2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aksam da yine domatesli makarna kaldı dünden onu yiicem kaydirigubbakcemile3

zaten yakında içimde makarna ağacı cıkacak..

hem üretecem hep yapacam hem yiyecem kaydirigubbakcemile3

bende hoşbeş yedim . sanırım çok yemişim şimdi farkına vardım ama geç oldu :tomato:

şu hoşbeşi de bi yiyemedim hee..
bizim kafeteryada yokmuşşş...
zaten nerede gereksiz şey var hepsi bizim kafeterya da..
gerekli şeyler yok..

ooff ben çok yiyorum gofretler çikolatalar ama ilk kez birşey aş erdimm ve bulamadım koruk suyu:( hep ekşi istiyor canımmmm

valla annem bi yerde bulursun demişti bana ama şimdi hatırlayamadım senin için sorcam yazarım buraya

ay bende salı günü kayınvalidemde bir pancar turşusu yedim.. az da kalmıştı.. bi de güzelmiş aksi gibi.. tadı damagımda kaldı.. salıdan beri tursular gelip aklıma duruyor.. pancar ve salatalık tursusuna bayılırım.. ay şimdi bile ağzım sulandı

ay bende salı günü kayınvalidemde bir pancar turşusu yedim.. az da kalmıştı.. bi de güzelmiş aksi gibi.. tadı damagımda kaldı.. salıdan beri tursular gelip aklıma duruyor.. pancar ve salatalık tursusuna bayılırım.. ay şimdi bile ağzım sulandı

özge teyzem bana yaptı pancar turşusunu. ben sirkeden tiksindiğim için yiyemiyorum
gel sana ikram edeyim. istersen buluşma günü getireyim sana

kıpırdak olması için tatlı yememiz gerekiyomuş

Ben ikili teste giderken aç gitttim kan tahlili yapıcaklar diye ne olur ne olmaz değerler iyi çıksın diye.Öğlen 2de almıştım randevüyü sabahtan öğelene kadar bişey yemediğim halde ultursayonda gösterdi doktor bak yerinde durmuyor didye baktım resmen zıplıyor gibi atıyor kendini helede öle çikolata filan yesem çocuk napçak acaba kaydirigubbakcemile3 şaka bi yana o bebekle çok alakalı bişey yengem yeni doğum yaptı onunda bebeği pek hareketli değildi doğdu hale öle sakin bi bebek bence taa ozmanlardann belli oluyır doğunca nasıl olucağı herkezde geçerli değil yani kıpırdama olayı

AkŞamları Çok halsız oluyorumm sofrayı bıle eŞım topluyorrr hep bÖylemı olcak arkadaŞlar bıde akŞamları mıde aĞrısı Çok Çekıyorum

benim ikili biraz riskli çıktı..doktor o yüzden bi de üçlüye bakalım dedi.haftaya üçlü yapılacak bana..ama doktor dörtlüden hiç bahsetmedi.

amniyosentez yapılmıyormu
benimde aynıydı 2li testim riskli çıktı 3lü test sonra amniyo olacak dedi
bende hiç istemiyorum

Ben ikili teste giderken aç gitttim kan tahlili yapıcaklar diye ne olur ne olmaz değerler iyi çıksın diye.Öğlen 2de almıştım randevüyü sabahtan öğelene kadar bişey yemediğim halde ultursayonda gösterdi doktor bak yerinde durmuyor didye baktım resmen zıplıyor gibi atıyor kendini helede öle çikolata filan yesem çocuk napçak acaba kaydirigubbakcemile3 şaka bi yana o bebekle çok alakalı bişey yengem yeni doğum yaptı onunda bebeği pek hareketli değildi doğdu hale öle sakin bi bebek bence taa ozmanlardann belli oluyır doğunca nasıl olucağı herkezde geçerli değil yani kıpırdama olayı

valla benimki ya bana naz yaptı yada canı çikolata falan istedi neyapayım bende dayandım çikolataya ama sonunda ben kazandım ya ohh :teytey:

Back
X