aynen ben de evde balık pişiremeyenlerdenim..hım super benıde her hafta esımın amcası cagıryor balık gunu yapıyor saolsnlr yoksa ben yapamıyorm balıgı
ama ben bugn ne yapcm gercı pilav ve corbam var dundenbide salata yaaprm başkaa delikafadulden
ben nohut pilav brokoli salatası yaptım tatlı da ekmek kadayıfı ve lokma var
aynen ben de evde balık pişiremeyenlerdenim..
ama balık da yemem lazım..
her salı kaynanam pazardan taze taze balık alıyor.. onların orada salı pazarı var da..
biz de her salı gidiyoz yiyoz
canım patates musakkayı nasıl yapıon bi anlatsana kısaca.. patlıcan musakka gibimi?
aynennn+1
Patatesin tatlısı bile olsa yerim
canımcım valla biz de helak olduk geçen hafta benim yüzümden domatesli makarna yemekten.. ben de bayılıyorumm.. böle taze taze, bide yoğurtlu oohh...Özgeeeeeeeeem ne zaman makarna desen böyle domatesli dometesli canım çekiyor eve gider gitmez yapıyorum . Kocam bıktı valla makarnadan :)
Ama şehriye çorbasının yanınada gitmez be hazır köfte bide pilav bitti gitti :)
tavuk şinitzel al kızart mis gibi
Patetesleri küp küp doğruyorum, soğan, kıyma ve patatesi kavuruyorum. Salça, kımızı biber, tuz, kimyon, karabiber ekliyorum. Üzerini geçene kadar su koyup, suyu bitene kadar tencerede pişiriyorum. Sonra fırın tepsime alıyorum, üzerine de bolca beşamel sos hazırlıyorum. (Beşamel sosun yumurtalarını sarısı ve beyazı ayrı çırpıp eklersen çok güzel oluyor, böyle poh poh). Üzeri kızarana kadar fırında pişiriyorum
ben nohut pilav brokoli salatası yaptım tatlı da ekmek kadayıfı ve lokma var
bunların hepsını sen mı yaptın ahh eskı halım olsa gunde bes cesıt yemek yapardım kocişimle bana hemde suslu suslu..
canım fena halde nohut pılav ıstıyo kac kere yedım ama yıne yıne hep ıstıyo.. bende nohut ıslayım barı eve gıdınce unutmayımda yarın pısırırıım..
bızımkıde daha yenı cıkıyomus emınonunden off off daha 1 saat buralardayım
kızlar benim de iş çıkış (ceza bitiş) saatim geldi, fırsat bulursam evden de girerim.Öpüldüzüz kızlar
bende hamıle oldugumdan berı tavuk yemeyenlerdenımm..
balıgı bız cok sevıyoruz bıde ben kendım uydurup guzel guzel hazırlıyorum bırde kayınpederım mukemmel balık yapar bı kayınpederım bı ben yapıp yaklasık 5 gun arayla bazen daha sık balık yıyoruz bol boll..
ya kızlar ben ne yapayım dolmanın yanına..
günesim yarın gorusurz gule gule gıt gule gule gel
lokma hazır tatlıyı da annem yapmıştı canım yemekleri de ben yaptım buyur gel birlikte yiyelim ben de yemekleri hazırladım eşimi aradım . eşimin de işi vardı unutmuşum sofradan atıştırıp duruyorum. bi müşterisi varmış karısını şişli etfale götürmüş adam doğum için orda bi şey yokken sezeryana almak istemişler onlar da bakırköy doğum evine gitmişler orda doğumunu normal yapmış. adiler insanları ne hale sokuyolar evleri uzak , araba da yokmuş bebeği almaya gittiler
aşk olsun yaaa lokma denirmi öyle ulu orta nerdeyse bir aydır istiyorum bulamadım İzmir lokması istanbuldaAnnemi bekliyorum İzmirden gelsinde lokma döksün bana diye ama yazık anacığımda gelemedi bir türlü göğsünde ufak bi sivilce çıktı onu aldırdı doktora dikişlerin alınmasını bekliyo ancak 10 gün sonra gelir
yayla çorbası,lahana sarması yoğurt.oohhh mis gibi.annemin ellerine sağlık.
herkese afiyet olsunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?