2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
efsane geri döndüüüüüüüüüüüüüü delikafadulden

yoklugumda görümceler beni çekiştirmiş ve benden yemek falan istemiş..

kendime yaparsam size de yaparım anacım...

benim de pazar yaptıgım taze fasulyem var hala. ama bugün biter.. yanına da domatesli makarna yapacam.. bıkmadım bıkmayacammm delikafadulden

bizimkiler pek bi keyifci çıktı kıs..sengözlerimebaksanab

evet yaaa
bu arada h.sonu hediyemi alcam ben sen ne yaptın hediye olayını konuştunmu leyla ile? alacaksan h.sonu görüşelimmi c.tesi ne dersin??

senın kaynvalıdede ne ıyymş yafss temzlkcısını bile gnderyr bnmkıde korkuyorkı temzlkcı cgrcm dıyee her fırsatta evını kendı temzlemeyen kadın kadnmdr der:D oldum olasııı annelerı iş ögretmmş temzlkcı getrtıyorlr der:D kihkihkih kih :D:D:icecream::icecream:

ayyy ne alaka yaaa
h.içi çalışıp h.sonu temizlik yapınca kendine zaman kalmıyor
o eskidenmi evde oturup temizlikti, sonrada gezerlermiş
üstelik büyük şehğirde yaşayınca herşey daha zor ... illaki almak gerekiyor
hele benimki gibi yükseklik korkusu olunca cam felan silinmiyor
valla imkan varsa 15 günde yoksa ayda 1 oda yoksa 2 ayda bir kesin kadın lazım valla...ben bu konuda hiç sallamam k.validemi

evet yaaa
bu arada h.sonu hediyemi alcam ben sen ne yaptın hediye olayını konuştunmu leyla ile? alacaksan h.sonu görüşelimmi c.tesi ne dersin??

ayyy ne alaka yaaa
h.içi çalışıp h.sonu temizlik yapınca kendine zaman kalmıyor
o eskidenmi evde oturup temizlikti, sonrada gezerlermiş
üstelik büyük şehğirde yaşayınca herşey daha zor ... illaki almak gerekiyor
hele benimki gibi yükseklik korkusu olunca cam felan silinmiyor
valla imkan varsa 15 günde yoksa ayda 1 oda yoksa 2 ayda bir kesin kadın lazım valla...ben bu konuda hiç sallamam k.validemi

ay beni,m kayınvalidem de allahtan çalışmış bi kadın oldugu için çalışan ve hamile kadının halinden anlıyor.. anlamasa da ben de takmazdım sanırım

slm nefes.ne güzel bir haber.gözün aydin,Allah anali babali büyütsün:nazar:

sağol kanaryacım hepimizinkini inşallah sağlıkla doğurup büyütmeyi nasip etsin. esasında ben mayıs annelerine gitmem lazım çünki büyük ihtimalle en fazla 35 e dayanıyor ikizler erken doğarlar ama burda sıcak samimi muhabbettesiniz ne güzel opuyorumnanaktan

yaaa bizim şirket yasaklamış siteye girilmiyokiii

hey allam ya yemek sitesini mi yasaklamışlar.

dur başka yemek tarifi vereyim

* 2 soğan
* 4 sivri biber
* 1 kg mantar
* 1 kg kuşbaşı tavuk
* 3 domates
* 4 yemek kaşığı sıvıyağ
* 1 su bardağı kaşar peynir
* pul biber
* karabiber
* tuz

Hazırlanması:

1. Soğanları ve biberleri küçük küçük doğrayıp sıvıyağda pembeleşinceye kadar pişirin.
2. Tavuğu ekleyin, 5 dakika kadar tavukları da pişirin. Domatesi ve mantarı ekleyerek harlı ateşte mantar ve tavuklar pişinceye kadar pişirin.
3. Daha sonra baharatları ekleyerek fırın tepsisine alın.
4. Üzerine kaşar peynir ekleyerek önceden ısıtılmış fırında peynir eriyinceye kadar pişirin.

Şirketin yasakladığından emin misn? bana sanki sitede bugün bir sorun varmış gibi geliyor, bende de sayfalar zor açılıyo, bu hızla inşallah siteyi çökertmezsiniz kızlar

kk dan bahsetmiyor canım, archimim in attıgı yemek tarifi linkinden bahsediyo..

Back
X