2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hım super benıde her hafta esımın amcası cagıryor balık gunu yapıyor saolsnlr yoksa ben yapamıyorm balıgı
ama ben bugn ne yapcm gercı pilav ve corbam var dunden bide salata yaaprm başkaadelikafadulden
aynen ben de evde balık pişiremeyenlerdenim..
ama balık da yemem lazım..
her salı kaynanam pazardan taze taze balık alıyor.. onların orada salı pazarı var da..
biz de her salı gidiyoz yiyoz

ben nohut pilav brokoli salatası yaptım tatlı da ekmek kadayıfı ve lokma var

bunların hepsını sen mı yaptın ahh eskı halım olsa gunde bes cesıt yemek yapardım kocişimle bana hemde suslu suslu..

canım fena halde nohut pılav ıstıyo kac kere yedım ama yıne yıne hep ıstıyo.. bende nohut ıslayım barı eve gıdınce unutmayımda yarın pısırırıım..

bızımkıde daha yenı cıkıyomus emınonunden off off daha 1 saat buralardayım

aynen ben de evde balık pişiremeyenlerdenim..
ama balık da yemem lazım..
her salı kaynanam pazardan taze taze balık alıyor.. onların orada salı pazarı var da..
biz de her salı gidiyoz yiyoz

süper valla saolsunlar neyse kızlar cıkıs saatım geldı opuyorm hepınızı mujk mujk yarn gorşrzz:):)
iiiakşamlrrrhihoyyythihoyyythihoyyyt

canım patates musakkayı nasıl yapıon bi anlatsana kısaca.. patlıcan musakka gibimi?

Patetesleri küp küp doğruyorum, soğan, kıyma ve patatesi kavuruyorum. Salça, kımızı biber, tuz, kimyon, karabiber ekliyorum. Üzerini geçene kadar su koyup, suyu bitene kadar tencerede pişiriyorum. Sonra fırın tepsime alıyorum, üzerine de bolca beşamel sos hazırlıyorum. (Beşamel sosun yumurtalarını sarısı ve beyazı ayrı çırpıp eklersen çok güzel oluyor, böyle poh poh). Üzeri kızarana kadar fırında pişiriyorum

+1

Patatesin tatlısı bile olsa yerim
aynennn

canımcım valla biz de helak olduk geçen hafta benim yüzümden domatesli makarna yemekten.. ben de bayılıyorumm.. böle taze taze, bide yoğurtlu oohh...
ay yarın yine yapayım bari

offf diyorummm offfffffffffff

ben nohut pilav brokoli salatası yaptım tatlı da ekmek kadayıfı ve lokma var

aşk olsun yaaa lokma denirmi öyle ulu orta nerdeyse bir aydır istiyorum bulamadım İzmir lokması istanbulda Annemi bekliyorum İzmirden gelsinde lokma döksün bana diye ama yazık anacığımda gelemedi bir türlü göğsünde ufak bi sivilce çıktı onu aldırdı doktora dikişlerin alınmasını bekliyo ancak 10 gün sonra gelir

bende hamıle oldugumdan berı tavuk yemeyenlerdenımm..
balıgı bız cok sevıyoruz bıde ben kendım uydurup guzel guzel hazırlıyorum bırde kayınpederım mukemmel balık yapar bı kayınpederım bı ben yapıp yaklasık 5 gun arayla bazen daha sık balık yıyoruz bol boll..

ya kızlar ben ne yapayım dolmanın yanına..

günesim yarın gorusurz gule gule gıt gule gule gel

kızlar benim de iş çıkış (ceza bitiş) saatim geldi, fırsat bulursam evden de girerim.Öpüldüzüz kızlar

lokma hazır tatlıyı da annem yapmıştı canım yemekleri de ben yaptım buyur gel birlikte yiyelim ben de yemekleri hazırladım eşimi aradım . eşimin de işi vardı unutmuşum sofradan atıştırıp duruyorum. bi müşterisi varmış karısını şişli etfale götürmüş adam doğum için orda bi şey yokken sezeryana almak istemişler onlar da bakırköy doğum evine gitmişler orda doğumunu normal yapmış. adiler insanları ne hale sokuyolar evleri uzak , araba da yokmuş bebeği almaya gittiler

kızlar benim de iş çıkış (ceza bitiş) saatim geldi, fırsat bulursam evden de girerim.Öpüldüzüz kızlar

görüşürüükkk....:ecrin_bebek:

ayy patateslı bıseyler mı yapsam acaba ama benım canım nohut pılav ıstedı :icecream:

yayla çorbası,lahana sarması yoğurt.oohhh mis gibi.annemin ellerine sağlık.
herkese afiyet olsunnn

canım dolmanın içinde zaten pirinç var, pilav falan olmaz..
çorba yap şöyle dolu dolu bi salata yap yeter bence..
ama ille yapman gerekiyorsa makarna yapabilirsin

zynpmrt nerde oturuyorsun canım üsküdarda balıkçı carsısı girisinde bir lokmacı var sıcak sıcak birde tarcın döküyorlar üstüne yakınsan git derim canım

bende bakırkoyde dogdummm.. hastanedasım dogmus hayırlı ugurlu saglıklı olsun ınsallah..
ayy bana ayır bı tabak nohutla pılav almaya geleyım hemen

zaten benimkisi hazır sıcak sıcak olcak ki tadı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…