Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım yeni bir bilgi yani ultrasona girerken birşeymi yemek lazım yani anlamadımm
bende hoşbeş yedim . sanırım çok yemişim şimdi farkına vardım ama geç oldu :tomato:
ooff ben çok yiyorum gofretler çikolatalar ama ilk kez birşey aş erdimm ve bulamadım koruk suyuhep ekşi istiyor canımmmm
sana da verim mi :kedi:
valla annem bi yerde bulursun demişti bana ama şimdi hatırlayamadım senin için sorcam yazarım buraya
tamam :1rolleyes:saol canım sabah öle çok tatlı yedim ki hiçççç tatlı bişey göresim yok
ay bende salı günü kayınvalidemde bir pancar turşusu yedim.. az da kalmıştı.. bi de güzelmiş aksi gibi.. tadı damagımda kaldı.. salıdan beri tursular gelip aklıma duruyor.. pancar ve salatalık tursusuna bayılırım.. ay şimdi bile ağzım sulandı
tamam :1rolleyes:
zaten isteseydin kalmamıştı![]()
ii akşamlar sekerim..herkese iyi akşamlar arkadaşlar
kızlar yazdıklarımı görmedinizmi bir el atın allah rızası için avrupa yakasındakiler
herkese iyi akşamlar arkadaşlar
kıpırdak olması için tatlı yememiz gerekiyomuş
benim ikili biraz riskli çıktı..doktor o yüzden bi de üçlüye bakalım dedi.haftaya üçlü yapılacak bana..ama doktor dörtlüden hiç bahsetmedi.
Ben ikili teste giderken aç gitttim kan tahlili yapıcaklar diye ne olur ne olmaz değerler iyi çıksın diye.Öğlen 2de almıştım randevüyü sabahtan öğelene kadar bişey yemediğim halde ultursayonda gösterdi doktor bak yerinde durmuyor didye baktım resmen zıplıyor gibi atıyor kendini helede öle çikolata filan yesem çocuk napçak acaba kaydirigubbakcemile3 şaka bi yana o bebekle çok alakalı bişey yengem yeni doğum yaptı onunda bebeği pek hareketli değildi doğdu hale öle sakin bi bebek bence taa ozmanlardann belli oluyır doğunca nasıl olucağı herkezde geçerli değil yani kıpırdama olayı
ay olabilir vallaaa delikafaduldenözge teyzem bana yaptı pancar turşusunu. ben sirkeden tiksindiğim için yiyemiyorum
gel sana ikram edeyim. istersen buluşma günü getireyim sana