2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar stellanın qöbüşünü qördünüz mü kocaman olmuşş opuyorumnanaktan
çok şeker duruo yaa

buqün 17. haftama qirdim kızlar 3 hafta sonra hamişliğimin
yarı dönemini bitirmiş olucam inşallah :asigim:

tesekkurler kızlarr.. esımlede konustum sımıd ben pazartesıye kadar beklıycem sınrıım ıyıce gecsınkı aleyhıme kullanılcak seyler yapmayayım orda pazartesıde gıdıcem kalan esyarımı tolıycam onların tavrına bakıcam. ordan ımzaladıgım kargo kagıtlarınıda alıcam bulursam ımzalı polıcelerım ıalıcam. baktım tavırları devam eıdyo benım ıcın hıc bı guzellık dusunmemısler dıycem sız gırerken bana boyle boyle demıstınız kardesınızın ıs bulmayacagını bıle bıle benı oyaladınız bu ısın bı cozumunu bulalım ıdycem..

bende benddeeeeeeeeeeeeeeeeeeekaydirigubbakcemile2:CüvCüv:hihoyyytkaydirigubbakcemile3:ecrin_bebek:alkisalkisalkisdelikafadulden:teytey:a.s.

kızlar stellanın qöbüşünü qördünüz mü kocaman olmuşş opuyorumnanaktan
çok şeker duruo yaa

:kedi::kedi::kedi:
normalde o kadar büyük değil aslında
akşam çok yedirdiler bana, şimdi yine eski boyutlarına indi

darısı başımıza

vereliniortak
imkanı varsa o gün eşinde gelsin girmesin işyerine ama aşağıda beklesin ne olur ne olmaz

keşke önceden ne olur ne olmaz diye bir iki alsaydın örnekleri ssk sız çalıyorsan kendini garantiye alcan bir şeklide inş ayarlarsınnn

esımde aynı seyı soyledı tehdıt olarak algılayıp ters bısey soyleyebılırler yalnız bırebırken olmaz bu dedı o gun muhtemelen esımd egılde baska bırı olur dısarda bekleyen..

kızlar cok yazmasamda sızı takıp etmeye calısııyorum.
nıye kayıt yaptırıyorsunuz fırmalarazemuszemuszemuszemus

keşke önceden ne olur ne olmaz diye bir iki alsaydın örnekleri ssk sız çalıyorsan kendini garantiye alcan bir şeklide inş ayarlarsınnn

kargodakılerde tanıdık ıslak ımzalı tasıma ırsalıyelerı onlarda hıc olmadı gıder onlardan ısterım..

kızlar cok yazmasamda sızı takıp etmeye calısııyorum.
nıye kayıt yaptırıyorsunuz fırmalarazemuszemuszemuszemus

beleşçilikten kaydirigubbakcemile3
numune ürün gönderiyolarya, keyifli oluyo biz de hepsini değerlendiriyoz..
buarada rapunzel ben senin avatarındaki o karaktere bayılırım..hele gülüşüne:)

üstüne bir de hamileliğim yüzünden işten çıkardılar diyip onları iyice zora sokabilirsin

hehehe herobaby ye zırt diye kayıt oldum. hihoyyythihoyyyt
bebeğe ait isim ve cinsiyet bilgisini kafadan salladım ama olsun
ay ben de kafadan salladımmm

daemoncum cok üzüldüm yaa..
neyse işten cıkınca senyolarız o kızı beraber..
herseyde bir hayır vardır boşver

sarp - erkek - 21.06.2010

kaydirigubbakcemile3

o kdr kız isteyen ben orada niye erkek işaretledim bide ismini bile buldum anlayamadım..
sanırım benim oğluşum olacak

daemon İstanbul Üniversitesi ile ilgili amniyosentez bilgisine nereden ulaştın
ben 5 ocakta amniyosentez için randevu aldım,ama bunu okuyunca araştırmak istiyorum bilgi veriren çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…