey kafayı yemişler resmenlmaz:
anacım kayınvalidemlerdeyimhatayda bu aksam dönüyoz mersine..ondan yazamadım size pek..zaten tüm gün boyunca koskusuturmalı geciyo cok az evde oturuyom..iyi gezdim amakaydirigubbakcemile2
eve dönünnce yine duvarlarla konusmaya baslarım artıkkaydirigubbakcemile3
eve geceyimmm sorucam bizim tayfayı teker teker..bakayım neler yapmısınızzz..
sen nasıl oldun esmerim bicim biçim:jeyyar:
herkese günaydın kızlaarrr
anacım kayınvalidemlerdeyimhatayda bu aksam dönüyoz mersine..ondan yazamadım size pek..zaten tüm gün boyunca koskusuturmalı geciyo cok az evde oturuyom..iyi gezdim amakaydirigubbakcemile2
eblek tabi sinir oluyorum. İkitane kızı var büyük 4 senede ancak paralı üniversiteye oda ucu ucuna girebildi. Küçük ayrı bi embesil annesine yapışık orta sonda 1yaşındaki kuzenini kıskanıyor hala annesi ile yatıyor ay neyse hamile hamile kınamak yanlış allah başıma veriri sonra tövbe tövbe. Bide benim saf kocam annen gelmezse bebişe bakmaya ablam bakar demezmi bende dedim kendisi ikitane embesil yetiştirdi bir üçüncüyü eline vermeye gerek yok diye haklı olduğumu anlayınca bişey diyemedi tabi
kusura bakmasın kimse.. yuhh diyorum yani..
bunu teklif etmeye cesaret edemez insan.. akıl mantık alıyor mu hiç yaa.. deli mi bu insanlar nedir..
olldu, nufusunu da üzerlerine yapsınlar bari
aynenn..kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
göğüslerim acayip kaşınıyooo kocaman oldular ve büyümeye devam ediyolar delikafadulden
dün dr a gittim bulantım var dedim kusuyorum dedim hiç iyi deyilim dedim valla hiçte bişi demedi pasta uzattı ye diye ben görmeye tahammül edemiyorum bugünde başım ağrıyor dün akşamda bel ağrısından duramadım gece bi ara kilitlendi belim çok fena dönemedim yatakta.ama geçer heralde bu 9 aya kadar devam etmez diye umuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?