2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben balık , eşim terazi , bebeğimde ikizler olacak
evlenmeden önce terazi burcuyle ikizler burcunu hiç sevmezdim. iki burçtan da hiç sevmediğim arkadaşlarım vardı.
kocam terazi çıktı, bebek de ikizler
hayy kaderime tüküreyim

:roflol: :roflol: :roflol: kaydirigubbakcemile3

:roflol:
bir tane de benden..
Temel ile Dursun ABD itfaiye teşkilatında iş bulurlar.
İşe başlar başlamaz yangın ihbarı alınır.
Çok katlı bir binada yangın çıkmıştır.
Acilen binaya ulaşırlar, ancak itfaiyeci merdiveni çalışmaz...
Bunun üzerine Dursun hemen yukarı çıkar, Temel aşağıda kalır.
Dursun aşağıda bekleyen Temel' in kucağına yukardan çocukları atmaya başlar. Dursun atar, Temel tutar, kaldırıma koyar.
Dursun atar, Temel tutar...
Bir çocuk, iki çocuk, üç çocuk, derken beşinci çocuk zencidir...
Dursun bırakır, ama Temel yakalamak için kollarını açmaz.
Çocuk paat (!) yerde...
Bir zenci çocuk daha...
Temel yine tutmaz.
Çocuk paat gene yerde...
Bir zenci çocuk daha atınca Temel yukarı bağırır:
Dursun
yanıkları atma !... yanıkları atma !...

bnmde eşim terazii canımm öle deme boşverr onlar gibi olcak deillerya eşinle bebeğin

:roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol:

bnmde eşim terazii canımm öle deme boşverr onlar gibi olcak deillerya eşinle bebeğin

tabi canım ama insan ilk başta hep böyle önyargılı olur ya bende de öyle oldu.
ama kocam şansıma dengeli terazi çıktı. kahrımı hep o çekiyor garibim:asigim:

dün de ikizler burcunun özelliğine bakıyorum. çok geveze olurlarmış. bizim bebekler de hiç susmayacak sanırım
zaten analarına çektilerse yandılar

bu analardan zaten susan bebek beklemezdim kaydirigubbakcemile3

benim eşim çok sakindir bende maşallah bir görün hanelerdeki o gecveze kadın gibiyimkaydirigubbakcemile3

sinhaa listeye eklenmek için daemonn a özelden mesaj at bilgilerini verr tamammı canımm

ben yollayamıyorum özel mesaj ama sen benim bilgilerimi yllayabilir misin beyzacım.

kızlar sizin çok uzun zamandır,okuldan her fırsat bulduğumda takip ettim.okuldan yeni mezun oldum vee bebeğim için evde oturmaya başladım,meslek hayatına atılamadım ama sağlık olsun,onun için herşeye değer.hoş karşılamanız içinde teşekkür ederima.s.

ben akrep kocam yay bebek ikizler.. karmançorman bi aile işte..

bir çocukla bir olup paralayacaz kocişi kaydirigubbakcemile3

haklısınn canımm bnm eşimde allahtan dengeli terazilerden ama kıskançlık huyu vardır mesela bnmm bebekk yengeçç olcak teyzesii öle görünüoo erken doğumm olmassa inşallah tabii

bu analardan zaten susan bebek beklemezdim kaydirigubbakcemile3

he valla anasına bak bebeğini al

benim eşim çok sakindir bende maşallah bir görün hanelerdeki o gecveze kadın gibiyimkaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol: ben bayılıyorum o karaktere . ama şimdi gözümde canlandırdım da bebiş allah kocana sabır versin :roflol:

aaayyyyyyyyyy kızlar şu avatarımı gördükçe kıçım üşüyo değiştiremedim gitti

haklısınn canımm bnm eşimde allahtan dengeli terazilerden ama kıskançlık huyu vardır mesela bnmm bebekk yengeçç olcak teyzesii öle görünüoo erken doğumm olmassa inşallah tabii

kıskançlık huyu olsa herhalde anlaşamazdık biz kocamla. ben hiç gelemiyorum kıskançlığa
ben kıskanırım ulenn o beni kıskanamazzzzzzzdelikafadulden

tamam canımm atarımm bilgilerini bende mat mezunuyum bi dersanede işe başlamıstım formasyon yok die derslere girmiodum etüt hocalığı yapıodum 1 sene sonra duruma göre derslerede giricektimm ama kanama falan olunca cıkmak zorundaa kaldım ama bende aynen senin gibi diorumm bebek daha önemli :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…