2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlaaaaaaarrr yaaaaa gelde alınma sonuçlarımı yazıyorum kimse yorum yapmıyo bpd:18 mm fl:8mm crl:66mm nukal belirgin kalınlık artışı izlenmemiştir 1,3 mm yazıyo nasıl

iyilik canim,sen nasilsin?
aliyeyi izlemedim ben yaaa.konuya fransiz kaldim
anahhh ciddimisinnn kaşıdım bile delikafadulden delikafadulden delikafadulden
eyvahlarım olsunnnn özgeeee duydunmu delikafadulden delikafadulden

e yani kasimiycaksin bacim.disini sık kaşınma geldiginde.yasakkelime

bende bu hafta gorucem.hayirlisi ikimiz icinde.benim 3lu testim de var bu cuma.
archimim iste benim sasirdigim sey de o.karnim cikmadi dogru durust ama bi catliyor gorsenir.yapim musait napiyim....mafoldumben

var var.. daha önceden dolmuşum biraz da, senin de yazdıgın ana denk geldi benim atlamam da..
gösterme bana kötek göstermeee... buluşma da böle yap :1hug: kaydirigubbakcemile3

bende kaşınıyorum ama sadece göğsümün üst kısmı
daldırıp kaşıyorummm

BENMDE GOGUSLERM COK KASINYR AMA UCLARIDA KASINYR VEE BÖLE DOKLYR GIBI YARK YARK GIBI ANLATAMIYORM SUAN AMA:d ONADA KREM FALAN SURMEK GEREKIRMI ACABA

kızlaaaaaaarrr yaaaaa gelde alınma sonuçlarımı yazıyorum kimse yorum yapmıyo bpd:18 mm fl:8mm crl:66mm nukal belirgin kalınlık artışı izlenmemiştir 1,3 mm yazıyo nasıl
tatlım ense kalınlığı gayte iyi, öbür yazdıklarını ben pek anlamadım
benimde dr bakmıştı sonuçlara çok iyi dedi bende pek kurcalamadım sormadım açıkcası dr gösterdinmi??

ayyy imdaattt
alınma anacım alınma..
1,3 güsel sonuç

kan tahlilinle birlikte değerlendirince daha anlamlı olabilir ama..

2,5-3,00 ün altı iyi diyorlar..

BENMDE GOGUSLERM COK KASINYR AMA UCLARIDA KASINYR VEE BÖLE DOKLYR GIBI YARK YARK GIBI ANLATAMIYORM SUAN AMA:d ONADA KREM FALAN SURMEK GEREKIRMI ACABA

zaten karinla beraber goguse,kalcalara da surmek lazim kremden.
karnim kasindiginda krem surdugum zaman ole bi rahatliyor ki oh be dunya varmis diyorum :)

bebişinin baş popo mesafesi 6,6 cm olmuş ense kalınlığıda 1,3 gayet iyi işte diğerlerinin manasını bilmiyorum. Burda önemli olan ense kalınlığı oda iyi. Bu arada daha önce yazdıklarını görmemiştim.

selam şekerler,

Grip aşısı konusunda benim hem kinekoloğum hem de oğlumun ilaç düşmanı kıymetli doktoru şiddetle öneriyor.Ayrıca benim bütün dr arkadaşlarım da öneriyor ben de daha olmadım ama herhalde olucam. Zaten oğlumun dr'unu dinleseniz hepiniz ikna olursunuz. ama ben sizi ikma etmeye çalışmıyacağım, herkesin kendine kalmış bir mevzu. tartışmaya deymez çünkü bu konuda gerçekten uzmanımız olmadığına göre, boşa konuşmuş oluruz.

Bakıcı konusunda da, aynı dertten ben de müzdaripim. oğluma annem bakıyor ama 2.'ye bakmam diyor. Zaten ben de bırakmak, sağlık durumu çok süper değil. Bizimkiler gezentinin önde gideni. ne italyası kaldı ne uzak doğusu, ama yediler beni gezemedik diye. Gezicez diye kaynanayı sarıyolar başıma, o da geldimi gitmek bilmiyo. sonra ben nevroz psikoz her türlü olaya giriyorum valla. ıyi bi kadın bulucam (iiiinşallah) annem de göz kulak olusun artık di mi. Burda da Kadınlar 650-700'den aşağı gelmiyorlar. Tabi bu alt sınır. Kreş desen o da aynen. biz de ev kredisi ödeyen talihlilerdeniz. Yandığımın resmidir bu yazı. Keşke istifa edip çocuklarıma kendim bakabilsem ama nerdeee.

Anaaa ben de burayı güzin abla zannettim zahar

bizmde özel ama tatıl var sukur e olsn artk okdr yaaasen ne iş yapıyordun

inşaat firmasında çalışıyorum mimar olarak
inşaat sekttöründe pazar bile çalışma var da allahtan ben bürodayım da yarım günü çalışıyorum cumartesileri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…