siz nereye uye oluyosunuz ya mıllet numunelerı almıs bıle bız hıc bıyere uye olmadıkkama olmuyo bi sürü posta denedim olmadı kıl şeylerrr
ya tabı demesı kolay odencek kredın olunca oturmak hıcte guxel gelmıyo yoksa bende bayılıyuorum evde yatmayaa:sinifsinif:evde oturmak kadar güzel bişi var mı ayol sende zemuszemus
sanmıyorumm.. belkı bugun gıdıcem paramı almayabelki geri çağırırlar seni tekrardan. çağırmazlarsa da şikayet et işyerini
ssk sız eleman çalıştırmak neymiş görsünlerklava:
ama olmuyo bi sürü posta denedim olmadı kıl şeylerrr
işte sacma sapan seyler yuzunden boyle oldu cnm artık ev kadınıyımmafoldumbenmafoldumben
canım benim üzülme herşey olacağına varır
boşver şimdi sen bol bol dinlen bebeğini düşünnn, ne güzel işte kendine bolca vakit ayıracaksın artıkkk bebişede
belki geri çağırırlar seni tekrardan. çağırmazlarsa da şikayet et işyerini
ssk sız eleman çalıştırmak neymiş görsünlerklava:
hava çok yağıyor yaa bayağıda karardı.. :ecrin_bebek:
hava çok yağıyor yaa bayağıda karardı.. :ecrin_bebek:
yok cnm tazmınat hakkım zaten ssk yoktu bende
siz nereye uye oluyosunuz ya mıllet numunelerı almıs bıle bız hıc bıyere uye olmadıkk
HERO BABY, MİLUPA kaydirigubbakcemile3
nasıl yaa sssk yoktu bak canım bende 3,5 yıl ssk sız çalıştımm o zaman farkında dğeildim ama anladığımda çok geçti elimde orda çalıştığmı gösteren bazı evraklar vardı korgo imzaları gib aldım örnekleri dedimm madem ssk yapmadınız bana tazminat verceksiniz aldım ozaman 2,000 bin tl sende tehdit ett eğer uğraşsaydım şikayet ederdim 3,5 yılı yüklerdi sska ama uğraşmadımm iştee bence sende yap yazık doğum önncesi zor olurrr
hehe bende yaptım şimdiiiiiiiiiiBen de bilgilerimi girip kaydet tuşuna bastıktan sonra hata verdi, güncelleyince mu posta adresi kayıtlıdır dedi. Madem kayıtlı o zaman giriş yapabilmeliyim dedim, yazmış olduğum mail adresimle giriş yapmayı denedim oldu
yani hem ssk yaptırma hemde tavırlıymış gibi haber gönder
yok hsp nosunu yollasın bilmem ne
sonuçta seninle orda çalışan biri arasında çıktıysa tartışma diğerleri niye bu kadar tavırlı onu anlayamadım
resmi evrakta imzan varsa bence hiç durma şikayet et
hatta senden başka şuan hala orda ssk sız çalışan varsa
işin daha kolay olur
sen ısyerını tehdıt ederekmı aldınj 2000 tl yınasıl yaa sssk yoktu bak canım bende 3,5 yıl ssk sız çalıştımm o zaman farkında dğeildim ama anladığımda çok geçti elimde orda çalıştığmı gösteren bazı evraklar vardı korgo imzaları gib aldım örnekleri dedimm madem ssk yapmadınız bana tazminat verceksiniz aldım ozaman 2,000 bin tl sende tehdit ett eğer uğraşsaydım şikayet ederdim 3,5 yılı yüklerdi sska ama uğraşmadımm iştee bence sende yap yazık doğum önncesi zor olurrr
bir de evybabysiz nereye uye oluyosunuz ya mıllet numunelerı almıs bıle bız hıc bıyere uye olmadıkk
tabi canım hem seni mağdur ediyor hemde suçlu oluyorsun
bencede açık konuş ya tazminat verirsiniz de yada şikayet ederim de
8 ayın tazminatı çok olmayabilir
en azından sskya yatırmadıkları parayı üstüne eklesinler
benim teyzemide ssk sız çalıştırıyorlardı ama ssk yapmamak için daha yüksek ücrete anlaşmışlardı, kadınında ihtiyacı vardı kabul etmişti
ayyy ben sinir oldum
siz nereye uye oluyosunuz ya mıllet numunelerı almıs bıle bız hıc bıyere uye olmadıkk
bende hero babye uye oldum sımdı mılupayada olayım bakalım:zemuszemus
bızım ısyerı bı hanın ıcınde yan buroda claısan kızla kavga ettım.
bazı musterılere gonderdıgım polıcelerde ımzalarım var.. paramı almaya gıdınce tavırlarına gore verıcem kararımı
sen ısyerını tehdıt ederekmı aldınj 2000 tl yı
hava mı yağıyor anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?