:roflol::roflol::roflol:
höh işteee:roflol::roflol:naniknanikHÖH ne kızCADIARZU:roflol:
tazminatını falan alabilecek misin, sizin krediniz vardı dimi
üzüldüm ama belkide böylesi daha hayırlıdır canım
sen de iyiymişsin. ben dünyada bi tek eşimden utanmam. herşeyimi bilir. en çok onun yanında rahat davranırım.
siz genel temizliği bırakında asıl k...nızı nasıl sileceksiniz onu düşünün. genel temizlik ayda bir kere, öbürü hergün...
ayy evet yaaaaaaaaaaa:roflol::roflol:bkz: yuh,çüş,breh,de gidi deh vs...kaydirigubbakcemile3
nasıl yani işsiz mi kaldın?? ben mi yanlış anladımver bılgılerını kusum hemen ekleyımmm coookk ozur dılerımmm...
eh işte canım dun ıtıbarıyle ıssız kaldım bızım yan ofısten kızın bırıyle gırdık bırbırımıze cıktım geldım yoksa onu oldurcektım orda...
sen nasılsın napıyosun bakalımm
ver bılgılerını kusum hemen ekleyımmm coookk ozur dılerımmm...
eh işte canım dun ıtıbarıyle ıssız kaldım bızım yan ofısten kızın bırıyle gırdık bırbırımıze cıktım geldım yoksa onu oldurcektım orda...
canım benim lüzumsuz insanlar için bebeğini üzmeye değer mi yapma böyle..bebeğine vakit ayıracağını falan düşün...
kredi borcunuz varmış o yüzden üzüldüm bende...
yok cnm tazmınat hakkım zaten ssk yoktu bende
sen de iyiymişsin. ben dünyada bi tek eşimden utanmam. herşeyimi bilir. en çok onun yanında rahat davranırım.
siz genel temizliği bırakında asıl k...nızı nasıl sileceksiniz onu düşünün. genel temizlik ayda bir kere, öbürü hergün...
ya ben ağda yaptırıyordum hatta hamile kaldığım ilk ay dada yaptırdım:roflol::roflol::roflol:
daemoncum o zaman bebeğin erkek olabilir tüyler eskisine göre daha çok uzuyosa erkek olabilirmiş bakalım sende tutcak mı..
bugün bikaç yeni kişi gördüm ben..105 kişi olmuşuzdur en az..
buarada kızlar ben de kuaföre gidiyorum ağda için ve bence en rahatı da o..
nasıl yani işsiz mi kaldın?? ben mi yanlış anladım
ne oldu kiii
canım ben gerçi sana zöel mesaj attım bilgilerimi verdim ama beni ekledin dimi eklemediysen hemen vereyim bilgilerimi
ßen üye oldum kızlarr hihoyyyt
ama olmuyo bi sürü posta denedim olmadı kıl şeylerrrKayıtlı diyorsa yazdığınız bilgilerle giriş yapmaya çalışın, bana da aynı uyarıyı verdi ama giriş yaptım
işte sacma sapan seyler yuzunden boyle oldu cnm artık ev kadınıyımmafoldumbenmafoldumben
ekledım cnm lıstemıs ılk sayfada ordan bakabılırsınızz
ver bılgılerını kusum hemen ekleyımmm coookk ozur dılerımmm...
aaa neden yapmadılar
kaç aydır çalışıyordun sen orda
ben senin yerinde olsam şikayet ederim yesinler cezayı
ya ben ağda yaptırıyordum hatta hamile kaldığım ilk ay dada yaptırdım
sonrada kastığım için bıraktım bi kaç seferdir jiletle alıyorum bu arada bende mantar oluştu ilaç kullandım geçen ay, korkuyorum ağda yaptırırsam oluşursa diye, çünkü hiç bu zamana kadar mantar olmamıştı, ağdadan sonra oldu ...
canım yaaaaa:1hug:zaten oradakı durumum krıtıktı ama gereksız bırının buna sebep olması uzdu benı kı orda o sınırle merdıvenlerden nasıl ındıgımı bılmıyorum bırıde demezmı bu kız hamıle bı bakalım dustumu kaldımı dıye bırı telefon bıle acmadı arkamdan poatronlarım bı arkadasıma parasını san averelım sen ver yada arayıp sole hesap nosunu versın demıs bende kendı hesabımı kendım cozerım dedım.. Cok berbat durumdaydım dun sınır krızı gecırcektım ablam geldı hemen sonra sınırden kramplar gırdı karnıma baktım olmıycak kalktım temızlık yaptım delı gıbı bugunde belım agrıyoo
nasılsırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?