2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
inşaat firmasında çalışıyorum mimar olarak
inşaat sekttöründe pazar bile çalışma var da allahtan ben bürodayım da yarım günü çalışıyorum cumartesileri

EFET İNSAAT YOUN OLUYOR BZMDE İNSAATCILR CALIŞIYOR...BUARALR ALLH KOLAYLK VERSIN CNM:CüvCüv:

ev kredisi deme bana biz de de aynı dert var.
eşime kalsa o yüzden bebek istemiyordu ama ben artık zamanının geldiğini düşünüp ısrar ettim.
şimdi de kara kara düşünüyorum doğumdan sonra ne oalcak diye.
ama bakarsın bir anda şansımız değişir. ben hep iyi şeylerin olacağını umut ediyorum
bakarsın miili piyangodan para çıkar ya da mısırdaki dedemiz ölür delikafadulden

kızlaaaaaaarrr yaaaaa gelde alınma sonuçlarımı yazıyorum kimse yorum yapmıyo bpd:18 mm fl:8mm crl:66mm nukal belirgin kalınlık artışı izlenmemiştir 1,3 mm yazıyo nasıl

1,3 mm ne gülüm,
ense kalınlığı ise,
gayet iyi demek. Doktorun söylemedi mi.

BEn sadece johnson bebe yağını kullanıyom ne kadar işe yarar bilmiyom :çok üzgünüm:

BENDE VAR DI DUR BAKALIM BİRAZDA ONDAN KULLANAYIM GERÇİ BURNUM BUARALAR HASSAS OLDGU ICIN KOKUSU RAHATSIZ EDIYOR AMA:kedi:

sevgili yafrum şekero bu durumda sana çalışmak ve iyi bakıcı bulmak kalıyooo
yada dilini tutucan kaderine boyun eğip kayınvalidene baktırıcann:1closedeyes:
Güzin Ablan:roflol:

Her beebek kendi kısmetyle gelrmiş ya
belkide evlle gelicek sana senin bebişinnnn kaydirigubbakcemile3
Benmki gelse ne hoş olurdu delikafadulden

bizim yılbaşı tatilimiz 1 gün cumartesi gene iş başı
sinir oluyorum özel sektöre klava:

sizin işyeride yarıaçık cezaevi gibi bir yer herhalde. Millet yapacak iş bulamazken belli ki siz yetiştiremiyorsunuz. Valla ben de 31 inde yokum...

cumartesi günü de çalışıyormusun canım?

evet çalışıyorum malesef. hatta geçen sene kurban bayramında millet 9 gün tatil yaparken biz çalışıyorduk nasıl sinir olmuştum
bizim patrona tatil diyince sinirleri bozuluyor

çok yeni oldu ben başlayalı farketmedm kıllanmayı
E netcez böle :bbo: o kıllandırır :bbo: bu işe yaramaz laelaelaelaelae
öffffffffffff akannehir
tuylenmiyormusun?bebbe yagindan sonra karnim orman oldu :)
hem de fayda etmiyor zaten.karnim pul pul dokuluyor derisi.he bide catlayan yerler gobek deliginin sag ve sol yanlari.genisliyormu ne...anlamadim ki.

bacım ya bu aşağıdaki baby-gaga.com bebiş haftalarının resimlerini nasıl koyuyosunuz ekrana

hem de fayda etmiyor zaten.karnim pul pul dokuluyor derisi.he bide catlayan yerler gobek deliginin sag ve sol yanlari.genisliyormu ne...anlamadim ki.
yok canım tüylenmedim ben..
göğüslere de göbüşe de sürüyorum..
banyoda ıslakken sürüyorum daha nemli oluyor..

bide yeni öğrendim ki kaynanam da yıllardır her banyoda tüm vucudunu nemlendirmek için sürermiş hep bebe yağı..

var var.. daha önceden dolmuşum biraz da, senin de yazdıgın ana denk geldi benim atlamam da..
gösterme bana kötek göstermeee... buluşma da böle yap :1hug: kaydirigubbakcemile3

valla bu süreçte göstereceğin performansa bağlı :jeyyar:

aman şaka şaka sen buna da lapinlik yaparsın falan, alınganlıkta, asabilikte benden aşağı kalır yanın yok söyliim yalnız vereliniortak

valla bu süreçte göstereceğin performansa bağlı :jeyyar:

aman şaka şaka sen buna da lapinlik yaparsın falan, alınganlıkta, asabilikte benden aşağı kalır yanın yok söyliim yalnız vereliniortak

allah allaahh..
bana taktın sende hee..

hiç de alınganlıgım görülmemiştir suraya üye oldugumdan beri kimseye yapmadım..
o konuda katılamıcam..
asabilik konusuna gelince.. evet çok sabırlıyımdır espriye vururum herşeyi fln ama sanırım içimde biriktirip bir anda patlıyorum..
mazeretim var asabiyim ben

bence tüylenmen bebe yağıyla alalı değil canım
benimde göbeğimde çok tüylenme oldu
ama bebe yağı hiç kullanmadım
hamilelikle ilgili bişey

Senin kaynana da pek afilli he :smiley-cool:

BENDE ACAYIP TUYLENME OLDU OZMN BIDE BEBE YAGI DAHA BETERMI YAPCAK VAZGECTIM OFFYA NE KULLANCM DOKTORA SORAYM BARİ BİTKİSEL BİŞİLER DAHAMI İYİ OLUR ACABA.:dlmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…