Slmm kızlarr gÜnlerdİr sİzlerİ takİp edİyorum sıcaklıĞınızla benİde alıkoydunuz hergÜn sİzİ okuyorum okadar gÜzel Şeyler paylaŞıyorsunuz kİ bende sonunda Üye oldum kİsmetse benİm bebİŞİmde 15 hazİranda gelcek 1,5 yıllık uĞraŞlarımın karŞılıĞnı aldım sonunda İlk bebeĞİm heyecanla gÜnlerİ ayları sayıyorumm benİde aranıza kabul edİn dertlermİz sevİnÇlermİz paylaŞalım rabbİm hepİmİzİn evladı saĞlıklı hayırlı bİr Şekİlde kucaĞımıza versİn İnŞallahhh
vallayaa bebeğim kismetiyle geliyor o kadar duyguluyum ki kızlarr adım gibi adımda duygu bu aradaa bebeğim dediğim anda küt ağlıyorumm ninnisini dinledim dün isimli ninniler varyaa gözlerim dolduu zaten duygusalım hepden oldum biz bugün 14+2 olduk teyzeler cinsitini öğrenmek için sabırsızlanıyorum. izmir de tavsiye edeceğiniz iyi bir bayan doktor varmı
ben sizi hatırlamıyorum siz kimdiniz CADIARZU
hadi hissediyomusun hareketlerini ayyyyyy süper ben henüz hissedemiyorum baen bişiler oluyo gibi ama ayırt edemiyorum
ofyaaaa ama 3 ay yeter bulandı sunun tadını cıkarmak ıstıyorm ama ben yaaaa5 ay offf offf neyse bebegımn canı saolsn tabe
vallayaa bebeğim kismetiyle geliyor o kadar duyguluyum ki kızlarr adım gibi adımda duygu bu aradaa bebeğim dediğim anda küt ağlıyorumm ninnisini dinledim dün isimli ninniler varyaa gözlerim dolduu zaten duygusalım hepden oldum biz bugün 14+2 olduk teyzeler cinsitini öğrenmek için sabırsızlanıyorum. izmir de tavsiye edeceğiniz iyi bir bayan doktor varmı
günaydın canlarım
anca bitti geçmişi okumam
nayırrr nolamaz yalan söylüyorsunnn
bunu bana yapamassın
benki yılların üçkagıtcısı kötü kadirkaydirigubbakcemile3
ooo hemde nasıl hissediyorum bizim ufaklık içimi dısına cıkarana kadar tepiniyo içerdekaydirigubbakcemile3
neetcez mecbur :gitme:
kızlar bu arada ben bir yaprak dökümü hastasıyım izleyeniz varmı bilmiyorum... dün akşamda fikret doğum yaptı..umut doğdu ayyy nasıl güzel bir bebek o öyle hareketleri falan her sahnesinde gözlerim doldu bebeği gördükçe ve Allahıma bu duyguyu tattırdığı için şükrettim... tabi doğdukdan sonra daha bir bambaşka olacak.. inşşallah o günleride tadarız... fikret bile tahsine her emzirişimde gözlerim doluyor bu bizim mi gerçekten ben hep emzirdiğimde böylemi olacağım diyor tabi bende onları izlerken.. senağlama
esmerim biçim biçim
ölrüm esmer için
alem bana düşmandırr
esmer sevdigim için loyyyy:jeyyar:
bak seni türkülerle karsılıyommmkaydirigubbakcemile3
kızlar bu arada ben bir yaprak dökümü hastasıyım izleyeniz varmı bilmiyorum... dün akşamda fikret doğum yaptı..umut doğdu ayyy nasıl güzel bir bebek o öyle hareketleri falan her sahnesinde gözlerim doldu bebeği gördükçe ve Allahıma bu duyguyu tattırdığı için şükrettim... tabi doğdukdan sonra daha bir bambaşka olacak.. inşşallah o günleride tadarız... fikret bile tahsine her emzirişimde gözlerim doluyor bu bizim mi gerçekten ben hep emzirdiğimde böylemi olacağım diyor tabi bende onları izlerken.. senağlama
evet bende syrettimm nasıl heyecanlandım bir bilsen cocouk geldigi an kocişime bagırıyorum gel bebiş geldi diyee oda bna gülüyorrr ay yirim onu yaa
bebegi emziririken kesin bende aglarımmm:gitme:
ağlayacağın kesinde
duygusallıktan mı yoksa
bu bebek niye tutmuyo
ayyyyy göğsümün uçları sızladı
sütüm niye yok gibi veryansınlardan mı olur bilemem artık
kzzzzzz alınma haaa şaka delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
kıslarr itiraf etmem gerrekn bşi var ben ilk hamile oldugumu ögrenince ve bu 3 aylık sürecte annelik duygusunu hiç hissetmemiştim öle bos bir duyguydu bnmki..
ama su son 2 haftadır öyle bir annelik duygusu kapladıki benligimi gözlerim doluyor cok anlatılmaz baska bir duygu gibi geliyor...önceden ben bu bebege hiçbirsey hissetmiyorum deyip napıcam diye düşünüyordum.
dogan kadınların %8i annelik duygusuna sahip olmadan doguyormus yani bu duygu dagustan geliyormus.diyordum kesin bnde böle bi duygu yokk nasıl anne olucam diye..
ama şimdiiii:))))))))))))
sağol yavrimmmmmmm
evine geldin sanırım
iyisindir inşallah
ağlayacağın kesinde
duygusallıktan mı yoksa
bu bebek niye tutmuyo
ayyyyy göğsümün uçları sızladı
sütüm niye yok gibi veryansınlardan mı olur bilemem artık
kzzzzzz alınma haaa şaka delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?