D
daemon
Ziyaretçi
- Konu Sahibi daemon
-
- #12.981
say tabı say benımde mesaı bıttı ama en zoru aksam kocişi bekleme mesaısı vallahı bı gunu bı gunu tutmuyo kımbılır ne zamn gelebılcek kocişimm..anacım aksam oldu artık halim mi kaldı daha ısrar etmeye..
şu an dakika saymakla meşgulüm..
okulda da derslerde sayardım böyle.. 30..29..28..27..26
defterlerim hep böyleydi
domates rendele domatesli makarna yap.. ohh mis bayılırım valla..
bir tek şehriye çorbam var. başka da bir şey yok
benim koca aç kaldı gene
ben nohut pilav brokoli salatası yaptım tatlı da ekmek kadayıfı ve lokma var
say tabı say benımde mesaı bıttı ama en zoru aksam kocişi bekleme mesaısı vallahı bı gunu bı gunu tutmuyo kımbılır ne zamn gelebılcek kocişimm..
bugun aksam yemegı muhabbetı bebıs olmadıgından baslamadı.. ancagımın yaptıgı dolmamız var bu aksama yıne ama ben bol lımon koydugumdan kociş yıyemıyo cok fazla eksı eksı ne guzel pısırmısımaferım bana boylelıkle bana daha cok kaldı eksı yapmasam kociş yarısını yerdı cok mu akıllıyım nezemuszemus yanına ne yapsam acaba bugunCADIARZU
bugün kaynanamlarda balık yeme günü
Patates musakka (Pazar günü hazırlamıştım ama olsun)
bende de biraz tarhana çorbasıyla spagetti var ama onlar yetmez.. ne yapacağım diye kara kara düşünüyorum...
Ooooh menü her gün böyle çeşitli mi yoksa bugün mü özel bişey var?
bugün kaynanamlarda balık yeme günü
yettim gari kızlarrrrrrrr ay size yetişicem diye yakında gidip hızlı okuma teknikleri dersi alacam :)
Reklam kampanyasını ben yürütürüm tabi siz yeterki işe karar verin. Herkes 10 Ocağa kadar araştırma yapsın fikirlerini yazsın 10 ocakta bunları paylaşalım. Şimdi şaka gibi geliyor ama birlikten kuvvet doğar. İyi bir fikir bulursak neden olmasın ???? Bu arada beni birkaç proje var aklımda uzun zamandır düşündüğüm buluşmada anlatıcam sizlere
ayy cok severim..
ben patatesli herrşşeeyyii çok severim ama yaa
kızartması, püresi, böregi, fırında patatess, beşamel soslu patatess, kumpirr.. ay patates olsun yeter
domates rendele domatesli makarna yap.. ohh mis bayılırım valla..
yoğurtla yiyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?