2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kızlar:) bende aranıza katılmak istiyorum,üyeliğimde onaylandı artık:) bende Allah kısmet ederse haziran annesi olucam.bende ne zamandır uzaktan takip ediyordum ama artık evde olduğum için sohbetlerinize dahil olmak istiyorum
sat:21 ağustos
beklenen doğum tarihi:3haziran

hoşgeldinn canımm

hoş geldin canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsina.s.

yalnızz daemona özel mesaj at listeyi o güncellioo

sinha hoşgeldin canım
hem kadınlar kulübüne
hem haziran annelerine..

sana düşkün olsun zaten gerisi boş neyse ben kaçar ufaklıkla ilgileneyim biraz kitap yaptırcaz ona onun adı ve resimleri olcak içinde çok heycenlı netten seçtik sipariş vercez babası kıyamadı ogluna yaotıralım dedi biz kendimizden kıscaz çocukları mulu edicez dedi bu gece ablamda almanyaya gidicek onu yollıycaz onun telaşı var annemlerdeyim bu gece bavul hazırlıycaz uymayz artık pijama partisi yaparızkendinize ve bebişlere iyi bakın kızlar

sinhaa listeye eklenmek için daemonn a özelden mesaj at bilgilerini verr tamammı canımm

Amerikada zencinin biri pasaportunu çaldırmış..Aksilik bu ya, o gün de Türkiyeye uçacakmış..Kara kara düsünürken yolda bir pasaport bulmasın mı! Hemen almis yerden bir bakmis ki Leanardo Di Caprio’nun pasaportu..”Ne olursa olsun demiş ve şansını denemeye karar vermiş..Çıkarmış Leo’nun fotografını kendi fotografını yapıştırmış..Uçmus Türkiye’ye..Atatürk Havalimanında görevli gümrük memuru Temel’in Karsisina geçmis..Temel, almis pasaportu adamin ismine bakmis: “Leonardo Di Caprio”; fotografa bakmis ; bir zenci adama bakmis; ayni zenci..Birkaç şaskin bakıştan sonra öbür masaya seslenmis: “Ula Cemal, bu Titanik batmış mıydi, yanmış miydi?

yaaa ben bugün hiç dahil olamadım muhabbete,okuyamadım da doğru düzgün.işim çoktu.
bir yaramazlık yoktur umarım.bol bol kaynatılmış gördüğüm kadarıyla,maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…