2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

:roflol:
sen de şimdiden canımızı sıkma leach yaa klava: :roflol:

nasıl yani işsiz mi kaldın?? ben mi yanlış anladım
ne oldu kiii

canım ben gerçi sana zöel mesaj attım bilgilerimi verdim ama beni ekledin dimi eklemediysen hemen vereyim bilgilerimi

canım benim lüzumsuz insanlar için bebeğini üzmeye değer mi yapma böyle..bebeğine vakit ayıracağını falan düşün...
kredi borcunuz varmış o yüzden üzüldüm bende...

artık bı sekılde halledıcez bende bılmıyorum nasıl olcak ama marta kadar en azından ıdare edecektım saglık olsun ne dıyeyım bundan sonrası ıcın.. ınternetten satıs yapıyordum aynı zamnda oyun makınları oyun falan artık bunlara bıraz daha vakıt ayırırım ıyı kotu gelır olur ıste..

kızlar bı arada amniyosentez yaptırcak olanlar ıcın ıyı haber ıstanbul unıversıtesınde sadece bır kan testıyle aynı testı yapabılıyorlar o koca ıgneneın karına gırmsıne ve bebek ıcın rısklı olması olayı ortadan kalktıı.. ıstanbul unıversıtesı bu testın calısmalrını bıtırmıs vee yapılmaya baslanmıssssopuyorumnanaktan

aha şimdi acı gerçekle karşılaştım
valla o zaman o ağrılar yüzünden utanmada kalmaz bizde merak etmeyin
herkes zaten heryerimizi görecek istemesek de

ya ben ağda yaptırıyordum hatta hamile kaldığım ilk ay dada yaptırdım
sonrada kastığım için bıraktım bi kaç seferdir jiletle alıyorum bu arada bende mantar oluştu ilaç kullandım geçen ay, korkuyorum ağda yaptırırsam oluşursa diye, çünkü hiç bu zamana kadar mantar olmamıştı, ağdadan sonra oldu ...

nasıl yani işsiz mi kaldın?? ben mi yanlış anladım
ne oldu kiii

işte sacma sapan seyler yuzunden boyle oldu cnm artık ev kadınıyımmafoldumbenmafoldumben

canım ben gerçi sana zöel mesaj attım bilgilerimi verdim ama beni ekledin dimi eklemediysen hemen vereyim bilgilerimi

ekledım cnm lıstemıs ılk sayfada ordan bakabılırsınızz

işte sacma sapan seyler yuzunden boyle oldu cnm artık ev kadınıyımmafoldumbenmafoldumben

ekledım cnm lıstemıs ılk sayfada ordan bakabılırsınızz

evde oturmak kadar güzel bişi var mı ayol sende zemuszemus

ahh ahh kadı olmak ne zorr bekarsın ne zaman evlenceksin diye sorarlarr hadi derlerr
evlenirsin ne zaaman çocuğun olcak derlerrr
hamile kalırsınnn bu sefer k... nasıl silcennn genel temizliğini nasıl yapcann nerde doğurcan derdi başladıı karnımız büyücek nefes zor alcazzz ayy içim karar dııı daha varmııı

belki geri çağırırlar seni tekrardan. çağırmazlarsa da şikayet et işyerini
ssk sız eleman çalıştırmak neymiş görsünlerklava:

aaa neden yapmadılar
kaç aydır çalışıyordun sen orda
ben senin yerinde olsam şikayet ederim yesinler cezayı

8. ayıma gırmıstım canım ısyerımde vergı daıresının hemen yanında ılk gırdıgımde dedılerkı benım patronun esının abısı kanser onun sıgortasını oduyoruz o ıs arıyor hbulsun onun ssksını ıptal edıp senınkını yapıcaz dedıler bende bısey dememdım yanı calısacak dıye dusunuyodum sonrada gordumkı adamın calısmak gıbı bı derdı yok yanı kanser ama duumu cok agır deıl adam yıyo ıcıyo gezıyo sadece o yuzden olece kaldı..

benımde jıletten sonra fena kasınıyo o yuzden jılet surmek ıstemıyorum ama agdayada gıtmek olum gıbı gelıyoo

canım yaaaaa:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…