2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hava çok yağıyor yaa bayağıda karardı.. :ecrin_bebek:

ama olmuyo bi sürü posta denedim olmadı kıl şeylerrr
siz nereye uye oluyosunuz ya mıllet numunelerı almıs bıle bız hıc bıyere uye olmadıkk
evde oturmak kadar güzel bişi var mı ayol sende zemuszemus
ya tabı demesı kolay odencek kredın olunca oturmak hıcte guxel gelmıyo yoksa bende bayılıyuorum evde yatmayaa:sinifsinif:
belki geri çağırırlar seni tekrardan. çağırmazlarsa da şikayet et işyerini
ssk sız eleman çalıştırmak neymiş görsünlerklava:
sanmıyorumm.. belkı bugun gıdıcem paramı almaya

hehehe herobaby ye zırt diye kayıt oldum. hihoyyythihoyyyt
bebeğe ait isim ve cinsiyet bilgisini kafadan salladım ama olsun

ama olmuyo bi sürü posta denedim olmadı kıl şeylerrr

Ben de bilgilerimi girip kaydet tuşuna bastıktan sonra hata verdi, güncelleyince mu posta adresi kayıtlıdır dedi. Madem kayıtlı o zaman giriş yapabilmeliyim dedim, yazmış olduğum mail adresimle giriş yapmayı denedim oldu

belki geri çağırırlar seni tekrardan. çağırmazlarsa da şikayet et işyerini
ssk sız eleman çalıştırmak neymiş görsünlerklava:

yani hem ssk yaptırma hemde tavırlıymış gibi haber gönder
yok hsp nosunu yollasın bilmem ne

sonuçta seninle orda çalışan biri arasında çıktıysa tartışma diğerleri niye bu kadar tavırlı onu anlayamadım

resmi evrakta imzan varsa bence hiç durma şikayet et
hatta senden başka şuan hala orda ssk sız çalışan varsa
işin daha kolay olur

yok cnm tazmınat hakkım zaten ssk yoktu bende

nasıl yaa sssk yoktu bak canım bende 3,5 yıl ssk sız çalıştımm o zaman farkında dğeildim ama anladığımda çok geçti elimde orda çalıştığmı gösteren bazı evraklar vardı korgo imzaları gib aldım örnekleri dedimm madem ssk yapmadınız bana tazminat verceksiniz aldım ozaman 2,000 bin tl sende tehdit ett eğer uğraşsaydım şikayet ederdim 3,5 yılı yüklerdi sska ama uğraşmadımm iştee bence sende yap yazık doğum önncesi zor olurrr

tabi canım hem seni mağdur ediyor hemde suçlu oluyorsun
bencede açık konuş ya tazminat verirsiniz de yada şikayet ederim de
8 ayın tazminatı çok olmayabilir
en azından sskya yatırmadıkları parayı üstüne eklesinler
benim teyzemide ssk sız çalıştırıyorlardı ama ssk yapmamak için daha yüksek ücrete anlaşmışlardı, kadınında ihtiyacı vardı kabul etmişti

ayyy ben sinir oldum

hehe bende yaptım şimdiiiiiiiiii

bızım ısyerı bı hanın ıcınde yan buroda claısan kızla kavga ettım.
bazı musterılere gonderdıgım polıcelerde ımzalarım var.. paramı almaya gıdınce tavırlarına gore verıcem kararımı

sen ısyerını tehdıt ederekmı aldınj 2000 tl yı

daemon tazminat için mücadele et bari kredinin bir kısmını ödersiniz

gıdınce konusayım bakalım en azından ssk lı olsaydım bazı hakalrım olacaktı. bunları hatırlatmakta fayda var teskkurler kızlarrr..

evettt üstü kapalı tehdit ettim zaten girdiğim yılddan beri gelen kargoları ben imzaladımm aldım örnekleri şahitimde vardı eğer işi uzatsaydım dava açacaktımm ama uğraşöadımm hakkım daha fazlaydı ama sonuçda zamanında çok desteği oldu orta yolu buldukkk 2000 bine anlaştık hala daha yolum var 5 yılak adar dava açma yoluu istesem şıp diye 3,5 yıllık ssk yükler devlet dava açmam lazımm

daemon lütfen hakkını ara onlar seni olmucak yere gözden çıkarıyorsaa sende çıkar onları gözden de yaa benmi sskmı yapmadnız siz şikayet etsem para cezası yersiniz benim sskmıda mecbur devlete peşin ödersinizz benn bu yola gitmek istemiyorum güzel günlerin hatrınaa anlaşalım dee ben aynen böyle yaptımm olduu yaa babasnın hayrınamı çalıştık o kadar yıll beleşcilerrr ayy sinir oldumm resmen kul hakkı hamile hamile seni kimse üzemezz izin vermeee çocuğunun rıskını onlara bırakmaaa

bende molfix,milupa ve baystar a üye oldum..bakalım numune gönderecekler mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…