yaaa kızlar gunaYDIN DEDIKKKKKKKKKKKKKKKKKKK:d:d HEHEHEHEHEHE
yok canın ikinci kat üstelik çıkmaları var apartmanın yani öyle düz duvarda değil.Ama yan apartmanın bahçe duvarına kalasdayıyorlar o duvar biraz yüksek o kalasa tırmnıp giriyorlar . Birkere balkondan yumurta attılar evdemiyiz diye birincisi bu ikincisi geçensene bu zamanlardı saat 9 -10 gibi tam eve girdik bi baktık balkon kapısı açık ama bişey alamamış aynı anda girmişiz bizi duyunca kaçmış. En sonuncusuda Ağustos ayında onda gece üçte girdi onda evdeydik ben farkettim ama cüzdanları almıştı tabiNeyse ben çıktım akşama gelirim ancak öptüm
günaydınnnnnnn
Günaydın kızlarrrr
Dün akşam işyerinden geç çıkrım eşimin maçı vardı onu bekledim hemde işlerimi bitirdim. Arabamız benim işyerimde duruyor. Eşim geliyor her akşam eve beraber gidiyoruz. Dün bi baktık kelebek camını kırmışlar. Neyseki arabada bişey yoktu cana geleceğine falan deyip korton ve naylonla tutturup eve gittik. Evimizin garaj girişine bıraktık. Sabah ne görelim bu seferde ön yolcu camını kırmışlar. Bu sene evimizi ikikere hırsız girmeye kalktı üçüncüsünde gece üçte biz uyurken girdi ben farkettim eşim uyandı yakalayamadı polisler falan bu mevzu 5 ay önce oldu şimdide araba camı hemde aynı gece iki defa sizcede bahtsız bedevi değilmiyim
yok canın ikinci kat üstelik çıkmaları var apartmanın yani öyle düz duvarda değil.Ama yan apartmanın bahçe duvarına kalasdayıyorlar o duvar biraz yüksek o kalasa tırmnıp giriyorlar . Birkere balkondan yumurta attılar evdemiyiz diye birincisi bu ikincisi geçensene bu zamanlardı saat 9 -10 gibi tam eve girdik bi baktık balkon kapısı açık ama bişey alamamış aynı anda girmişiz bizi duyunca kaçmış. En sonuncusuda Ağustos ayında onda gece üçte girdi onda evdeydik ben farkettim ama cüzdanları almıştı tabiNeyse ben çıktım akşama gelirim ancak öptüm
[/COLOR] bir rahat bende galiba cocuklari okula yolluyorum esimide ise sonra yatiyorum. Bugün neden se yatamadim uykumyok:1no2:
Günaydın, çok geçmiş olsun canım
bende merak ettim kaçıncı kat eviniz
eşim sabah evden çıkarken dış kapıyı uyanmayayım diye yavaş kapatıyor
her sabah uyku arasında acaba kapatamadımı açıkmı kaldı diye rahatsız oluyorum
bide biz ilk evlendiğimizde anahtarımızı hep dışarda kapıya takılı bırakırdık kaydirigubbakcemile3
artık kime rast gelirse kapıcı komşu zile basıp söylerdi
günaydın kızlar üfff sabah sabah sinirlerim bozuldu yarın için ikili test yaptırcaktık dr da hamileymiş 20 gün raporluymuş bende buğün mecburen başka dr rndevu aldım saat 2de gitcem ve ben artık rutin olarak her sabah gözümü lavaobada acıyom ama bunada şükür minişim iyiki bana bunları yapıyor dimi teyzeleri su an yoruldum yatk içinde size bakıyom uyucam herhalde.....
hahaha o işi bizde çok yaptık yol geçen hanına dönmüştü ev. anahtarı çeviren içeri giriyordu:roflol:
hatta bir keresinde işe gelirken kapıda unuttum anahtarı komşu kadın gelmiş eve bakmış. o zamanda kediyi yeni almıştık. demişlerdi tv aç da evde ses olsun yanlızlık çekmesin. neyse kadın gelmiş eve bakmış tv açık ben yokum aklı çıkmış.
bütün herkesi ayaklandırmış bu kıza birşey oldu diye.
neyse işyerinden bana ulaştılar da herkes rahata ermişti :roflol::roflol:
teyzede maşallah girmiş bakmış falan kaydirigubbakcemile3
allahtan doktorum erkek de hamile kalma derdi yok. kadın doğumcular bayan olmasın habire başlarına iş geliyor hastaneye gelmiyorlar.
hahaha o işi bizde çok yaptık yol geçen hanına dönmüştü ev. anahtarı çeviren içeri giriyordu:roflol:
hatta bir keresinde işe gelirken kapıda unuttum anahtarı komşu kadın gelmiş eve bakmış. o zamanda kediyi yeni almıştık. demişlerdi tv aç da evde ses olsun yanlızlık çekmesin. neyse kadın gelmiş eve bakmış tv açık ben yokum aklı çıkmış.
bütün herkesi ayaklandırmış bu kıza birşey oldu diye.
neyse işyerinden bana ulaştılar da herkes rahata ermişti :roflol::roflol:
kıslarr günaydın
ya bnm bugünlerde cok fazla agrım var dogru düzgün hareket edemiyorum.bebgimin sürekli hareketlerini hissediyorum zaten onu gördüğümdede kendini karnımın içinde ordan oraya atıyordu masallah cok hareketli acaba hreketliligindenmi agrım oluyor
bu arada mide bulantısı hala olan varmı?bnm hala midem bulanıyor gecmedi
benimde hala bulantılarım son surat devam cnm malesf gecer gıbı oldu dıye sevnmeye baslamstm ama azalmadıhelede aksama dogru daha da artıyor herkesın sabah bulantısı olur benm aksama bın kat daha artıyor :dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?