evettttcok guzel bı defter ve rengarenk kalemler aldım ılk gunden ıtıbaren ultrason resımlerınıde yapıstırararak yazıyorum ben zaten yazı yazma hastası bı ınsanımdır. bu zamna kadar yazdıklarımı yakmasaydım ne kıtaplar cıkardı ondan vallaAy erik demeyin yeterrrr nolur
salyalarım akıcak ayol
Kızlar peki günlük yazıyonuzmu bebişlere
kızlaarrr aşermekle ilgili bir site var.manav gibi,gördüğüm kadarıyla istediğin herşey var.150 gr erik 15 tl satıyo ama çok isteyen olursa sanırım ordan bulabilirsiniz.tam adını yazamıyorum sitenin yasak olduğu için.ama aşeriyorum diye yazın çıkıyo zaten.
1590.sayfada yazdığımı aynen kopyaladım.
bu beşiği biraz önce bi topikte gördüm kadın almış ama bebeği yatmamış satıyodu 200 tl'ye..
ben yatak parkları çok hantal buluyorum,tabiki en avantajlı onlar gibi duruyo çocuk büyüyene kadar kullan ama ben bu yukarıdakini dün çarşıda gördüm BİTTİM,eşime göstermek içinde resmini çekmiştim...
hadi bakalım inşallah öğrenirsin..ama senin doktorun bugünkülerden farklı bişey söylerse bu sefer gerçekten şaşırırsın:))aa bak o daha iyi olmuş sana da hediye olmuş:) ne güzel bebişlerimiz aynı kıyafetleri giycek..
ya aslında öyleydi ama sabah işe gelirken bir tıp merkezinin önünden geçiyordum, şeytan dürttü, girdim içeri dedim bööle bööle merak ediyorum. çok erken olduğu için daha dr lar gelmemişti, akşama randevu verdi. artık kendi doktorum söyleyince şaşırmış gibi yaparım, ayıp olur yoksa adama :)
ben yazıyorum her doktor kontrolünden sonra..ultrason resimlerini de yapıştırıyom içine..Ay erik demeyin yeterrrr nolur
salyalarım akıcak ayol
Kızlar peki günlük yazıyonuzmu bebişlere
yemeğe gittim dolmuş sayfalar yine..
bu beşiği biraz önce bi topikte gördüm kadın almış ama bebeği yatmamış satıyodu 200 tl'ye..
hadi bakalım inşallah öğrenirsin..ama senin doktorun bugünkülerden farklı bişey söylerse bu sefer gerçekten şaşırırsın:))
ben yazıyorum her doktor kontrolünden sonra..ultrason resimlerini de yapıştırıyom içine..
295 e sordum bende şekerim...
şimdi karnımın üstüne yatmıştım ve kızım 3 defa arka arkaya tekmeledi hiç bu kadar net hissetmemiştim ya çokaydirigubbakcemile3k güzel
günlük ilk hamileliğimde yazıyordum,tabi 2 ay içinde sonlanınca ölece kaldı,şimdiki bebeişkomada yazmıyorum,alcam karşıma anlatcam kısa yoldankaydirigubbakcemile3
ay yerim ben onu yaa :asigim:
benim bebeğimde ben yatınca dha çok tekmelior..
yada biz daha net hissedioruz alkisalkisalkis
şimdi karnımın üstüne yatmıştım ve kızım 3 defa arka arkaya tekmeledi hiç bu kadar net hissetmemiştim ya çokaydirigubbakcemile3k güzel
http://www.kadinlarkulubu.com/doguma-hazirlik/335067-ahsap-sallanir-bebek-besigi.htmllinki bulabilirmisin canım
zararın neresinden dönülse kardır:) neden geç olsunki tatlı cadı, ilerde okur işte ne güzel..ben qünlük yazmıyorum ama en baştan yazsaydım keşke..
şimdi qeç kaldım qibi qelio bana..
biz yatağa uzanınca yada hareketsiz olunca onlar hareketleniyormuş,biz hareket edip hoplayıp zıpladıkça da içerde sallanmaktan uyurlarmış.doğduktan sonrada sallanarak uyuma huyları burdan geliyor heralde.
ufs.. ben daha kahvaltı yapmadım yaa :hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?