2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bizimde bayramda kaynanamlar bizdeydi ben rahatsız olduğum için.. çocuk bakmaya falan geldi laf ben çalışıyorum ya nasıl bakcaksın diye sordular bende bi bakıcı bulacağız baktıracağız dediler.. benim kayınpederde demesinmi sütten kesilince biz alır götürürüz bakarız orda diye (denizliden izmire götürecekmişşş) neye uğradığımı şaşırdım valla... eşimde güldü hemen valla hiç kusura bakma baba hayatta olmaz dedi.. düşünsenize ya varmı böyle bişey kafayı yemişler resmen lmaz:

:roflol: :roflol:

ne derlerse desinler valla ben takmıyorum benim damarımı bilmedikleri için
bi tutarsa dünyayı onlara dar ederim :))) ben düğünümde de evlendiğimde eşyamı aldığımdada ne eşim ne ben hiç bişeyime karıştırmadık, evlenirken gelinliğimin provasına 1 kez bile çağırmadım, kendim buldum terzimi de gelinliğimide kendi
zevkime göre diktirdim eşyamı alırken hep eşimle ikimiz gittik, sadece evi alırken
k.validemler geldi onda da burnunu soktu onun yüzünden isteiğim evi alamadım, gerçi
eşim evden memnun ama bana göre dar geliyor şuan gerçi ozamanlar şartlar onu gerektirdi ama... anladımki onlara kesinlikle birşey sorulmayacak oyüzden herşeyimizi
önceden planlıyorum onlara şunu yapın diye laf kalmıyor geçen bana toystoys diye bir yer varmış orda güzel karyolalar var gelin oraya bakın dedi bende gerek yok şuan cinsiyeti öğrenmeden almayı planlamıyorum zaten karyola alacağım ahşap olacak demir düşünmüyorum sağlıksız dedim aaa onların etrafı kumaşla örtülmüştü çok güzeldi hem sizin odanızda küçük dedi bende olabilir bizde ona göre alırız dedim... kaydirigubbakcemile3

bi de kaynanam yok üzülüyorum falan diyorsun.
Allah rahmet eylesin tabii ama genele bakarsan bundan çok daha başın ağrırdı, sen buna şükret.
Benimki ismi şu olacak diye baskı yapmaya başladı. Ben de olmayacak dedim. eşim anne uzatma artık diye müdahale etmek zorunda kaldım. Ben de dedim, valla bunca eziyeti ben çekiyorum, senden bile önce isim koymak benim hakkım. Ama ben böyle bile demiyorum, birlikte karar verelim diyorum. Annene söyle uslu dursun, yoksa sonuçlarına katlanır. Biz koyucaz dedi. Kadın sürekli arıza.

kusura bakmasın kimse.. yuhh diyorum yani..
bunu teklif etmeye cesaret edemez insan.. akıl mantık alıyor mu hiç yaa.. deli mi bu insanlar nedir..
olldu, nufusunu da üzerlerine yapsınlar bari

tubi kız nerelerdesin bacım sen gözükmüyon ortalarda

anacım kayınvalidemlerdeyimhatayda bu aksam dönüyoz mersine..ondan yazamadım size pek..zaten tüm gün boyunca koskusuturmalı geciyo cok az evde oturuyom..iyi gezdim amakaydirigubbakcemile2

eve dönünnce yine duvarlarla konusmaya baslarım artıkkaydirigubbakcemile3

eve geceyimmm sorucam bizim tayfayı teker teker..bakayım neler yapmısınızzz..

sen nasıl oldun esmerim bicim biçim:jeyyar:

yuh nasılyaaakaydirigubbakcemile

kııızzzzz..
sen bi eve git rahat et ben sana soracam asıl bu kdr zaman bizi bırakmak neymiş :jeyyar:

ohhh ne güzel gez dinlen , stresini at.
istanbula gelme buraları soğuk sen orada sıcak sıcak yaşa.

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
göğüslerim acayip kaşınıyooo kocaman oldular ve büyümeye devam ediyolar delikafadulden

sağol canım iyiyim dün biraz rahatsızdım ama şimdi daha iyiyim

:1shok::1shok::1shok:
bazen kaynana ile kayınbabalarda yaştan dolayı sigortalar atıyor herhalde. devreleri falan yanıyor
allahım biz de mi ilerde böyle olacağız acaba?? kendi çocukları evlenip gidince bile yas tutuyorlar.
ama el kadar anneye muhtaç bebeği alıp gitmeyi düşünüyorlar.

heee benim akıllı kocamda kızkardeşim bakar dedi... bende kafayı yedin galiba
kızkardeşin işitme engelli bekar, el kadar bebeği ben ona gfüvenip nasıl bırakayım
kafayımı yedin sen ben günde 10 kez ararım durumunu sorarım kız kardeşin konuşamıyor duyamıyor ne diycek bana o çocuk ağlasa hasta olsa ne olacak ne yapacak böyle saçma fikirleri aklından çıkar ona baktıracağıma işten ayrılır kendim bakarım dedim helede annen bakar anneme baktırırım felan deme annen ben bakama ancak yanımda biri olup çocuğu kucağıma verirlerse olur diyor fıtık hastasıyım diyor
bende zaten öle baktırmak gibi bi düşüncem yok böyle şeyleri gündeme sakın getirme
dedim.. doğru haklısın dedi sustu.... ayyyyyyyyyy deli oluyorum bu erkeklere bazen ne kolay sanıyorlar çocuk bakmayı

kusura bakmasın kimse.. yuhh diyorum yani..
bunu teklif etmeye cesaret edemez insan.. akıl mantık alıyor mu hiç yaa.. deli mi bu insanlar nedir..
olldu, nufusunu da üzerlerine yapsınlar bari

kolaydı öyle ben o kadar eziyet çekicem doğurcam sonra buyrun sizin olsun diyeceğim... avuçlarını yalarlar.. klava: klava: klava: klava:

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
göğüslerim acayip kaşınıyooo kocaman oldular ve büyümeye devam ediyolar delikafadulden
aynenn..
dün kocam da anamm bunlar ne büyümüş böyle dedii.. benim normalde küçüktü çünkü.. adam da inanamıyo..
gerçi bi işine yaramıyo çünkü hala çok acıyo o ayrı kaydirigubbakcemile3

dün dr a gittim bulantım var dedim kusuyorum dedim hiç iyi deyilim dedim valla hiçte bişi demedi pasta uzattı ye diye ben görmeye tahammül edemiyorum bugünde başım ağrıyor dün akşamda bel ağrısından duramadım gece bi ara kilitlendi belim çok fena dönemedim yatakta.ama geçer heralde bu 9 aya kadar devam etmez diye umuyorum

pasta mı uzattı.. a aa deli mi ne..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…