günaydınnn
deyimde alınganlık yapıpda sende gitmekaydirigubbakcemile3
kizlar mirhaba :)))))))
nasilsiniz?
bende dun doktoruma sordum biz önermıyoruz cok fazla test edılmemiş oldgu ıcın ben kesın seylerede konusrm dedı ... sen diikkat et yeter sımdlk istersn dedı ve kararı tabıkı bana bıraktı bende ztn olma taraftarı dııldımkaydirigubbakcemile5
yok beee :roflolrtaokul yada lise mezunu... nerde yaşıyon kızım fransadamı :roflol:
günaydın canım nasılsın??kizlar mirhaba :)))))))
nasilsiniz?
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
göğüslerim acayip kaşınıyooo kocaman oldular ve büyümeye devam ediyolar delikafadulden
iyiyiz leylacım sen nasılsın
:roflol::roflol::roflol:
bende düşünmüyorum aşı olmayı. doktorumla konuşmadım ama o ol dese de olmak istemiyorum
evet hepsi doktor benden daha bilgililer ama kafama yatmadı işte. biri bana bu aşının ne olduğunu doğru dürüst açıklayana kadar da kafama yatmayacak
farkettiysen ben de hemen günaydın dedim kaydirigubbakcemile3
canim s akin haaa sakin kasima.üfle.benim karnim da kasiniyor.bilmeden kaşıdım ve catladı.simdi onla ugrasiyorum.kremler filan
tskler tatlim.sen nasilsin?bebis nasil?
canim sakin haaa sakin kasima.üfle.benim karnim da kasiniyor.bilmeden kaşıdım ve catladı.simdi onla ugrasiyorum.kremler filan
tskler tatlim.sen nasilsin?bebis nasil?
Yaaa,
Nus ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdirle uslanmayanı hakkı kötektir.
anahhh ciddimisinnn kaşıdım bile delikafadulden delikafadulden delikafadulden
eyvahlarım olsunnnn özgeeee duydunmu delikafadulden delikafadulden
ben doğma büyüme izmirliyim canım 2 yıldır denizlide yaşıyoruz o da benim işim için geldik buraya.. bizde bucalıyız normalde onun için sordum... yılbaşında gelmeyi düşünüyoru bakalım nasipse 3 gün tatil var değerlendirmek lazım sositososito :dance:
bencede tatılı degerlendırmek lazım bende aslında ankaralıyım evlılık dolayısıyla ızmrdeyım ankaraya gıtmek ıstıyorm tatıldeeee
bak seennnn
hahahahahhha
sen hatır hatır kaşıyo musun kız yoksam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?