2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bana ikili testte iiice geçirmişler demek ki. Ultrason 460, tahlil 160 tuttu mafoldumben

slm bende cok uzun zamandır yoktum ve çok uzun konular gecmiş.Sanırım içinizdeki en üzgün hamile ben olacagım.Çünkü eşimden ayrılmak üzereyim ve çok mutsuzum.Herşeye rağmen bebeğimi dünyaya getirmeye kararlıyım.Allah hepimizin yanında olsun

bu arada ben 14h 4gunluk oldum rahat bir hamilelik geciriyorum.Hamileliğimin basından bugune kadar elevit kullanıyorum.DOKTORUM HAMİLELİĞİN SON GUNUNE KADAR kullanıcagımı soyledı.Ama dun doktora gıttım Elevıt içme dedi aşırı derecede kilo almıssın dedı.

canım çok üzüldüm sizin adınıza geri dönüşü yokmu acaba , bir orta yolu felan hem bak hamilesinde??? en mutlu günleriniz olmalıı...:teselli:

hangi hastane ???

maltepe üniversitesi tıp fakültesine gidiyorum. diğer testlerim çok uygundu ama 2 li teste çok para istediler

gel sen de bizde yaptır ikiz gardaşım delikafadulden

sen hastanenin kapısını aç koşarak geliyorum şimdi. doktorumdan memnun olmasam gelirdim valla.

bu arada 2010 ağustos anneleri piyasaya çıkmış. yaşlandık mı ne :ecrin_bebek:

günaydın kızlar..
keysicim çok üzüldüm, umarım bu sorunlar geçicidir..

ben de hamileliğin 6. haftasından beri elevit kullanıyorum.. ben de de çok kilo yaptı.. daha doğrusu iştahımı actı ben de kilo aldım..
ama 1 haftadır 2 günde bir içmeye başladım ve içtiğimde de akşamları içiyorum.. kilo almam durdu, o eski açlıgım da yok.. artık her akşam içmeye devam edeceğim ben de
bende akşamları içiyorum eleviti, gündüz midemi bulandırdı benimde..

ben ilk hamileliğimde çok süt içerdim günde 4bardak içerdim.

azize dün böyle yazmışsınya merak ettim sen hamileliğinde kaç kilo almıştın ve bebeğin ne kadar doğmuştu?
buarada günaydın kızlar hepinizeee opuyorumnanaktan

sen hastanenin kapısını aç koşarak geliyorum şimdi. doktorumdan memnun olmasam gelirdim valla.[/B]

bu arada 2010 ağustos anneleri piyasaya çıkmış. yaşlandık mı ne :ecrin_bebek:
tamam bir gün gelmek istersen kapımız açık kaydirigubbakcemile3 bir gün fakir ama gururlu bir genç vardı eskiden diye gelebilirsin kaydirigubbakcemile3

ikizmi olcak arkadaşın belik o yüzdendir çitf tarifee
yookk ikiz olmadı ikizimin bebiki.. tek bebik o

amerikaya mı gönderdiler testi. o nasıl uçuk fiyat öyle :1shok::1shok:
allah iyiliğini versin koptum yine be :roflol:

çok enteresannn ben 2 hafta oldu içiyorum hatta az önce içtim tok karnına maşallah yok birşeyy bende bünye meselesi galibaaa

demir ilacının aç içilmesi gerekiyor diye biliorum hatta ban sütle meyva suyuyla bile içme sadece suyla iç diye tembihledi dr

Hemen değiştirmem gereken yoksa çocuğumun doğduktan sonra donsuz gezeceği bir yer demek ki .
International Hospital

evet canım ama her sağlık ocağında yok
arayıp sorduk onlarda yakın yerlerin isimlerini verdiler
sabah eşimle gittik vuruldum

bide iğneyi yapan kadın kendi semtinizdeki sağlık ocağına gebelik kaydı yaptırdınız mı diye sordu, siz yaptırdınızmı

inşallah hayırlı olur , sağol canım
ben sağlık ocağına hiç gitmedim yaaaa
daemonnnnnnnnnnnnn kısss bizde bi gitsek mahalledekineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

günaydınlarrrrrrrrrrr opuyorumnanaktan

bende Allah izin verirse haziran annesi olucam :)

ikili testi bende yaptırdım devlet hastanesinde para ödemedim dr umun hastanesi idi sizler özelemi gidiosunuz?

dün sonuçları aldım bugün faxlicam dr uma bakalım ne dicek Allahım hayırlısıyla kötü bi sonuç çıkmaz inşallah :Saruboceq:

ben şu an hiç ilaç kullnmıorum dr um ne derse onunla devam edicem oyy çok heyecanlıyım...

Back
X