Amerikada zencinin biri pasaportunu çaldırmış..Aksilik bu ya, o gün de Türkiyeye uçacakmış..Kara kara düsünürken yolda bir pasaport bulmasın mı! Hemen almis yerden bir bakmis ki Leanardo Di Caprio’nun pasaportu..”Ne olursa olsun demiş ve şansını denemeye karar vermiş..Çıkarmış Leo’nun fotografını kendi fotografını yapıştırmış..Uçmus Türkiye’ye..Atatürk Havalimanında görevli gümrük memuru Temel’in Karsisina geçmis..Temel, almis pasaportu adamin ismine bakmis: “Leonardo Di Caprio”; fotografa bakmis ; bir zenci adama bakmis; ayni zenci..Birkaç şaskin bakıştan sonra öbür masaya seslenmis: “Ula Cemal, bu Titanik batmış mıydi, yanmış miydi?
özel mesaj atamaz canım..sinhaa listeye eklenmek için daemonn a özelden mesaj at bilgilerini verr tamammı canımm
Amerikada zencinin biri pasaportunu çaldırmış..Aksilik bu ya, o gün de Türkiyeye uçacakmış..Kara kara düsünürken yolda bir pasaport bulmasın mı! Hemen almis yerden bir bakmis ki Leanardo Di Caprio’nun pasaportu..”Ne olursa olsun demiş ve şansını denemeye karar vermiş..Çıkarmış Leo’nun fotografını kendi fotografını yapıştırmış..Uçmus Türkiye’ye..Atatürk Havalimanında görevli gümrük memuru Temel’in Karsisina geçmis..Temel, almis pasaportu adamin ismine bakmis: “Leonardo Di Caprio”; fotografa bakmis ; bir zenci adama bakmis; ayni zenci..Birkaç şaskin bakıştan sonra öbür masaya seslenmis: “Ula Cemal, bu Titanik batmış mıydi, yanmış miydi?
ben balık , eşim terazi , bebeğimde ikizler olacak
evlenmeden önce terazi burcuyle ikizler burcunu hiç sevmezdim. iki burçtan da hiç sevmediğim arkadaşlarım vardı.
kocam terazi çıktı, bebek de ikizler
hayy kaderime tüküreyim
özel mesaj atamaz canım..
buraya 100 mesaj yazması lazım önce
:roflol:
bir tane de benden..
Temel ile Dursun ABD itfaiye teşkilatında iş bulurlar.
İşe başlar başlamaz yangın ihbarı alınır.
Çok katlı bir binada yangın çıkmıştır.
Acilen binaya ulaşırlar, ancak itfaiyeci merdiveni çalışmaz...
Bunun üzerine Dursun hemen yukarı çıkar, Temel aşağıda kalır.
Dursun aşağıda bekleyen Temel' in kucağına yukardan çocukları atmaya başlar. Dursun atar, Temel tutar, kaldırıma koyar.
Dursun atar, Temel tutar...
Bir çocuk, iki çocuk, üç çocuk, derken beşinci çocuk zencidir...
Dursun bırakır, ama Temel yakalamak için kollarını açmaz.
Çocuk paat (!) yerde...
Bir zenci çocuk daha...
Temel yine tutmaz.
Çocuk paat gene yerde...
Bir zenci çocuk daha atınca Temel yukarı bağırır:
Dursun
yanıkları atma !... yanıkları atma !...
:roflol:
bir tane de benden..
Temel ile Dursun ABD itfaiye teşkilatında iş bulurlar.
İşe başlar başlamaz yangın ihbarı alınır.
Çok katlı bir binada yangın çıkmıştır.
Acilen binaya ulaşırlar, ancak itfaiyeci merdiveni çalışmaz...
Bunun üzerine Dursun hemen yukarı çıkar, Temel aşağıda kalır.
Dursun aşağıda bekleyen Temel' in kucağına yukardan çocukları atmaya başlar. Dursun atar, Temel tutar, kaldırıma koyar.
Dursun atar, Temel tutar...
Bir çocuk, iki çocuk, üç çocuk, derken beşinci çocuk zencidir...
Dursun bırakır, ama Temel yakalamak için kollarını açmaz.
Çocuk paat (!) yerde...
Bir zenci çocuk daha...
Temel yine tutmaz.
Çocuk paat gene yerde...
Bir zenci çocuk daha atınca Temel yukarı bağırır:
Dursun
yanıkları atma !... yanıkları atma !...
bnmde eşim terazii canımm öle deme boşverr onlar gibi olcak deillerya eşinle bebeğin
tabi canım ama insan ilk başta hep böyle önyargılı olur ya bende de öyle oldu.
ama kocam şansıma dengeli terazi çıktı. kahrımı hep o çekiyor garibim:asigim:
dün de ikizler burcunun özelliğine bakıyorum. çok geveze olurlarmış. bizim bebekler de hiç susmayacak sanırım
zaten analarına çektilerse yandılar
dün de ikizler burcunun özelliğine bakıyorum. çok geveze olurlarmış. bizim bebekler de hiç susmayacak sanırım
sinhaa listeye eklenmek için daemonn a özelden mesaj at bilgilerini verr tamammı canımm
bu analardan zaten susan bebek beklemezdim kaydirigubbakcemile3
benim eşim çok sakindir bende maşallah bir görün hanelerdeki o gecveze kadın gibiyimkaydirigubbakcemile3
he valla anasına bak bebeğini al
:roflol::roflol: ben bayılıyorum o karaktere . ama şimdi gözümde canlandırdım da bebiş allah kocana sabır versin :roflol:
haklısınn canımm bnm eşimde allahtan dengeli terazilerden ama kıskançlık huyu vardır mesela bnmm bebekk yengeçç olcak teyzesii öle görünüoo erken doğumm olmassa inşallah tabii
ben yollayamıyorum özel mesaj ama sen benim bilgilerimi yllayabilir misin beyzacım.
kızlar sizin çok uzun zamandır,okuldan her fırsat bulduğumda takip ettim.okuldan yeni mezun oldum vee bebeğim için evde oturmaya başladım,meslek hayatına atılamadım ama sağlık olsun,onun için herşeye değer.hoş karşılamanız içinde teşekkür ederima.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?