2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ya kızlar aşı meselesini ne yapıyorsunuz. Benim çok kafamı meşgul ediyor. Bir türlü karar vermiyorum. Allah hepimizi korusun ama hamilelerde ölüm oranı çok yüksek. Ne yapıcaz bilmiyorum yaa.

benim eşim azda olsa karşı ama bu akşam rutin tahlil sonuçlarımı alıcam o zaman dktruma söyliycam vur derse vurunucam valla korkmaya başladım

Ya kızlar aşı meselesini ne yapıyorsunuz. Benim çok kafamı meşgul ediyor. Bir türlü karar vermiyorum. Allah hepimizi korusun ama hamilelerde ölüm oranı çok yüksek. Ne yapıcaz bilmiyorum yaa.

bugün haberlerde okudum. Türkiyede hamilelere vurulan aşıda etki sorunu ortaya çıkmış.
Yani : önce standartlara uygun bulunan ancak Amerikan Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezi’nin (CDC) aşı
dağıtıldıktan sonra yaptığı testlerde ‘etkisiz’ raporu verdiği aşılardaki ‘değişimin’ nedenini araştırıyor.

ayy canım benim yerim ben onu.. çok sevindim canım iyi olmasına.. bende görmek istiyorum bebişimi ama daha çoook var taa 9 ocakta kontrol :gitme: neyse bu arad bende çok acıktım yemeğe gidiyorum byee...

oluyo ama sonrasındakş bikaç saatte oluyo sabaha bişey kalmıyo benim. Herkesin vcüt tepkisi anı olacak diye bişey yok tabi. bence normaldir. yarına geçer herhalde:kedi:

sizi yaramazlar sizi yaramazlık yapanlar belli oldu

biz yaramazlıkda yapamıyoruzzz:kedi::kedi::kedi:

yaf kızlar bu ev cok buyuk valla temizlerken ölüyorum kadın geliyor ama içime sinmiyor ona gösterim derken ben yapıyorum evim 230 metrekare balkonlarımı yıkamaya korkuyorum 2 katlı pasta gibi olmuşlar kirden kapıcının karısını çağırdım evlere gelmiyorum dedi hem çok soğuk suya giremem evimin halılarını kaldırmışım öylece duruyor eşim bırak akşam ben yaparım dedi ama oda bi okul bi emniyet ölyo oda zavallım

bendede oluyo ılıskıden sonra bu bıraz kendımızı sıkmamaızla alakalı dıye dusunuyorum ıster ıstemez kasıyoruz kendımızı

evet ben kendimi çok kastım çünkü korkuyodum 3 ay hep lekelenmem oldu yine olursa bişey olursa die ödüm koptu yaa ama lekelenmem falan olmadı çok şükür..hihoyyyt

fırtına fecii. evin orda ağaçar devrilmiş haber geldi şimdi. bu uçaklar kalkar inşallah bu havada:Saruboceq:
dua edin bana akşam eve uçarak dönmeyeyim yaf

Teşekkürle daemon. Ben geçen hafta doktorumla konuştum. Biz hastanenin ortak kararı olarak öneriyoruz, şu andaki amacımız sizi korumak dedi. ancak 5 yıl sonra geriye dönüldüğünde o dönem aşılananlarda şu an şunlar bunlar oluyor gibi şeyler de olabilir. tıpkı radyasyonun yıllar sonra konuşulmaya başlandığı gibi dedi. O yüzden sorumluluk almadan kararı bana bıraktı. Genelde bütün doktorlar böyle diyor. bu durum bende çok stres yaratıyor.

ayy canım benim yerim ben onu.. çok sevindim canım iyi olmasına.. bende görmek istiyorum bebişimi ama daha çoook var taa 9 ocakta kontrol :gitme: neyse bu arad bende çok acıktım yemeğe gidiyorum byee...

valla benim doktorum bebeğini özledikçe gel dedi bende özlediğim an kapısını çalıyorum

fırtına fecii. evin orda ağaçar devrilmiş haber geldi şimdi. bu uçaklar kalkar inşallah bu havada:Saruboceq:
dua edin bana akşam eve uçarak dönmeyeyim yaf

vah vah evet dün haberlerde duydum fırtına varmış tutu biryerlere öyle eve git yada kocişin seni alsın

kızlar bu bılgısayar basında durmanın bebege zararı varmı varsa nekadar var cevaplarınızı beklıyorummm

kızlar bu bılgısayar basında durmanın bebege zararı varmı varsa nekadar var cevaplarınızı beklıyorummm

Radyasyon yaydığı için bir miktar olabilir. Ama sadece bilgisayarda değilki radyasyon, televizyonda, gittiğimiz alışveriş merkezlerinde, cep telefonunda...Hangi birinde korunacaksın. İster istemez bir miktar alıyoruz....

Kızlar benim de bu hafta kendi drum rahatsız olduğu için başka dra gittim.aşıyı sorduğumda "sağlık bakanlığının önerdiği bişeyi biz de önermek durumundayız" gibi politik bi cevap verdi.ben zaten olma taraftarı değildim.ama kendi drum kesinlikle olman gerekiyor derse olurum.ona da kontrolümüz 3 hafta sonra zaten onun da şiddetle tavsiye edeceğini sanmıyorum.normalde elevitin bile hergün içilmesini istemeyen biri çünkü...

Cupsin bende daha çok olmamaktan yanayım. Ama hastalıktan korunmak için günlerim çok stresli geçiyor. Hijyen hastası oldum resmen. Herkes hasta olacak diye birşey yok elbette ama korunmak da çok zor. Umarım hiçbirimiz hasta olmayız.

evet haklısın ben de korkuyorum.aşı olmak bi dert olmamak ayrı dert.iki ucu bişeyli değnek derler ya o durum.ama aşı olup da yıllar sonra pişman olmaktansa şimdi korunmak ya da en kötü ihtimalle hasta olup atlatmak daha iyidir diye düşünüyorum.tabi herkes faklı düşünebilir...

ama gıribin ne zamana kadar süreceğide muamma her gün çok fazla ölümler duyuyoruz dünyada ölü sayısı olarak liste başıyız kafam karma karışık bence başbakanın bildiği bişey var ondan dolayı vurunmuyor ufff uffff:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…