evettttcok guzel bı defter ve rengarenk kalemler aldım ılk gunden ıtıbaren ultrason resımlerınıde yapıstırararak yazıyorum ben zaten yazı yazma hastası bı ınsanımdır. bu zamna kadar yazdıklarımı yakmasaydım ne kıtaplar cıkardı ondan valla
anamm hemen bakıyorum:dance:
heeeeeeee yakaladımmmmmmmmmm gördüm yazdığınııııııııııııııı :tomato:ukla gidiyo konuşun kızlaaaardelikafadulden
ooooooooo bende bi dünya rüya görüyorum bende hepsinde oğlum oluyorya nerdeyse bütün hamileler erik aşeriyor
ya ben normalde de pek yemezdim yeşil erik
şimdi de hiç istemiyorum
kızlar ya şu rüyalar beni öldürecek
anam her gece her gece bıktım rüya görmekten ya
cuma akşamı rüyamda 2 oğlum vardı
biri kendi oğlumdu diğeri de o da benim miş adı da murat
cumartesi akşamı da küçücük bir kız çocuğu gördüm
ay ne anlama geliyo bunlar
birde unutmadan cuma akşamki rüyamda kocam evi terk etmiş
şile de kendine ev tutmuş bana diyoki oğlanları biri sende biri bende kalsın
allahhhımmmmmm bu ne ya kıçım mı açıkta kalmış tı ne böyle rüyamı olur
hamile hamile
ufs.. ben daha kahvaltı yapmadım yaa :hulya:
heeeeeeee yakaladımmmmmmmmmm gördüm yazdığınııııııııııııııı :tomato:
Canım sabah yazdıklarıma cevap vermişsin. Ama alıntı yapamadım. Geçen hafta diş ağrısından öldüm diş hastenesinin aciline gittim. Cumarteside uzman görsün dediler randevu aldım ordaki uzman doktor dişimin bir cerrah tarafından çekilmesi gerektiğini ayrıca ikitanede dolgu yaptırmam gerektiğini çünkü bu hali ile hamileliğin sonuna kadar idare edemeyeceğini söyledi. Ama aksi gibi benim bütün ağrılarım geçti çiğnememde normale döndü.Kafam çok karıştı yani. Zaten dişçide özellikle 14 ve 24 . haftalar arasında tedavi önerdiklerini 24. haftadan sonra müdahale etmeyeceklerini söyledi.Korkuyorum çok
canım bende günlük benzeri bişey tutuyorum.ama ultrason resimlerini albüme koyuyorum.sende istersen üzerini jelatin gibi bişeyle kapat.çünkü o kağıtlar durdukça,havayla temas ettikçe bozuluyor.
kıss ben yazdım ya eşim taksimde bi yer varmış oraya baktı bulamadı :1no2:kızlaarr bu defa ben alınıcam baakkk.herkes erikk erik diye deliriyor.nerden bulabileceğinizi yazıyorum ama bir Allahın kulu da okuyup bişi yazmıyo.Anlamadım ben bu işi,herkes sadece yazıyor ama diğer yazılanları okumuyor mu yoksa?
ufs.. ben daha kahvaltı yapmadım yaa :hulya:
biz yatağa uzanınca yada hareketsiz olunca onlar hareketleniyormuş,biz hareket edip hoplayıp zıpladıkça da içerde sallanmaktan uyurlarmış.doğduktan sonrada sallanarak uyuma huyları burdan geliyor heralde.
şuan görmeden birşey söyleyemem cnm doktor arkadaş mutlaka doğru kararı vermiştir diye düşünüyorum ama eğer ağrıların geçtiyse düzenli fırçalamaya devam ederek bir süre ddaha oluşmuş çürüklerin ilerlemesini durdurabilirsin bence.diğer dişine neden çekim dediler acaba 20 yaş dişin mi,ilerlemiş bi çürük mü var
aaa tam tersi olması gerekmiyor mu CADIARZU
o sallantıda nasıl uyuyorlar öyle. tabi sonra doğunca da gece uyanıp gündüz uyuyorlar.
heeeeeeee yakaladımmmmmmmmmm gördüm yazdığınııııııııııııııı :tomato:
bende bakar körümmm kızın yazdığını yanlış okumuşum iyimiay valla gormedım nerden bulabılrıız bız taksıme gıttık uskudara gıttık her yana haber gonderdık ama bulamdık sen nerde buldun kısss
aynen öyle oluyor cnm,bende şaşırmıştım duyunca o sarsıntıda nasıl uyuyor diye.ama dğunca da öyle değillermi uyumak için illaki bi sarsıntı,titreşime ihtiyaçları oluyor.doğumdan sonra bize uyku haram bu gidişle,bende şimdiden doya doya uyumaya çalışıyorum ama bu seferde rüyalar rahat bırakmıyor sağolsunlar..
kızlar üşüyen popomu kaldırıp bebiş koydum beğendiniz miiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?