2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bebişcim dıkkat et kendıne bı yere uzanma sakın bı daha..

kızlar benden bu gunluk bu kadar kocıs 5 dk ya burdaymıs ofısı kapatıp asagı ınene kadar gelır yarın gorusuruzzz....

nasıl insanlar bunlar anlamıyorum, hayatımda görmediğim karşılaşmadığım şeyler bunlar
okuyunca çok şaşırıyorum
yazık gerçekten

Allah inşallah böyle insanlarla karşılaştırmasın canım. ama ne yapalım boşver diyorum böyle insanlar ne ekerse onu biçiyor. Allah her zaman bela veriyor böyle insanlara benim uğraşmama gerek yok ama anlayana.

amin canım,
yine böyle şeyleri okumak bile garip kötü geliyor bana

kızlar tchibo yu takip edeniniz varmı bilmiyorum ama yeni teması çıkmış
kadın giyim üzerine ilgilenen olursa diye haber vereyim dedim

amin canım,
yine böyle şeyleri okumak bile garip kötü geliyor bana

haklısın canım ben de tanışmadan önce derdim ki bana kötü davranamazlar ben kötü davransalar bile iyi davranarak mahcup ederim. ama eşim demişti bana sen ses çıkarmadıkça daha kötü olurlar diye inanmamıştım. sonra bi gün cırladım dayanamadım valla 3 sene sonra o da. şok geçirdiler ama görsen gülerdin hallerinekaydirigubbakcemile3

yok canım inanmıyorum ben sana kötü gelene sen iylikle karşılık ver olaylarına
nabza göre şerbet vereceksin
yoksa tepene çıkarlar

mrb kızlar dün doktor kontrolüm vardı ense kalınlığı 1,5 cm cıktı doktor gayet güzel dedi ikili test için bugün kan verdim perşembe alınacak sonuç inş. oda iyi cıkar dün öğleden sonra kanamam geldi epey coktu ve kırmızıydı akşam doktora gittiğimde durmuştu bu sabah yine geldi camur gibi bişey bebek gayet sağlıklı dedi doktor ama bu kanama beni çok korkutuyor raporluyum şimdilik bu arada cinsiyet için %90 kız dedi yanılma payıda olabilir tabi ama önemli olan sağlıklı olması

selam kizlarrrr....ben geldiiiiiiiiiiiiiim.zemuszemus

hayirli olsun canim.
dikkat et kendine

Hayırlı olsun canım ALLAH kucağınıda almayı nasip etsin kanamayı kafana takma canım geçer zamanla korkma bu arada aynı memleketliyiz hangi hastane hangi doktora gidiyomusn bu arada doktorun domuz grivbi aşısı ile ilgili bişey söledimi sana

Daemon cum bende yeni kaban aldım halbuki geçen yıl 3 tane almştım :kedi:
Ama benm karnım şiş oldğndan değil göğüs kısmından dolayı olmamaya başladı kaydirigubbakcemile3
Göğüslerim göbeğimden ilerde kaydirigubbakcemile3

iyim canım saolasın kafam biraz karışık ama iyim gel,yorum birazdan canım yemeğe ğidim ben eşim bekliyo ğelirim birazdan öptümmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…