2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlaarrr....

kaydirigubbakcemile3 demekki herkes aynı şeyi yapıyo:) ben de haftasonu leach'in hediyesini aldım ve dayanamayıp aynısından oğluma da aldım o yüzden şimdilik bebişlerimizin cicileri topiğine koyamıyorum resmini:)

Şekerim bende seninkine aldığım hediyeyi çok beğenmiştim. Sonra aynısından alırım diye geçirdim aklımdan. Benim en yakın arkadaşımda biliyodu aldığım hediyeyi beğendiğimi gitmiş oda bana almış aynısından :)

günaydın kızlaarrr....

bu seminerler sadece istanbuldakilerde mi oluyo yoksa bütün medicallerde var mı acaba?

günaydın recepivedik

şuan sadece göztepe medicalparkta var bildiğim kadarıyla.medical parkın internet sitesinden takip edebilrsin ordan duyuruları yapıyorlar mutlaka.

:roflol:

ayy sanırım öyle valla insan herşeyi kendininkine de almak istiyo delikafadulden

ay belki cumartesi öğrenebiliirim cinsiyeti kızlar ya,

doktor haftaya ptesi cağırmıştı ama ben kociş de bebeği görsün diye cumartesi gitmek istiyorum doktor olacaksa o gün burada..

14+5 oluyorum o gün öğrenebilir miyim acaba yaa

benimki gibi keyfine düşkünse göremezsin eli kulağında yatıyodu melesefff göremedikk :1closedeyes:

belim ayrı bir konu..

eski ince belimden kalma birşey yok ortada, bel yok hatta CADIARZU

ayy naapacaz böyle bilmiyorum ben de..

Allah yardımcımız olsun insallah şöyle en fazla 12-13 kiloyla hadi 15 kiloyla kapatırız hamişlikleri..
30 kilo alan var yaa kafamçokkarıştı

Good morning and wellcome to you all...
ben bugün doktora gidiyorum, cinsiyet öğrenmek için çoookk heyecanlandım...

kızlar ömrüm bıyunca 45 kilo yaşadım şimdi 49_50 çok geliyo,kütük gibi sanki belim...

canım bende bekarken dktor domktor gezdim 45 in üstüne çıkayım diye ama olmadı yemediğim içmediğim şey kalmadı 45 ken gelinliğimin içine 38 le girdim
şimdi 56 kiloyum 34 bedenlik kıyafetlerim olduğu gibi dolapta şimdi dolabı yeniliyorum yavaş yavaş doğum yaptıktan sonra yine bir 53 54 olsam iyidir ama benim dktorum 70 le doğum yapacaz ona göre ye diyo yani 15 kilo düşünmesi bile korkutucu:1ninca:

eşim sabah saban çorap arattırdı uykum kaçtı :çok üzgünüm:
ben 4 tunuk birde tayt aldım tunikler ama kalçayı kapatıyor
birde bot bitti üst üste giymeye gerek yok bence hem ben nefes alamam:hulya:

bende pazardan tayt ve boğazlı penyelerden aldım renk renk (7-8TL yanesi) LCW, C&A. ve Koton'dan da tunik almıştım üzerine onları giyiyorum. eski hamişlikten kalma 2 pantolon 1 kot 2 kazak var. bir arkadaşım elbise ve tunik göndermiş. işyerinde zaten üniforma giyiyorum. onları terziye verip ayarlatacamdır. bişey almak fuzuli şimdilik benim için

bu hediye olayını ilk ben gerçeklerştirdim sanırım ben perşembe günü gönderdim
cuma günü arkadaş almış çok beğenmiş benimde gözüm kalmıştı valla
alıcam aynından

ya ben giyemiyorum hiç onu çok sıkılıyorum onun içinde pantalon daha rahat geliyor bana..

ben doktora sordum bu önemli bir konu vurul yada vurulma diyemem dedi ben eşim çocuklarım olduk aşı ama bu kişisel bir karar dedi.. ama ben düşünmüyorum vurulmayı güvenemiyorum :umursamaz:

ben yarın hem oğlulu hem kendimi yaptırcam. almanyada ilaca bağışıklık kazanmış virüsü de duyunca iyice tırstım

belim ayrı bir konu..

eski ince belimden kalma birşey yok ortada, bel yok hatta CADIARZU

ayy naapacaz böyle bilmiyorum ben de..

Allah yardımcımız olsun insallah şöyle en fazla 12-13 kiloyla hadi 15 kiloyla kapatırız hamişlikleri..
30 kilo alan var yaa kafamçokkarıştı

inşallah çok kilo almayız.. 20-30 kilo çok fazla yaa kafamçokkarıştı

Good morning and wellcome to you all...
ben bugün doktora gidiyorum, cinsiyet öğrenmek için çoookk heyecanlandım...

bak boşuna rüyamda seni görmemişim bu haberi alacakmışım demekki
hayırlı haberler al inşallah görürsünüz cinsiyetiniiidelikafadulden

canım bende bekarken dktor domktor gezdim 45 in üstüne çıkayım diye ama olmadı yemediğim içmediğim şey kalmadı 45 ken gelinliğimin içine 38 le girdim
şimdi 56 kiloyum 34 bedenlik kıyafetlerim olduğu gibi dolapta şimdi dolabı yeniliyorum yavaş yavaş doğum yaptıktan sonra yine bir 53 54 olsam iyidir ama benim dktorum 70 le doğum yapacaz ona göre ye diyo yani 15 kilo düşünmesi bile korkutucu:1ninca:

günde 6 vitamin,ayda 1 serum yinede alamıyodum,ama inşallah çok fazla kilo almayız,9-10 kilo yeter

Kızlar benim yarın dişim çekilecek ve ikitane dolgu yapılacak hepsini aynı güne denk getirdim dişimi rontgen çekemedikleri için uzman cerrah çekecekmiş çok korkuyorum. Sizce hepsini aynı güne getirmekle hatamı yaptım ne dersiniz ????

Bende uzun zaman sonra tekrar sut icmeyi denedim bir bardak ictim
oda iyicene oturdu mideme nasil agir geliyor artik.

Birde kizlar sizler de de birsey yedikten sonra agzinizda tuhaf bi tat kaliyor mu?

Back
X