2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
opuyorumnanaktanmerhaba kızlar .umarım sağlıklı hamilelikler geçiririz sağlılı bebeklerimiz olur .bende aranıza katılıyorum
güzel ve mutlu haberlerle dolu paylaşımlar olsun inşallah.
12+2 ikizlere hamileyim bir tanede dört yaşında oğlum var.
çok olmassam bide şu çizelgeyi nerden nasıl yapacagımı tarif ederseniz sevinirim öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan

hoşgeldin hayırlı olsun ikizlerin...

tabiki ayol temizlik yaptım oğluşumu dktora götürdüm yemeğe zaman kalmadı hakikaten ne yemek yapayım:uhm:

patatesi, soğanı, mercimeği, varsa kerevizi at tencereye pişince blendardan geçir salça yağ . mis gibi çorba olur.
yanına da peynirli maydonuzlu fırın makarna yap bir de ayran ya da salata

pişince beni ara gelirim delikafadulden

opuyorumnanaktanmerhaba kızlar .umarım sağlıklı hamilelikler geçiririz sağlılı bebeklerimiz olur .bende aranıza katılıyorum
çok olmassam bide şu çizelgeyi nerden nasıl yapacagımı tarif ederseniz sevinirim öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan

hoşgeldin canım..

ayy işim vardı onu yaptım bi arkadaşa uğradım azcık yanında oturdum dünyanın çenesini çalmışsınız ayolll....

Son düzenleme:

patatesi, soğanı, mercimeği, varsa kerevizi at tencereye pişince blendardan geçir salça yağ . mis gibi çorba olur.
yanına da peynirli maydonuzlu fırın makarna yap bir de ayran ya da salata

pişince beni ara gelirim delikafadulden

söyediklerin ancak bana yeter canım kocişimde aç kaldı cokacimcoook

bende göremedim 15. haftamdayım ama :(( göstermediii fındık

hay allah...bazı bebekler 5aya kadar göstermezmiş.
bende sabırsızlanıyorum hayırlısıyla öğrenmek isterim ki ona göre alışveriş yapıcam.

bende merak ediyorum ya cinsiyetini benimki de doğana kadar açmaz o bacakları

söyediklerin ancak bana yeter canım kocişimde aç kaldı cokacimcoook

sende çok pişir bebeğemm. bana da ayır tabi

kızlar ben rutin tahlil sonuçlarını almaya gidiyorum birde şu domuz gribini danışayım dktra geldiğimde herkes evine gitmiş olsun yemek yemiş olsun ve pc karşısında hazır olsun byy mucuk miniklerinize

ay bana da kayınvalidemin temizlikçisi geliyor ayda bir.
o olmasa ben de yanmıştım bu tembellikle

senın kaynvalıdede ne ıyymş yafss temzlkcısını bile gnderyr bnmkıde korkuyorkı temzlkcı cgrcm dıyee her fırsatta evını kendı temzlemeyen kadın kadnmdr der:D oldum olasııı annelerı iş ögretmmş temzlkcı getrtıyorlr der:D kihkihkih kih :D:D:icecream::icecream:

ben ne yapcam yemek yaa
azcık hamsi var buğulama yapmıştım koçiş onu yer
mercimek çorbam var
yanına ne yapayım kızlarrrrrrrrrrrrrr

nerelrdesın kuzum hosgeldınn..

nefes sende hosgeldın ver bılgılerını ban cnm ekleyım hemen senıde 102. kısı olarak

hoşbulduk .yerimseniben
hemen biligileri vereyim sat 21 eylül sizin çizelgeye bakmadım ama kilo varmıydı ben yazayım 63 akannehir ama şuan 68 rekor bendedir kesin 28 haziraan doğum sağol canım
yerimseniben

bende merak ediyorum ya cinsiyetini benimki de doğana kadar açmaz o bacakları

ay benımkıde acmıycak kesınnn

sende çok pişir bebeğemm. bana da ayır tabi

banada banadaa..

senın kaynvalıdede ne ıyymş yafss temzlkcısını bile gnderyr bnmkıde korkuyorkı temzlkcı cgrcm dıyee her fırsatta evını kendı temzlemeyen kadın kadnmdr der:D oldum olasııı annelerı iş ögretmmş temzlkcı getrtıyorlr der:D kihkihkih kih :D:D:icecream::icecream:

bırı kaynanamı dedı acmıyım sımdı agzımı..keyfım yerınde bugun:D

ben ne yapcam yemek yaa
azcık hamsi var buğulama yapmıştım koçiş onu yer
mercimek çorbam var
yanına ne yapayım kızlarrrrrrrrrrrrrr

yeter cnm dah ne yapcan..

slm nefes.ne güzel bir haber.gözün aydin,Allah anali babali büyütsün:nazar:

Back
X