2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar birdaha geçmişe gidersem beni durdurunnnnnnnnnnnnn.Atlaya atlaya baktım yinede tam bir saatimi aldı

Malmea İkili testini Rıza Bey yapmamışmıydı senin ???? Keşke muayenehanesine gitseydin.
Muayne ücreti 230 TL ikili falan farketmiyor. Kan tahlilinide labaratuarda yaptırdım 115 lira ama ben 19 lira ödedim. İnternetional uçmuş bence

Kızlar birdaha geçmişe gidersem beni durdurunnnnnnnnnnnnn.Atlaya atlaya baktım yinede tam bir saatimi aldı

Malmea İkili testini Rıza Bey yapmamışmıydı senin ???? Keşke muayenehanesine gitseydin.
Muayne ücreti 230 TL ikili falan farketmiyor. Kan tahlilinide labaratuarda yaptırdım 115 lira ama ben 19 lira ödedim. İnternetional uçmuş bence

Evet o yapmıştı, demek ki hastane geçirmiş bana.

kızlar bizi önümüzdeki aylarda neler bekliyorr acabaaaaa kafamda hep soru işaretleri,?????????ben nasıl çocuk bakcammm ya düşürürsem off korkuyorummmm

aranızda en çok parayı bayılan benim herhalde.
aradaki farkla ben bebeğime kaç tane body alırdım yaa. kahrolsun 2 li testi pahalı yapan hastaneler :enbuyukkk:

bencede hamilelere yapılan testler bence de ücretsiz olmalı ama
hata bizde özele gidiyoruz daha kolay işimize geliyor sıra beklemiyelim
eziyet olmasın diye bayılıyoruz paraları ama burda devlette de hata var....

günaydınlarrrrrrrrrrr opuyorumnanaktan

bende Allah izin verirse haziran annesi olucam :)

ikili testi bende yaptırdım devlet hastanesinde para ödemedim dr umun hastanesi idi sizler özelemi gidiosunuz?

dün sonuçları aldım bugün faxlicam dr uma bakalım ne dicek Allahım hayırlısıyla kötü bi sonuç çıkmaz inşallah :Saruboceq:

ben şu an hiç ilaç kullnmıorum dr um ne derse onunla devam edicem oyy çok heyecanlıyım...

hoşgeldin gülay..ben de ankaralıyım.. doktorun kim?

Of ee nasıl yapcaz biz bu kayıt işini? İşyerim de dağ başında, tarla ortasında, medeniyete 10 km.
benizde şehir dışı gibi vallaaa, dr gitmek için bile full izinli oluyorum geri dönmem imkansız oluyor otobüs yok bizim buraya, takside 25-30 tl tutuyoooo

bi fena oldum be archimim

çok alışmış olacağız buraya. ama bebekleri görünce kk yı da unuturuz :1rolleyes:

ayy hakkaten yaa.. bide iş olmayınca evde işteki gibi girilmiyo valla nedense kaydirigubbakcemile3
benimkini şimdi uyutabildim diye gireriz arada kaydirigubbakcemile3
ama bize uyan saat diğerlerine uymuyor olacak falan..
gerçi 4-5-6 ay sonra izinler bitip işler başlayınca yine dökülmeye başlar millet.. ayy özledim ben bebişimi bıraktım evde geldim yazarız artık opuyorumnanaktan

off bebeğimi nasıl bırakıp işe geleceğim ya
hiç hatırlatma o günleri :delphin:

ya benimde yürürken popom ağrıyor, bazen topallıyacak gibi oluyorum,

İşte bu siteye bayılmamın nedeni her seferinde yalnız olmadığımı hissetmek. Benimde canım aynen öyle hatta ayağa kalkar kalkmaz birkaç saniye bekliyorum hemen adım atamıyorum çok canım yanıyor

kız o fincanda civciv mi var.. :1shok:
ayy çıkar onu yazııkkkk :sinifsinif:

evett çok değişik bi resim ama dimii:)

hoşgeldin gülay..ben de ankaralıyım.. doktorun kim?

hoşbuldum canım benim zekai tahir burak hastanesinden serdar oğuz nenehatunda kendi yeri ultrasona bi orda giriorum tahlilde falan hastaneye gidiorum:) ama çok tatlı bi dr ben çok sewiorum

sen kime gidiosun?

ya bende geçen gün insanın poposu ağrırmı yaa die şikayet etmiştim normalmiş demekki kaydirigubbakcemile3

aynen yaa dünden beri başladı bende de. yürürken kalçama birşey batıyormuş gibi oluyor

daha öncede olmuştu bana o zaman hamile değildim tedavi görüyordum
doktoruma acaba onunla alakalımı diye sordum
alakası yok dedi eklem ağrısı diyip kas gevşetici hap vermişti

ukla bizim haftalar aynı görünüyo ama benimkisi aslında 1 hafta daha ileride ultrasona göre...

ayy hakkaten yaa.. bide iş olmayınca evde işteki gibi girilmiyo valla nedense kaydirigubbakcemile3
benimkini şimdi uyutabildim diye gireriz arada kaydirigubbakcemile3
ama bize uyan saat diğerlerine uymuyor olacak falan..
gerçi 4-5-6 ay sonra izinler bitip işler başlayınca yine dökülmeye başlar millet.. ayy özledim ben bebişimi bıraktım evde geldim yazarız artık opuyorumnanaktan

hazır konu açılmışken bende çalışıyorumm benim düşüncem nisanda doğumi znime ayrılcamm ağustoda iznmi bitcem kismetse ama ben işe dönmücem yani ağustos sonunda işi bırakcam yinede ödenek almaya hak edermiyim yani hakkım almadan çıkmam zatennn gerçi biz doğum iznine ayrıldığımız günden itibaren onlara hiç bir masrafımız olmuyormuşş sskmızı bile yatırmalarnıa gerek kalmıyormuşş dimi tam bir bilgin varsa yazarmısın

bencede hamilelere yapılan testler bence de ücretsiz olmalı ama
hata bizde özele gidiyoruz daha kolay işimize geliyor sıra beklemiyelim
eziyet olmasın diye bayılıyoruz paraları ama burda devlette de hata var....

bencede parasız olmalı ama dediğin gibi devlet hastanesine gitmem için 1 gün beklemem lazım
zaten işyerinden zor izin alıyorum, nasıl gideyim devlet hastanesine. mecburen paraları veriyoruz
bizi bu hale getirenler utansın ne diyim

azize dün böyle yazmışsınya merak ettim sen hamileliğinde kaç kilo almıştın ve bebeğin ne kadar doğmuştu?
buarada günaydın kızlar hepinizeee opuyorumnanaktan
ya ben 3 gündür süt felan içmiyorum, hatta eşim hadi süt saati d,iyorrr ben içemem yaaa deyip kaytarıyorum midem ağrıyor midem bulanıyor felan deyip yalan söylüyorum halbuki çok tiksiniyorummm, hep içmemek için uyukluyo numarası yapıp yatağa gidiyorum yatır beni diyorum o da o ara unutuyo süt olayınımirmirmirmir

İşte bu siteye bayılmamın nedeni her seferinde yalnız olmadığımı hissetmek. Benimde canım aynen öyle hatta ayağa kalkar kalkmaz birkaç saniye bekliyorum hemen adım atamıyorum çok canım yanıyor

bana 3-4 ay önce yine olmuştu o zamanda kadın doğum doktoruma kontrole gidiyordum bizim durumla alakası yok demişti ama bidahaki kontrolümde sorcam yine doktora
dediğim gibi bazen topallıyacak gibi oluyorum

Back
X