2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aramıza hoşgeldin canım.. inşallah sağsalim kavuşuruz bebeklerimize...:CüvCüv:

hoşgeldin canım,

ne ninnisi o, internette varmı,

ben sizi hatırlamıyorum siz kimdiniz CADIARZU

nayırrr nolamaz yalan söylüyorsunnn
bunu bana yapamassın
benki yılların üçkagıtcısı kötü kadirkaydirigubbakcemile3

hadi hissediyomusun hareketlerini ayyyyyy süper ben henüz hissedemiyorum baen bişiler oluyo gibi ama ayırt edemiyorum

ooo hemde nasıl hissediyorum bizim ufaklık içimi dısına cıkarana kadar tepiniyo içerdekaydirigubbakcemile3

ofyaaaa ama 3 ay yeter bulandı sunun tadını cıkarmak ıstıyorm ama ben yaaaa 5 ay offf offf neyse bebegımn canı saolsn tabe

neetcez mecbur :gitme:

kızlar bu arada ben bir yaprak dökümü hastasıyım izleyeniz varmı bilmiyorum... dün akşamda fikret doğum yaptı..umut doğdu ayyy nasıl güzel bir bebek o öyle hareketleri falan her sahnesinde gözlerim doldu bebeği gördükçe ve Allahıma bu duyguyu tattırdığı için şükrettim... tabi doğdukdan sonra daha bir bambaşka olacak.. inşşallah o günleride tadarız... fikret bile tahsine her emzirişimde gözlerim doluyor bu bizim mi gerçekten ben hep emzirdiğimde böylemi olacağım diyor tabi bende onları izlerken.. senağlama

ben ekadoma gıdıyorum doktorum erkek cok ıyı bir doktor. ama gazi hastanesınde çiğdem hanım varmış ondan herkes cok memnun arkadsımda orda dogum yaptı arastır istersen cnm.sengözlerimebaksanab

günaydın canlarım
anca bitti geçmişi okumam

esmerim biçim biçim
ölrüm esmer için
alem bana düşmandırr
esmer sevdigim için loyyyy:jeyyar:

bak seni türkülerle karsılıyommmkaydirigubbakcemile3

amin kızlarr resmen gün sayıyorumm şimdi hemen hemen haziran geldiğinde hergün birmizi doğum yapcak,bence biz en güzel ayda doğum yapcaz kızlar bebişlerimizz altında bezz üstünde atlet yaa yicem onu yicemm kızlar benim hemen hemen herkez erkek tahmin ediyorr ya sağlıkla doğsun ama kıyafetlerden dolayı kız daha bi içim kaynıyorr.

allah yardımcımız olsun dıyelım:)sonnda bebegımı kucagıma alacagımı dusununnce obıle hoş gelyr baznD:

evet bende syrettimm nasıl heyecanlandım bir bilsen cocouk geldigi an kocişime bagırıyorum gel bebiş geldi diyee oda bna gülüyorrr ay yirim onu yaa
bebegi emziririken kesin bende aglarımmm:gitme:

ayy yaprak dökümü hastasıyımm dün ilk emzirmesinde çok etkilendimmm kızlar rüyamda hep emzirirken görüyorumm sütümü bile görüyorumm

evet bende seyrettim canım. hele kucağına alıp emzirişi bu bizimmi şimdi diyişi ağladım ben ya resmen çok güzeldi. ve bende allahıma şükrettim banada bu duyguyu tattırdığı için vede sağlıcakla kucağımıza almamız için

evet bende syrettimm nasıl heyecanlandım bir bilsen cocouk geldigi an kocişime bagırıyorum gel bebiş geldi diyee oda bna gülüyorrr ay yirim onu yaa
bebegi emziririken kesin bende aglarımmm:gitme:

ağlayacağın kesinde
duygusallıktan mı yoksa
bu bebek niye tutmuyo
ayyyyy göğsümün uçları sızladı
sütüm niye yok gibi veryansınlardan mı olur bilemem artık

kzzzzzz alınma haaa şaka delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

zemuszemuszemuszemus

kıslarr itiraf etmem gerrekn bşi var ben ilk hamile oldugumu ögrenince ve bu 3 aylık sürecte annelik duygusunu hiç hissetmemiştim öle bos bir duyguydu bnmki..

ama su son 2 haftadır öyle bir annelik duygusu kapladıki benligimi gözlerim doluyor cok anlatılmaz baska bir duygu gibi geliyor...önceden ben bu bebege hiçbirsey hissetmiyorum deyip napıcam diye düşünüyordum.
dogan kadınların %8i annelik duygusuna sahip olmadan doguyormus yani bu duygu dagustan geliyormus.diyordum kesin bnde böle bi duygu yokk nasıl anne olucam diye..
ama şimdiiii:))))))))))))

bende gazi hastanesine gitmeyi düşnüyorumm ordaki çğdem hanımda doğum yapmış aysonunda izni bitcekmişş aslında ben şimdiki doktorumda çok memnunum ama bilmiyorumm kaynanam tam teşekküllü olsun diyee aklımı çeliyorrrr

her insanda farklıdır tabi. sende muhtemelen hareketlerini hissetmeye başlayınca annelik duygusuna sahip olmuşsundur canım

sağol yavrimmmmmmm
evine geldin sanırım
iyisindir inşallah

evet geldim sonunda:)))bizim oglandan biraz agrım varr sorma teyzesiii yerinde durmuyorrr seninki ne alemde

ozamn helebi gelsinnn görüşrük seninleeelülülülülülü:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…