2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kıskançlık huyu olsa herhalde anlaşamazdık biz kocamla. ben hiç gelemiyorum kıskançlığa
ben kıskanırım ulenn o beni kıskanamazzzzzzzdelikafadulden

kaydirigubbakcemile3 bende oda ikimizde kıskancızz bırak ksıkansın kız kıskanılmak her kadının hoşuna gider seni gidii senii sen kıskanırsın o ksıkanamaz heee delikafadulden

kıskançlık huyu olsa herhalde anlaşamazdık biz kocamla. ben hiç gelemiyorum kıskançlığa
ben kıskanırım ulenn o beni kıskanamazzzzzzzdelikafadulden

kızz biz senle aynı zamanda doğurucaz hemen hemenn senin bebek nasıl ikizler oluyoo seninde yengecc oluyoo kızzz

kızz biz senle aynı zamanda doğurucaz hemen hemenn senin bebek nasıl ikizler oluyoo seninde yengecc oluyoo kızzz

şimdi bak anlatayım benim sat 7 eylül sat a göre doğum tarihi 14 haziran
ama geç döllenme olduğu için şu anda 1-2 hafta geriden geliyoruz. eğer benim bebek bir atak yapıp azıcık erken doğarsa ikizler olacak.
haa ben yan gelir yatarım burası dışarıdan rahat derse yengeç olacak.
ama ben ikizler burcunu sevmiyorum ya kesin ikizler olur benim ki, anasını deli eder.

benim ikinci gebeliğim.ilki düşükle sonuçlandığı için bu bebiş çok bi kıymetli hep aklımda birşey olacakmı korkusuyla geçirdim ilk 3ayı aama artık kocaman oldu kızışım ve herşeyden daha değerli ve önemli benim için.
umarım bu süre içinde eve iyice alışmam sonradan çalışmak zor gelirse diye korkuyorum.
iyice unuturum mesleği sonra milletin dişlere yazık olur birşey değilde:1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…