2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
anacım aksam oldu artık halim mi kaldı daha ısrar etmeye..
şu an dakika saymakla meşgulüm..
okulda da derslerde sayardım böyle.. 30..29..28..27..26
defterlerim hep böyleydi
say tabı say benımde mesaı bıttı ama en zoru aksam kocişi bekleme mesaısı vallahı bı gunu bı gunu tutmuyo kımbılır ne zamn gelebılcek kocişimm..

bugun aksam yemegı muhabbetı bebıs olmadıgından baslamadı.. ancagımın yaptıgı dolmamız var bu aksama yıne ama ben bol lımon koydugumdan kociş yıyemıyo cok fazla eksı eksı ne guzel pısırmısım aferım bana boylelıkle bana daha cok kaldı eksı yapmasam kociş yarısını yerdı cok mu akıllıyım nezemuszemus yanına ne yapsam acaba bugunCADIARZU

ben nohut pilav brokoli salatası yaptım tatlı da ekmek kadayıfı ve lokma var

ayy kız yazık adama bee.. kaydirigubbakcemile3

ay benimki de aradı, şu anda maslaktaymışş.. geç gelecek biraz.. ben de bekleyecem mecburen

bende de biraz tarhana çorbasıyla spagetti var ama onlar yetmez.. ne yapacağım diye kara kara düşünüyorum...

yettim gari kızlarrrrrrrr ay size yetişicem diye yakında gidip hızlı okuma teknikleri dersi alacam :)

Reklam kampanyasını ben yürütürüm tabi siz yeterki işe karar verin. Herkes 10 Ocağa kadar araştırma yapsın fikirlerini yazsın 10 ocakta bunları paylaşalım. Şimdi şaka gibi geliyor ama birlikten kuvvet doğar. ıyi bir fikir bulursak neden olmasın ???? Bu arada beni birkaç proje var aklımda uzun zamandır düşündüğüm buluşmada anlatıcam sizlere

Patates musakka (Pazar günü hazırlamıştım ama olsun)

ayy cok severim..
ben patatesli herrşşeeyyii çok severim ama yaa
kızartması, püresi, böregi, fırında patatess, beşamel soslu patatess, kumpirr.. ay patates olsun yeter

Ooooh menü her gün böyle çeşitli mi yoksa bugün mü özel bişey var?

evdeyim ne yemek yapsam diye düşünüyorum hergün işim ne kaydirigubbakcemile3 tatlıları da annem almış ama benim midem hiç almıyo tatlıyı o yüzden pek yenmedi halen duruyo

bugün kaynanamlarda balık yeme günü

hım super benıde her hafta esımın amcası cagıryor balık gunu yapıyor saolsnlr yoksa ben yapamıyorm balıgı
ama ben bugn ne yapcm gercı pilav ve corbam var dunden bide salata yaaprm başkaadelikafadulden

zeynep süpersin valla ben varım.. yıllardır hayalimdir kendi işimi yapmak

domates rendele domatesli makarna yap.. ohh mis bayılırım valla..
yoğurtla yiyin

Özgeeeeeeeeem ne zaman makarna desen böyle domatesli dometesli canım çekiyor eve gider gitmez yapıyorum . Kocam bıktı valla makarnadan :)

Ama şehriye çorbasının yanınada gitmez be hazır köfte bide pilav bitti gitti :)

Allahım ya,

nihayet şu saatler oldu, siesta vakti dedim, takılayım biraz şuraya

yine genelgeler değişmiş.
bu bankacılıkta mevzuat ne kadar çabuk değişiyor.
bişeyi tam kavrayıp, uyguluyorsun, hoop yeni mevzuat.

Sıkıcı sıkıcı oku dur şimdi ay ne gıcık ya,
bıktım anacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…