her insanda farklıdır tabi. sende muhtemelen hareketlerini hissetmeye başlayınca annelik duygusuna sahip olmuşsundur canım
vah garibim senin hiçbişiden haberin yokkıslarrr gecen gün ogluma patikkk aldımmmm sizler bşiler almaya basladınız mı
evett gördükten birde hareketlerini hissettikten sonra olduuu..
annelik cok güzellll:asigim:
evet geldim sonunda:)))bizim oglandan biraz agrım varr sorma teyzesiii yerinde durmuyorrr seninki ne alemde
benim ki de iyidir teyzoşu çok şükür bir sıkıntımız yok
ozamn helebi gelsinnn görüşrük seninleeelülülülülülü:jeyyar:
kıslarrr gecen gün ogluma patikkk aldımmmm sizler bşiler almaya basladınız mı
vah garibim senin hiçbişiden haberin yok
girmezsen ööle uzun süre kaçırırsın tabi
topiğimiz bile var bee cicilerle ilgili
siz hareketlerini hissediyormusunuz..ben sadece ultrasonda görüyorum...bööyle ayaklarıyla falan tırmanıyo sonra pat diye düşüyo..dönüyo falan..ama hiç hissetmiyorum
bende gazi hastanesine gitmeyi düşnüyorumm ordaki çğdem hanımda doğum yapmış aysonunda izni bitcekmişş aslında ben şimdiki doktorumda çok memnunum ama bilmiyorumm kaynanam tam teşekküllü olsun diyee aklımı çeliyorrrr
benimkide ultrasonda fır dönüyo ama hareketlrini hssetmiyorum.
erkek çoçuklarının hareketleri çabuk hissedilir kızlarınki ise geç hissedilir diyolar doğrumudur kiiii
siz hareketlerini hissediyormusunuz..ben sadece ultrasonda görüyorum...bööyle ayaklarıyla falan tırmanıyo sonra pat diye düşüyo..dönüyo falan..ama hiç hissetmiyorum
ultrasonda baktıgmzda benımkdıe acayıp hareketlı donup duruyor. ama hareketlerıne gelınce gecen hafta cok dedım hıssdıyorm ehrks benle dalga gectı gazdr bılmem neee sankı biz gazı ayırt edemıyozzz sımdı hıc bişi hisstmyrm kıprdnmıyrama gazı hıssedıyorm mrk etmsnler benle dalga gecenler ühüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü:'^(
vah garibim senin hiçbişiden haberin yok
girmezsen ööle uzun süre kaçırırsın tabi
topiğimiz bile var bee cicilerle ilgili
benimki tembel demekki sürekli uyuyomu ne
valla bacım ben bunları yaşadım da ondan diyom
ben ampuller zaten büyüktü hamilelikle beraber kafam kadar olmuştu (keza yine aynı oldu)
benim velet tutamıyordu ben ilk zamanlar çıldırıyordum
o veryansınların hepsini yaptım şekerim
ama en güzeli ne biliyomusun
o kokuları ayyyyyyyyy ne güzel kokuyolar bir bilsen
bana arkadaşlarım bebek haberini alınca hediye getirdiler takım tulum patikler şapkalar hatta bi arkadaşım bir paket bez getirmişsize en çok bu lazım olacak diye ben hiçbirşey almadım daha ama bekarken ördüğüm 3 tane yeleğim var bebişime...
ay benimki en son ultrasondaa yatması gerekirken oturmuş doktor napsa yatmadı heryerini ölçmesi için yatması gerekiyorduu eşim ilkkez orda duygulandı bebek şekline girmişti çünkü rabbim olmayanlarada nasip etsin çok güzel bir duyguuu
walla iyi doktor dıyorlar ben ahmet bey olmasa belki giderdim oraya ama cok memnunum doktorumdan bende:) daha önce baska bir doktora gıtmiştim alsancakda ısım vermeyım memnun kalmadm ondan ılgıszlıgndn vee ılk haftlrdn olumsuz konusp benı korkutmasndn dolayıı!!!
anacım sizin hızınıza yetişilebileyomuukaydirigubbakcemile2
kaydirigubbakcemile3sana bir sır vereyimmi erkekler kızlara göre daha cok hareketliymiş öle diyolarr nettede birkac kez okumustum ..belkide bnmki erken ayaklanmıstırr:hulya:
:asigim:
ooo hemde nasılllll ..ama oglan annlerinin cogunun yavas yavas hareketlerini hissetmeye basladıgını tahmin ediyorum dur bakalım bi soralimmm
seninkidie kızdır kızzz:ecrin_bebek:ayy bnde basladım leyla gibi medyumlugakaydirigubbakcemile3
:asigim::asigim:ayyy bi görsen hergün patiklerini öpüyorum ultroson resmini bile öpmekten mahvettim kagıdıkaydirigubbakcemile3ayy bi dogsadaaa yalayıp yutsamkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?