Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm bende cok uzun zamandır yoktum ve çok uzun konular gecmiş.Sanırım içinizdeki en üzgün hamile ben olacagım.Çünkü eşimden ayrılmak üzereyim ve çok mutsuzum.Herşeye rağmen bebeğimi dünyaya getirmeye kararlıyım.Allah hepimizin yanında olsun
bu arada ben 14h 4gunluk oldum rahat bir hamilelik geciriyorum.Hamileliğimin basından bugune kadar elevit kullanıyorum.DOKTORUM HAMİLELİĞİN SON GUNUNE KADAR kullanıcagımı soyledı.Ama dun doktora gıttım Elevıt içme dedi aşırı derecede kilo almıssın dedı.
hangi hastane ???
gel sen de bizde yaptır ikiz gardaşım delikafadulden
gel sen de bizde yaptır ikiz gardaşım delikafadulden
Bana ikili testte iiice geçirmişler demek ki. Ultrason 460, tahlil 160 tuttu mafoldumben
şekerim biz uyandık çoktan kaç sayfada yazı yazdık. sen daha şimdi mi kalkıyorsun. kınadım seni sırnaşık şey
bende akşamları içiyorum eleviti, gündüz midemi bulandırdı benimde..günaydın kızlar..
keysicim çok üzüldüm, umarım bu sorunlar geçicidir..
ben de hamileliğin 6. haftasından beri elevit kullanıyorum.. ben de de çok kilo yaptı.. daha doğrusu iştahımı actı ben de kilo aldım..
ama 1 haftadır 2 günde bir içmeye başladım ve içtiğimde de akşamları içiyorum.. kilo almam durdu, o eski açlıgım da yok.. artık her akşam içmeye devam edeceğim ben de
ikizmi olcak arkadaşın belik o yüzdendir çitf tarifee
ben ilk hamileliğimde çok süt içerdim günde 4bardak içerdim.
offf o ne öyle yaaa..Bana ikili testte iiice geçirmişler demek ki. Ultrason 460, tahlil 160 tuttu mafoldumben
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnhayırlı olsun.yavaş yavaş aşı yaptıranların sayısı artıyo sanırım.
aşı olan-olmayan tüm anneleri ve bebeklerini allah korusun.
yok kız tekizim olacak delikafadulden
ezme beni tamam mı yazık bana:gitme:
tamam bir gün gelmek istersen kapımız açık kaydirigubbakcemile3 bir gün fakir ama gururlu bir genç vardı eskiden diye gelebilirsin kaydirigubbakcemile3sen hastanenin kapısını aç koşarak geliyorum şimdi. doktorumdan memnun olmasam gelirdim valla.[/B]
bu arada 2010 ağustos anneleri piyasaya çıkmış. yaşlandık mı ne :ecrin_bebek:
yookk ikiz olmadı ikizimin bebiki.. tek bebik oikizmi olcak arkadaşın belik o yüzdendir çitf tarifee
allah iyiliğini versin koptum yine be :roflol:
amerikaya mı gönderdiler testi. o nasıl uçuk fiyat öyle :1shok::1shok:
offf o ne öyle yaaa..
neresi orası çok merak ettim
çok enteresannn ben 2 hafta oldu içiyorum hatta az önce içtim tok karnına maşallah yok birşeyy bende bünye meselesi galibaaa
ben sağlık ocağına hiç gitmedim yaaaaevet canım ama her sağlık ocağında yok
arayıp sorduk onlarda yakın yerlerin isimlerini verdiler
sabah eşimle gittik vuruldum
bide iğneyi yapan kadın kendi semtinizdeki sağlık ocağına gebelik kaydı yaptırdınız mı diye sordu, siz yaptırdınızmı
inşallah hayırlı olur , sağol canım
hahahahahaha valla öyle olması gerek aynenn kaydirigubbakcemile3
promosyonlu tarif mi ki o ?hani ilkinde o kadar para alıyolar ama sonraki 12 çocuğa bedava diyemirmirmirmir