2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
KIZLARR 14+2 YıM BEN NEZAMAN ÖĞRENCEM YAAAAA kafamçokkarıştı

oğlan yılımı bu yıl kızlar :)

OĞlan yılı banada oĞlan dıyorlar bakalım doktor ne dıcek 14+2 yım daha ne kadar beklıcemm :(

ben gecn cumrtesı gıttım işte doktor erkege benzyr dedı sende haftaya falan gıdersen ogrenrsn eger gosterırse tabıkı:D soncta ıkımzde 14+2 yız

genel de erkek değil mi... ben de hamileliğin başından beri erkek gibi hissediyorum ama daha belli olmadı..bakalım hislerim doğru çıkacak mı..siz ne hissediyosunuz..

valla bana herkese senınkı kız dedı bende kız hısstmıyorum ama kımseye solemedım cunku bıraz erkekcı oldguum ıcın psikolojık öle hissedıyor olablrm dıyeee en önemlisi saglık bakalım.eşimn ailesı dua edyr ıns kızdr ıns kızdr onlarada gıcık oluyorm:( onlarar ne kiii kız erkek

genel de erkek değil mi... ben de hamileliğin başından beri erkek gibi hissediyorum ama daha belli olmadı..bakalım hislerim doğru çıkacak mı..siz ne hissediyosunuz..

PSİKOLOJİK OLARAK ERKEK HİS AÇISINDAN KIZ. SAĞLIKLA OLSUN FARKETMEZ AMA HEPİMİZİN İÇİNDEN BİRŞEY GEÇİYOR BENİM GÖNLÜM BİRAZCIK KIZDAN YANA CEYLİN-ADA DENİZ-YADA MASAL OĞLUŞ POYRAZ YADA RÜZGAR:CüvCüv::CüvCüv:

ben gecn cumrtesı gıttım işte doktor erkege benzyr dedı sende haftaya falan gıdersen ogrenrsn eger gosterırse tabıkı:d soncta ıkımzde 14+2 yız

ben enson 3 aylıkken gittim 2 li taramam oldu çok şükür iyi çıktıı şimdi ocak 5 de gitcem 4 lü tarama olcak inş cinsiyetide belli olur geçengittiğimizde benim bebiş oturmuş doktor karnıma vuruyor yatsın diye yatmıyor bide elini kaldırıyor sanki neden beni rahatsız ettin der gibi oyy yavrum ya kuzummm yerim onu benn

ben enson 3 aylıkken gittim 2 li taramam oldu çok şükür iyi çıktıı şimdi ocak 5 de gitcem 4 lü tarama olcak inş cinsiyetide belli olur geçengittiğimizde benim bebiş oturmuş doktor karnıma vuruyor yatsın diye yatmıyor bide elini kaldırıyor sanki neden beni rahatsız ettin der gibi oyy yavrum ya kuzummm yerim onu benn

dörtlü tarama üçlü yapılmadan mı yapılıyor

hayırlısı sağlıklıklı olsunlar da.benim bir oğlum var bunda bişey hissetmıyorum acıkcası :)

aynen bende ıkılı taramamı yaptrdm buhafta bıdahaki randevum ocagn ılk haftası:D ehehehe ozamn mecbur beklıcez

ukla ukla senin nickin niye ukla.
ucla'dan mı mezunsun yoksa

ayy ne şairane yazdım yaf
:roflol::roflol:ayyy ilahiii nerden aklına geldi yaaa
nebilim öyle kayıt olurkene ukla geldi ilk aklıma niye bilmiyomkiiifisfisfis

slm kızlarrr bugün doktora gittim oğluşum geliyooo
hayırlı olsun canıımmmm
fiyat olarak çok uygunmuş ama özelliklerine dikkat et melmea, 5 noktalı emniyet kemeri vs. gibi ayrıntıların önemli olduğunu söylüyolar..[/Q
DÜN BİDE 2 TARAFLI PUSET BEĞENDİM İLK ALTI AY BEBEĞİN YÖNÜ BANA DOĞRU OLMASI ÖNEMLİYMİŞ BEBEK KUSARSA GÖRÜP MUDAHALE ETMEK İÇİN
ben de alırsam çift yönlü düşünüyorum..
Kızlarr Şİmdİ bebek İÇİn neler dÜŞnÜyorsunuz mesela oda takımı almayı dÜŞÜnen varmı yoksa sadece koryola yeter dİyenler
sadece karyola..
KIZLARR 14+2 YİM BEN NEZAMAN ÖĞRENCEM YAAAAA kafamçokkarıştı
ben 13+0 da öğrendim canım..doktorum "13. haftada herkesinkini söylerim" dedi:)

Kızlarr Şİmdİ bebek İÇİn neler dÜŞnÜyorsunuz mesela oda takımı almayı dÜŞÜnen varmı yoksa sadece koryola yeter dİyenler

canım ben karyola ve gardrop alcamtım odası küçük şifan sığmıyor
ama öncesinde park yatak almayı planlıyorum, bizim bebişin odasında şu anda tek kişilik baza var yeni almıştım o duruyo yada ona korkuluk yaptırıp gardrop ve şifonyerde alabilirim, az büyüyüncede başlık alıp genç odasına çeviricemmm
ne pratik oldu yaw buuu:lepi:

aaa aramışmı olsun yaaa daha bişi belli diil soncta dımı bende beklemese yarn hemen gıtse bi guzeldoktora
evet canım gündüz aradı, sonuçları alınca tekrar ara demiş
bornova yakın yarım saatte otobandan gideriz dedi arkadaşım olmadı yarın için gitmeyi planlıyorlar...

eğer 2 li yapılmışsa 3 lüye gerek yok bunu okudum benn doktorumda hem fikir'ki direk 4 ye gerek duyduuu

benim ikili biraz riskli çıktı..doktor o yüzden bi de üçlüye bakalım dedi.haftaya üçlü yapılacak bana..ama doktor dörtlüden hiç bahsetmedi.

Back
X