tatlı_cadi bebeklerimiz kalsiyumu en çok kemiklerimizden alır cnm eğer kemiklerdeki yeterli gelmezse dişlerden alır.hani derler ya hamile kaldım bu çocuk dişlerimi yedi diye:) aslında böyle birşey yoktur.dişlerimiz ve diş etlerimiz yine hormonlarımız sayesinde aşırı hassas oluyor.dişetlerindeki damarlarımızda vücudumuzdaki tüm damarlar gibi genişliyor ve diş etlerimiz daha hassas oluyor.hassas olduğundan da fırçalamak zor geliyor ve biz fırçalamadıkça da diş problemlerimiz artıyor.yoksa bunda bebişlerimizin bi kabahati yok cnm şutarafagitti
ohhh götürrrrrrrrrrrrrrrr
AŞUREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEcokacimcoook
amin canımmmmmhyrlısı olsun cnm yaaa dikkat etsin bundn sonra ozamninş en kısa surede saglıklı bi hamilelik nasip olsn onada
Kızlar dedğim beşli seti biliyosunuz demi
Ana kucağı, çantası ,Alt değişme aparatı vs falan var
Onlardan mı alcaz
aa bak o daha iyi olmuş sana da hediye olmuş:) ne güzel bebişlerimiz aynı kıyafetleri giycek..
tamam canım sağol..
ulen leach kandırdın beni hani yılbaşından sonra öğrencektin:) ben de haftasonu aldım bugün de yolluyom hediyeni..gerçi cinsiyetini öğrenseydim de farketmezdi oğluma da mavisi yerine yeşili aldım sonuçta..yeşili daha güzeldi.. seninki de yeşil oluyo yani buarada :jeyyar:
al al hiç durma hepimiz aldık:))
ya aslında öyleydi ama sabah işe gelirken bir tıp merkezinin önünden geçiyordum, şeytan dürttü, girdim içeri dedim bööle bööle merak ediyorum. çok erken olduğu için daha dr lar gelmemişti, akşama randevu verdi. artık kendi doktorum söyleyince şaşırmış gibi yaparım, ayıp olur yoksa adama :)
canımm bende kk ya üyeyim ordanhımm demek öyleeeklava:
ben de face'de kadınlar kulübüne üye oldum ama burdan millet nası birbirini ekledi bakim??ben de istiyooommm
heh tam diş hekimlik bir konuyduuu ve doğru yerde doğru bir insan cevap verdiiialkisalkisalkis
ya ben h.sonu park yatak baktım jokerde çok uyduruk geldi yaaa karar veremedimKızlar selammmmmmmmm opuyorumnanaktan
size yeni bi soruyla geldim
Bebek taşıma çantası alıcaz ya hani, onu araştırıyodum 5 li si falan var nette
Onlardanmı alcaz? Bide bu park yatak alımına sıcak bakıyomusunuz?
Fikrinize ihtiyacım var
kızlar facede kadınlakulubunu bulamdım
merhabalar.sohbetinize bayıldım.benide eklermisiniz.SAT:2 eylül 2009 Tahmini D.T.:9 Haziran Yaş:34
merhabalar.sohbetinize bayıldım.benide eklermisiniz.SAT:2 eylül 2009 Tahmini D.T.:9 Haziran Yaş:34
noluyo beeeeeee
söyleme benim canımda ekşi yeşil arik istiyo ben söylüyomuyummmmmmmmmlülülülülülüçok kötü bişey olduu
kızlarr
oğluşumun canı oğluşumun canı
bişey istiyor kovalarsınız diye söyleyemiyorummmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?