2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
her insanda farklıdır tabi. sende muhtemelen hareketlerini hissetmeye başlayınca annelik duygusuna sahip olmuşsundur canım

evett gördükten birde hareketlerini hissettikten sonra olduuu..

annelik cok güzellll:asigim:

kıslarrr gecen gün ogluma patikkk aldımmmm sizler bşiler almaya basladınız mı

vah garibim senin hiçbişiden haberin yok
girmezsen ööle uzun süre kaçırırsın tabi

topiğimiz bile var bee cicilerle ilgili

valla bacım ben bunları yaşadım da ondan diyom
ben ampuller zaten büyüktü hamilelikle beraber kafam kadar olmuştu (keza yine aynı oldu)
benim velet tutamıyordu ben ilk zamanlar çıldırıyordum
o veryansınların hepsini yaptım şekerim
ama en güzeli ne biliyomusun
o kokuları ayyyyyyyyy ne güzel kokuyolar bir bilsen

siz hareketlerini hissediyormusunuz..ben sadece ultrasonda görüyorum...bööyle ayaklarıyla falan tırmanıyo sonra pat diye düşüyo..dönüyo falan..ama hiç hissetmiyorum

bana arkadaşlarım bebek haberini alınca hediye getirdiler takım tulum patikler şapkalar hatta bi arkadaşım bir paket bez getirmiş size en çok bu lazım olacak diye ben hiçbirşey almadım daha ama bekarken ördüğüm 3 tane yeleğim var bebişime...

siz hareketlerini hissediyormusunuz..ben sadece ultrasonda görüyorum...bööyle ayaklarıyla falan tırmanıyo sonra pat diye düşüyo..dönüyo falan..ama hiç hissetmiyorum

benimkide ultrasonda fır dönüyo ama hareketlrini hssetmiyorum.

erkek çoçuklarının hareketleri çabuk hissedilir kızlarınki ise geç hissedilir diyolar doğrumudur kiiii

walla iyi doktor dıyorlar ben ahmet bey olmasa belki giderdim oraya ama cok memnunum doktorumdan bende:) daha önce baska bir doktora gıtmiştim alsancakda ısım vermeyım memnun kalmadm ondan ılgıszlıgndn vee ılk haftlrdn olumsuz konusp benı korkutmasndn dolayıı!!!

kızlar ben yılbaşı hediyemi dün aldım ve kargo yaptım
ama aldığım arkadaş pek girmiyor siteye
göremiyorum onu siz ne yaptınız hallettinizmi

benimkide ultrasonda fır dönüyo ama hareketlrini hssetmiyorum.

erkek çoçuklarının hareketleri çabuk hissedilir kızlarınki ise geç hissedilir diyolar doğrumudur kiiii

ultrasonda baktıgmzda benımkdıe acayıp hareketlı donup duruyor. ama hareketlerıne gelınce gecen hafta cok dedım hıssdıyorm ehrks benle dalga gectı gazdr bılmem neee sankı biz gazı ayırt edemıyozzz sımdı hıc bişi hisstmyrm kıprdnmıyr ama gazı hıssedıyorm mrk etmsnler benle dalga gecenler ühüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü:'^(

ay benimki en son ultrasondaa yatması gerekirken oturmuş doktor napsa yatmadı heryerini ölçmesi için yatması gerekiyorduu eşim ilkkez orda duygulandı bebek şekline girmişti çünkü rabbim olmayanlarada nasip etsin çok güzel bir duyguuu

oyyyy kuzum benim kim dalga geçti senle boşver.ama yakındır bence hissetmemiz.merak etme

vah garibim senin hiçbişiden haberin yok
girmezsen ööle uzun süre kaçırırsın tabi

topiğimiz bile var bee cicilerle ilgili

anacım sizin hızınıza yetişilebileyomuukaydirigubbakcemile2

benimki tembel demekki sürekli uyuyomu ne

kaydirigubbakcemile3sana bir sır vereyimmi erkekler kızlara göre daha cok hareketliymiş öle diyolarr nettede birkac kez okumustum ..belkide bnmki erken ayaklanmıstırr:hulya:

:asigim:

ooo hemde nasılllll ..ama oglan annlerinin cogunun yavas yavas hareketlerini hissetmeye basladıgını tahmin ediyorum dur bakalım bi soralimmm

seninkidie kızdır kızzz:ecrin_bebek:ayy bnde basladım leyla gibi medyumlugakaydirigubbakcemile3

:asigim::asigim:ayyy bi görsen hergün patiklerini öpüyorum ultroson resmini bile öpmekten mahvettim kagıdıkaydirigubbakcemile3ayy bi dogsadaaa yalayıp yutsamkaydirigubbakcemile3

amin canım amin rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.

en son doktora gittiğimde benimkide tırmanıp tırmanıp yuvarlanıyordu.
tabi ben bunu hala dışarıdan hissetmiyorum. daha çok erken
ama onu öyle görünce ilk defa karnımda bir bebek olduğuna inandım. ilk defa o zaman daha çok sevdim:asigim:

Hamilelik (Gebelik) 14. Hafta

Gebeliğin en rahat dönemi olan ikinci terimestar'a hoşgeldiniz. Artık bebeğiniz tamamen bir insan görünümünde. Kaslardaki güç gelişimine bağlı olarak kafası öne eğik değil. Zaman zaman kafasını dik tutabiliyor. Doktorunuz ultrason ile incelerken size bebeğinizin el salladığını gösterecektir. Evet bebeğiniz artık ellerini kullanabiliyor. Gerçi bu tamamen refleks bir hareket ama olsun. Size ilk defa merhaba demesi hoş bir duygu değil mi? Bu arada bebeğiniz artık diğerlerinden tamamen farklı. Çünkü artık ona hiç değişmeden ömrünün sonuna kadar eşlik edecek olan parmak izi var!...Şu anda kendileri yaklaşık 25 gram ağırlığında ve 10 santimetre boyunda. Artık tüm besin ve oksijenini plasentası yardımıyla sizden alıyor. Plasentasyonun tamamlanması ile sizdeki uyku ve yorgunluk halide ortadan kalkacak. Dışarıdan bakanlar eğer yeterince dikkat ederlerse gebe olduğunuzu anlayabilirler. Progesteron hormonunun etkisi ile bütün düz kaslarınızda gevşeme meydana gelmiştir. Bu bel ağrıları, kabızlık ve tansiyonda hafif düşme olarak size yansır. Bulantılar geçmiştir ama yine progesteronun gevşetici etkisi ile mide içeriği yemek borunuza kaçar ve yanma olabilir. Bulantılar geçtiği için beslenmeniz düzelir, enerjiniz artar. Pekçok kadın gebeliğin bu döneminde kaybettiği cinsel dürtülerine yeniden kavuşur. Bu hoş bir durumdur. Unutmayın herhangi bir komplikasyon yok ise gebelikte cinsel ilişki yasak değildir.

Hamilelik (Gebelik) 15. Hafta

Bu haftanın sürpriz haberi: Bebeğinizin saçı çıkıyor. Gelişmekte olan bebeğin kafası üzerinde lanugo adı verilen ince ve ipeksi tüyler belirmeye başlar. Bu ilkel saçlar doğumda kaybolurlar. ıkinci önemli haber ise bebeğinizin parmağını emmeye başlamasıdır. Ultrason altında bebeğin parmağını ağzına görütüp emdiğini doktorunuz size gösterecektir. Korkmayın bu doğumdan sonra bebeğin parmak emme alışkanlığı olacağını göstermez. Sadece anne karnındaki bir refleksidir. Her bebek ane karnında parmak emer diye bir kural da yoktur, ama ultrason incelemeleri esnasında sıkça rastladığımız bir durumdur. Bu dönemde bebeğin cildi oldukça incedir ve deri altında damarlar görülebilir. Bu döneme ulaşıldığında karnınız oldukça büyümüştür. Elinizi karnınıza götürdüğünüzde uterusunuzu top gibi hissedebilirsiniz. Memelerden halk arasında ağız da denilen ve klostrum adı verilen sıvı gelebilir. Bu normal bir durumdur

güneşim neden olumsuz konuştu doktorun..benim doktorumda beni biraz korkuttu..ikili test riskli çıktı.. onlar alışık olduğu için pat diye söylüyorlar insana..pek hastanın psikolojisini düşünmüyorlar..

ayyyy bende duydum bunu az öncede yazmıştım hatta doğrumu diye. ben kız hissediyorum tabiki hayırlısı olsun bakalım yarın gidicem doktora belkim gösterir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…