2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ben cinsiyeti belli olunca eklenicem.

selam kızlar ben de sürekli dışardan izleyenlerdenim.bikaç gündür bulantılarım geçti ama midemde tuhaf bişeyler oluyor.daha doğrusu yemeğin üzerinden ne kadar geçerse geçsin sürekli boğazımda hissediyorum yediklerimi az zorlasam çıkaracakmışım gibi.aranızda böyle bişey yaşayan var mı?hem açım hem de midem dolu gibi.biraz enteresan oldu galiba ama eminim anlayanlar çıkacaktır:)yaşayan ve çözününü bulan varsa tavsiye bekliyorum...

yaşayan var çözümü yok

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
ha şöyle az konuşun da rahat rahat takip edelim

EFET BUGN KONULAR YAVASSSS AMA BEN Bİ SORU SORDM KIZLARR İZMİRLİ LER KENDI NI Bİ GÖSTERSE YAAA ŞÖLE DOKTOR HASTANE TAVSIYELERİ DUYSAK MERAK EDIYORM GERÇİ DOKTORUMDAN MEMNUNUM AMA:):)

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

dimi yaaa benimde işlerim çok ara ara bakıyorum

benimde işler yoğun 3 parçaya bölündüm . malesef kk ya ara ara bakıyorum

Ay ben de bugÜn Çook yoĞunum valla Şımdı sınırımden Çatlıcamm.. Demın patladım burada bırıne zaten

ilk zamanlar aldığım ilaçlar yüzünden bende senin gibiydim. malesef bir çözümü yok.
biliyorum çok kötü birşey süreki midenin ağzında olması.
ben elimde ekmekle geziyordum o sıralar. allahtan ilaçları bırakınca kendime geldim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…