2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlaer bence buraya tok karnına gelelım ac olunca nerdeyse bırbırımızı yıyesımız gelıcek kaydirigubbakcemile3

cok fenasınız kızlar heee.. ozgecım deneyeyım bakalım hazır ırmık helvasını bızım amarkette pek bulunmaz ama kocişe caktırmadan almam lazım yada bu seferlık o kavursun bı dahakıne ben ona suprız yaparım

the best sende az degılmıssın hee ama onlar mecbur edıyo ıste dımı canım

ekmek tatlisini biliyorum canim kaymakli olanini.yok kadayif gibi olani bilmiyorum eylüllcüm.

almanyadayim tatlim

bizim de karşı komşu var eşimin akrabası o da hamile doğumuna en fazla 20 gün kaldı annesi vize alabilirse yanına gidicek ama yazık halen işlemleri yapmadılar yetişemez sanırım. sen ne yapcan canım orda mı doğum olucak yoksa annen mi gelir

oh herkes gıdıyo kocayı goren kacıyo benım kocam 8.30da gelıcek ee o saate kadar kımse kalmazsa burda netcem ben

oh herkes gıdıyo kocayı goren kacıyo benım kocam 8.30da gelıcek ee o saate kadar kımse kalmazsa burda netcem ben

o zamana kadra herkes evıne gıtmıs pc yı acmıs olur dert etme sen benımde kociş yenı bınmıs vapura yarım saate ancak gelır off dıyorum offf...delikafadulden

cok zor 20 günde yetisemez sanirim.nasip eylülcüm.anneme diyorum bakalim ama gelemezsede saglik olsun.dogumdan 2 ay sonra falan hemen trye gitmeyi düsünüyorum zaten.kayinvalidemler burada.onlar yanimda olur artik.

cok zor 20 günde yetisemez sanirim.nasip eylülcüm.anneme diyorum bakalim ama gelemezsede saglik olsun.dogumdan 2 ay sonra falan hemen trye gitmeyi düsünüyorum zaten.kayinvalidemler burada.onlar yanimda olur artik.

iyi bari canım onlar ordaysa yardımı olur o zaman şanslısın. onun kayınvalidesi de hacca gitmiş kızın da ilk doğumu bi de 5 yıl sonra oldu bebeği korkuyo

mevzu yemek olmuş yine, biz en iyisi yemekli bi yerde değilde böyle dışardan yemek getirebiliyorsun
ama içecekleri ordan söylüyorsun ya
o tarz biyere gidelim herkez bişiler yapsın getirsin
haha bu saydıklarınızın hepsini yaparsanız zaten koyacak masa kalmaz :roflol:

iyi bari canım onlar ordaysa yardımı olur o zaman şanslısın. onun kayınvalidesi de hacca gitmiş kızın da ilk doğumu bi de 5 yıl sonra oldu bebeği korkuyo

ya bılmıyorum acaba ben yanımda ıstermıyım ama bana tuhaf bısey oldu ben dogumdan sonra kımse yanımda kalsın ıstemıyorum kocişim dısında bunuda sımdıden herkese soyledım.. ben daralıyorum evımde baska bırı sureklı basımda oldugunda

bırde benım karnım bellı olmaya başladı bılem

ohooo benımkı coktan cıktı.. ya gecen yıl bı kaban almıstım sımdı gıyıyorum dugmelerı zor kapanıyo cokta severek almıstım napıcam ben sımdıden boyleyse ee bırde karnım ıyıce sısıyo sırf bu sene ıcın kaban mı alcam yıne

canım senin ilk bebeğin mi . benim hem ilk hem de ikiz olduğu için annemi istiyorum hatta gelmese küserim vallakaydirigubbakcemile3 sen ne yapıcan tabi tecrübeliysen bu konuda sorun olmaz

her zamnkı halımız=)
ıyı fıkır aslında oyle bıyerde bakabılırız. ayrıca yemeklerı bız getırmezsek hesabın altından zor kalkarız bu oburlukla

slm kızlar ben geldim yine kaynatmışsınız valla geçmişi okuyamam eriniyorum biri bana özet geçsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…