2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende qeçen qece eşimin bi kadınla konuştuğnu qördüm rüyamda..-tatlicadiarzu-
sabah kalktığımda sinir küpü qibiydimm.. :roflol:
eşime sabah sabah bide bozuk attım ki sormayın..:roflol:
zavallı adam bi rüya yüzünden tavır yaptım sesi çıkmadı ya :roflol:
bide aldattığını qörsem ne olur acaba çok merak ediorum :roflol:

Kızlarrrrrrrrrrr iki dakka susun Allah Rızası için son üç sayfam kaldı okuyup geliyorum. Her yeni sayfaya geçişimde hep üç sayfa var deli olacammmmmmmmmmmm

Ay erik demeyin yeterrrr nolur
salyalarım akıcak ayol
Kızlar peki günlük yazıyonuzmu bebişlere
evettttcok guzel bı defter ve rengarenk kalemler aldım ılk gunden ıtıbaren ultrason resımlerınıde yapıstırararak yazıyorum ben zaten yazı yazma hastası bı ınsanımdır. bu zamna kadar yazdıklarımı yakmasaydım ne kıtaplar cıkardı ondan valla

anamm hemen bakıyorum:dance:

yemeğe gittim dolmuş sayfalar yine..
bu beşiği biraz önce bi topikte gördüm kadın almış ama bebeği yatmamış satıyodu 200 tl'ye..

linki bulabilirmisin canım

ben qünlük yazmıyorum ama en baştan yazsaydım keşke..
şimdi qeç kaldım qibi qelio bana..

şimdi karnımın üstüne yatmıştım ve kızım 3 defa arka arkaya tekmeledi hiç bu kadar net hissetmemiştim ya çokaydirigubbakcemile3k güzel

sayenizde aç kaldım herkes yemeğe çıktı ben bide yemekteyken yazdıklarınıza yetişmeyi göze alamadım

ışler patladı zaten doktor randevularıda birbirine girdi. Bebiş kontolüm çarşamba günüydü bugüne almak zorunda kaldım çarşamba kampanya başlıyor çıkamıyorum bugünde doktor yoğunmuş 17:30 da gel bekleyebilirsin ama dedi. (yarın doktorum muayenehanede yokda) dişçi randevumda yarındı onuda cumertesiye aldım bu hafta kesin her gece mesaideyim yazık banaaaa

şimdi karnımın üstüne yatmıştım ve kızım 3 defa arka arkaya tekmeledi hiç bu kadar net hissetmemiştim ya çokaydirigubbakcemile3k güzel

ay yerim ben onu yaa :asigim:
benim bebeğimde ben yatınca dha çok tekmelior..
yada biz daha net hissedioruz alkisalkisalkis

günlük ilk hamileliğimde yazıyordum,tabi 2 ay içinde sonlanınca ölece kaldı,şimdiki bebeişkomada yazmıyorum,alcam karşıma anlatcam kısa yoldankaydirigubbakcemile3

ufs.. ben daha kahvaltı yapmadım yaa :hulya:

ay yerim ben onu yaa :asigim:
benim bebeğimde ben yatınca dha çok tekmelior..
yada biz daha net hissedioruz alkisalkisalkis

biz yatağa uzanınca yada hareketsiz olunca onlar hareketleniyormuş,biz hareket edip hoplayıp zıpladıkça da içerde sallanmaktan uyurlarmış.doğduktan sonrada sallanarak uyuma huyları burdan geliyor heralde.

Canım sabah yazdıklarıma cevap vermişsin. Ama alıntı yapamadım. Geçen hafta diş ağrısından öldüm diş hastenesinin aciline gittim. Cumarteside uzman görsün dediler randevu aldım ordaki uzman doktor dişimin bir cerrah tarafından çekilmesi gerektiğini ayrıca ikitanede dolgu yaptırmam gerektiğini çünkü bu hali ile hamileliğin sonuna kadar idare edemeyeceğini söyledi. Ama aksi gibi benim bütün ağrılarım geçti çiğnememde normale döndü.Kafam çok karıştı yani. Zaten dişçide özellikle 14 ve 24 . haftalar arasında tedavi önerdiklerini 24. haftadan sonra müdahale etmeyeceklerini söyledi.Korkuyorum çok

linki bulabilirmisin canım
http://www.kadinlarkulubu.com/doguma-hazirlik/335067-ahsap-sallanir-bebek-besigi.html
burdan bakabilirsin şekerim..
ben qünlük yazmıyorum ama en baştan yazsaydım keşke..
şimdi qeç kaldım qibi qelio bana..
zararın neresinden dönülse kardır:) neden geç olsunki tatlı cadı, ilerde okur işte ne güzel..

karnının üstüne yatmaaa

biz yatağa uzanınca yada hareketsiz olunca onlar hareketleniyormuş,biz hareket edip hoplayıp zıpladıkça da içerde sallanmaktan uyurlarmış.doğduktan sonrada sallanarak uyuma huyları burdan geliyor heralde.

evet canım bunu daha öncede duymuştum .. tv de..
özellikle çalışan anneler sürekli hareket halinde olduklarından dolayı bebekler
uyuyorlarmış..
ve akşam eve qelip uzandıklarında yada yatağa yattıklarında..
bebekler uyanıp hareketleniyormuş:CüvCüv:
oy yerim ben onları yaa opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…